çatı muayenesi

teacher sen eger vajinismussan nasıl hamile kaldın?? onu anlamadım keske bu hastalıgın yenseydin önce cocuk yapmadan

arkadaşlar, anladığım kadarıyla bir çok hamileye çatı muaynesi sıkıntı olmuş... ben 31. haftadayım açıkçası doktorum erkek ve ona çok inanıyor ve güveniyorum..o yüzden de muayne etmem gerekiyor derse de çekinmem.... çekinenlerin,utananların,tedirgin olanların acaba doktorlarına karşı güven problemlerimi var diye düşünmeye başladım. ayrıca ben ,doktor seçerken erkek mi kadınmı diye değil nekadar başarılı,nedakar memnun hastası var ona bakıyorum.. Vajina bir nevi organ.Karaciğer,kalp gibi......onlar cinsel bir obje olarak görmüyorlar... açıkçası beni tedirgin edebilecek tek şey temiz değilken muayne olmak zorunda kalmak.O yüzden de her an muayne olmak zorunda kalacakmışım gibi max. hassasiyet gösteriyorum..

38.haftamda bakıldı benim de. sanırım iki parmak ile bakıyor. bebgin kafasına kadar ulaşıyor.
evet acı veriyor. gerginliğiniz ne kadar az olursa o kadar az acı çekersiniz. kendinizi kasmayın. ben ilk muayenemde acı çektim o kadar.

ben de merak ettim o ne ya öyle bizim veteriner Ruhi gibi koluyla mı giriyor, abariiiin küçücük şey bile acıtıyor

bana ilk defa geçen hafta bakılmıştı daha doğrusu çok yanım yandığı için bakılamamıştı:) bugün kontrolüm vardı ama artık kaçamadım mecbur çatı muayenem yapıldı.benm müthş ağrılı oldu bildğnz hüngür hüngür ağladım.ama böle olacğnı bliordum çnkü ben eşimle ilşkye grerken de çok zorlanıyorum her defasında çok ağrılı oluyor.belki normalde hafif ağrılı bir işlemdir ama anormallik bende olduğu için bugün bildğnz kafayı yedirdi bana....

benimde nst de 3 haftadır ufak sancılarım çıkıyordu.geçen hafta çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya ypsak dedim saolsun kabul etti dr.um.salı gunu kontrolum var ve korkuyorm bende çünkü ilişikiye girerkek bile canım çok yanıyordu benim..ama bişey merak ettim arkadaşlar,muayenenin nasıl geçtiğini yazmışsnz ama bu canı yanan arkadaşların acaba muayene sonucu ne karar verildi..çatı dar oldugu için mi daha çok can yanması oluyor acaba

arkadaşlar bu muayene abartıldığı gibi değil. benimde yapıldı. normal doğum istiorum bende muayaneye korkarak gitmiştim ama hiç de korkacak bişey yokmuş ki benim canım çok tatlıdır.

senin sorununu şuan ben yaşıyorum birebir ama beni ağlatmadı muayeneyi denedi olmayınca bıraktı ve bi dahak hafta tekrar muayne edicem soru olursa normal doğum yaptırma riskin giremem dedi çok kasılıyorum. şuan muhtemelen bebeğin büyümüştür acaba nasıl doğum yaptın sezeryan mı normalmi hala buralardaysan :)

Kizlar benim daha once 2 dusuk yaptim suanda 2 aylik hamileyim cok sukur bi problem yok ama 2 ayinda doktor cagi muayenesi yapti varmi boyle bisey ya 35 haftadan sonra yapilmiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…