N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sardunya_86
-
newlife arkadaşım.kırıcı olduysam özür dilerim.bende uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama olmuyo nasip.ve hangi doktora gittiysem hep alttan ultrason cihazıyla baktılar.ve o bahsettiğiniz alete benzer şeyi sokup orayı genişletip kontrol ettiler.ya ben mi saftım inandım diyorum.acaba oöyle olmadanda muayene olabilirmiydim ki diyorum?ama mümkün değil şimdi bi de rahim filmi istiyolar ne diyim ben şimdi doktora acıcaksa yaptımak istemiyorum mu diyim.ben de bi bebişim olsun istiyorum ve onun içiin her eziyete şimdiden evet diyorum.annelik de böyle bişey olmalı..tekrar kusura bakma arkadaşım.
bende dün çatı muaynesi oldum evet dr. hiç bi alet falan kullanmıyo eliyle muayne ediyo
evet kendinizi kasarsanız canınız yanıyo
dün muayneden sonra gece nişanım geldi ve 1cm açılma çıktı
şimdi kızımı bekliyorum gelmesini
tecrübeli arkadaslar, cati muayenesinin nisan gemesine ve dogumun baslamasina bi etkisi var mi? korktum simdi, ben 36+0 im yarin dr´a gidicem, cati muayenesi yapariz demisti. acaba cati muayenesini 37 yada 38.haftaya mi erteletsem?
bel fitigindan dolayi normal dogum yapip yapamayacagim belli degildi, o yüzden dr´um 36 da gelin,bakalim bir demisti.
erken dogum yapmaktan cok korkuyorum, yarin muayene olsam mi? :çok üzgünüm:
Bu arada kasılmaların varmı ?sancılı yada sancısız....
kasilma ve sanci yok sanirim yada ben mi anlamiyorum... sadece karnim cok sik sertlesmeye basladi ve cati agrim var...
36. hafta tabi erken sayilmaz ama yinede 38den sonra dogum yapmak istiyorum... yarin dr´uma sorup cati muayenesini ona göre mi ertelesek acaba? ama eminim dr´lar doguma etkisi yok derler, simdi bir arkadasimla konustuk, cati muayenesi oldugu günün aksami dogum yapmis hem de 34. haftada....
korkmaya basladim....fisfisfis
Ay ay geliyor minişin.Hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın canım....:Saruboceq:
amin canım çok sağol Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
sumay bende çarşamba oldum çatı muaynesi
ve nişan geldi muayneden sonra 1cm açılma oldu
hala bişey yok beklemedeyim heran olabilir dedi dr.
bilmiyorum çatı muaynesiyle alakası varmı ama bence tetiklediği doğru
kizlar bu cati muayenesi ; hani bi masaya cikiyosunuz bacaklarinizi iki kolara atiyosunuz o omu yaa? doktor alttan bakiyor! eger oyasa ben her gittigimde o masaya cikiyorum ilk önce alttan sonra da göbisten bakiyor . ama sanki size ilk defa yapilacakmis gibi yazmissinizCADIARZU
fatolina hayirli dogumlar! hayirlisiyla, saglikli bir sekilde alirsin minisini kucagina insallah!
canim senin de cati muayenesinden sonra nisanin geldigine göre.... bir tetikleme söz konsu bence...
iyi beklemeler! :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?