Çatı muayenesi..

canimmm burda öyle iste her gittigimde doktor alttan bakiyor ilk önce sonra göbisten bakiyorlar! aci felanda hissetmiyorum! rahim agzinda problem var mi , iltehap varmi? kese nerede, bebek geliyormu felan diye iste bakiyo doktorum!

yapabilir cnm çatı muanesi doktoruna bağlı. nts bir alete bağlıyorlar seni göbişine 2 tane alet bağlıyor yarım saate yakın yatıyorsun bebeğin kalp atışını ve sancını çıkarıyor bu alet ha bu arada nts ye girmeden önce çikolata yemeyi unutma yoksa bebişin uyuyabiliropuyorumnanaktan hadi hayırlı doğumlar

arkadaşlar 34.haftanın içindeyim ctesi dr a gittiğimde 35 haftalık olucam acaba dr çatı muaynesi yapar mı bu konuda bana bişey söyleyebilir misiniz, çok korkuyorum ya çatı muaynesinden.

arkadaşlar 34.haftanın içindeyim ctesi dr a gittiğimde 35 haftalık olucam acaba dr çatı muaynesi yapar mı bu konuda bana bişey söyleyebilir misiniz, çok korkuyorum ya çatı muaynesinden.

önceki sayfada da okumussundur drum bana 36. haftada cati muayenesi yapmak istedi, ben dogumu tetikleyip tetiklemeyecegini sordum, drum etkileyebilir dogumu deyince37. haftaya biraktik. bence drunla konus, erken dogum riskin varsa muayene yapilmali ama hersey yolundaysa mümkün oldugu kadar gec olsa daha iyi olur bence.....

bebegine ve sana bol saglikli günler!

tesekkurler cnm. cıkolata ıyı fıkır, bıraz hareketlenır bebiş.

valla benim doktorum hamileyken hiç çatı muanesi yapmadı sadece doğumda yaptı ilk muane biraz zor oluyor sonrakiler kolay çünkü uyuşuyor hissetmiyorsun (hem hiç korkmayın 1 dk bile sürmüyor ne kadar acıyabilir) hayırlı doğumlar herkese

Umarım öyledir hiç acımaz bizimkilerde...

kuzenım 37 haftalıktı doktor çatı muayenesi yapmış ona da bu muayene sırasında bebeği oynatmış istemeden sanırım ve bu yuzden yaklaşık 3 hafta erken doğum yaptı ,doktora cok bağlı bu muayene,ben 38. haftanın içindeyım doktorum çatı muayenesi yapmadı ve yapıcanı da soylemedı normal doğum istıyorum şimdilik herşey ıyı gıdıyor ama bakalım hayırlısı artık

çok teşekkürler,erken doğum riski falan yok ama 32.haftada dr a gittiğimde bebek baş aşağı duruyor demişti dr bu etkiler mi bunu da bilmiyorum bakalım yarın gidicem dr a konuşucam bu konuyu da kendisiyle,inşallah daha geç yapar çatı muaynesini..

kızlar ozaman cınsellıkte erken dogumu tetıklemezmı?ama doktorlar bır sorun yoksa cınsellıge ızın verıyor

catı muayenesını doktorum doguma 10 gun kala yapmıstı..dogumu tetıklemez...

bende arkadaşa katılıyorum onunla bu aynı şey değil sancıdan dolayı gireni çıkanı dusuncenı zannetmıyorum ama ortada bişe yokken sana ne yapılıcanı bilmiosun dogumda gozun gormez ama o muayenede oyle olmuo acıkcası bende tedırgınım doktor ne zaman yapıcak bilmiorum burda okuduklarımdan sonra haftaya gitmeye karar verdım kontrolume...kendimi hazırlamam lazım normalde yarındı

benim doktor da 38 de yapıcam dedi ama yapmadı geçen hafta önümüzdeki hafta yapalım dedi bu cumartesi yapıcak şimdi 39+0 olucam bakalım ben en çok idrarımı kaçırmaktan korkuyorum ya çünki artık hakim olamıyorum wc den çıkıp 5 dk. sonra çok sıkışmış gibi gidiyorum 2 damla geliyo sadece

Son düzenleme:
ben 40+3 oldum hala catı kontrolum olmadı catı ıcın. doktor hersey normale uygun dıyor.sezeryanı en son care olarak goruyor

bende çatı muyenesi olmadım daha nezaman yapılaağı hakkında doktorum hiç bişey demedi doktorumu değiştricem kısmetse bazı problemlerden dolayı onun için yeni doktorum ne zaman yapar bilmiyorum kimbilir sezeryan olursam belkide yapmaz bile .

Kimileri hiç acımadığını kimileri de tam tersi çok acı verdiğini söylemişler. Ben de 35. haftamdayım. Doktorum 36 bitiminde çatı muayenesi yapacağını söyledi. Tedirginim. Bakalım ne olacak, cidden acaba doğumu tetikliyor mu muayene?

ben de bugün çatı muayenemi oldum.36+4 günlüğüm.bu muayeneden çok korkuyordum.gerçi hamilelik öncesinde vajinal muayene olmuştum ama insan yinede korkuyor.doktorum tanıdık olduğu ve annemin de muayene odasında perdenin hemen arkasında olduğunu bilmemden kendi kendime telkinler yaparak rahat bir kontrol oldu.canımın çok yandığını söyleyemem.1 dk sürmüyor.biraz sabır.korkmayın bence.bu arada sonuç %80 sezeryan.çünkü doktorum kontrolde kemik var burda dedi.hatta o yoklarken hissettim orada sertlik olduğunu bayağı bir itti çünkü.yani çatı dar anlayacağınız.

sonucta oradan bebısımızı cıkacak kızlar kasmayın kendınızı.bu gereklı olan bırseyse yapılacak tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…