- Konu Sahibi sardunya_86
-
arkadaslar bende erken dogum rıskı var, 29.haftadayım, herhalde benım yakın zamnda catı kontrolum olmaz dımı??? bırde nts ye baglanmak nedir?? orda sancı nasıl cıkıyor?? neye gore sancıyı hesaplıyorlar??
arkadaşlar 34.haftanın içindeyim ctesi dr a gittiğimde 35 haftalık olucam acaba dr çatı muaynesi yapar mı bu konuda bana bişey söyleyebilir misiniz, çok korkuyorum ya çatı muaynesinden.
yapabilir cnm çatı muanesi doktoruna bağlı. nts bir alete bağlıyorlar seni göbişine 2 tane alet bağlıyor yarım saate yakın yatıyorsun bebeğin kalp atışını ve sancını çıkarıyor bu alet ha bu arada nts ye girmeden önce çikolata yemeyi unutma yoksa bebişin uyuyabiliropuyorumnanaktan hadi hayırlı doğumlar
tesekkurler cnm. cıkolata ıyı fıkır, bıraz hareketlenır bebiş.
valla benim doktorum hamileyken hiç çatı muanesi yapmadı sadece doğumda yaptı ilk muane biraz zor oluyor sonrakiler kolay çünkü uyuşuyor hissetmiyorsun (hem hiç korkmayın 1 dk bile sürmüyor ne kadar acıyabilir) hayırlı doğumlar herkese
bende dün çatı muaynesi oldum evet dr. hiç bi alet falan kullanmıyo eliyle muayne ediyo
evet kendinizi kasarsanız canınız yanıyo
dün muayneden sonra gece nişanım geldi ve 1cm açılma çıktı
şimdi kızımı bekliyorum gelmesini
önceki sayfada da okumussundur drum bana 36. haftada cati muayenesi yapmak istedi, ben dogumu tetikleyip tetiklemeyecegini sordum, drum etkileyebilir dogumu deyince37. haftaya biraktik. bence drunla konus, erken dogum riskin varsa muayene yapilmali ama hersey yolundaysa mümkün oldugu kadar gec olsa daha iyi olur bence.....
bebegine ve sana bol saglikli günler!
çok teşekkürler,erken doğum riski falan yok ama 32.haftada dr a gittiğimde bebek baş aşağı duruyor demişti dr bu etkiler mi bunu da bilmiyorum bakalım yarın gidicem dr a konuşucam bu konuyu da kendisiyle,inşallah daha geç yapar çatı muaynesini..
Hiç alttan muayene olmadım..36 haftalık da hamileyim....Sezaryanla doğum yapıcam..Bu arada senin çocuk sahibi olman için neden içine o kadar çok şey sokup çıkardılar bende onu anlamadım..Tüp bebek filan mı canım?:uhm:
Bu arada çocuk doğurmak yani o masada içinden çocuğunun senden bi parçanın çıkması başka bişey içine aletlerin yada neyse artık bişeylerin sokulması bambaşka bişey...ikisinin yapıldığı zamandaki psikoloji çok farklı olsa gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?