- Konu Sahibi sardunya_86
-
evet kizlar ya eliyle muayene ediyor! normalde cati muayenesinde ellemi bakiyor doktorr... amannnnnnnnnn valla bu gavurlarin herseyi bi alem anacimmm eyvahedigeldismile
slm kızlar.Walla ben bu çatı ağrısını anlayabilmiş değilim.Ben 34. haftama girdim.Kasıklarımda ağrı oluyor ve karnım sert uyanıyorum bazen.Bu şimdi çatı ağrısımı oluyor?İlk hamileliğim korkuyorum erkenden gelir diye doktor 37.haftaya nst verdi bana acaba geçmi?
arkadaslar bende erken dogum rıskı var, 29.haftadayım, herhalde benım yakın zamnda catı kontrolum olmaz dımı??? bırde nts ye baglanmak nedir?? orda sancı nasıl cıkıyor?? neye gore sancıyı hesaplıyorlar??
tesekkürler megryann!
yarin dr´uma danismak en iyisi olacak herhalde...
bazi drlar dogumdan hemen önce cati muayenesi yapiyorlarmis... 36 biraz erken oluyor o zaman...
zaten cati muayenesinden korkuyordum simdi daha cok korkmaya basladimmmm:bbo:
amin canım çok sağol Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
sumay bende çarşamba oldum çatı muaynesi
ve nişan geldi muayneden sonra 1cm açılma oldu
hala bişey yok beklemedeyim heran olabilir dedi dr.
bilmiyorum çatı muaynesiyle alakası varmı ama bence tetiklediği doğru
kizlar bu cati muayenesi ; hani bi masaya cikiyosunuz bacaklarinizi iki kolara atiyosunuz o omu yaa? doktor alttan bakiyor! eger oyasa ben her gittigimde o masaya cikiyorum ilk önce alttan sonra da göbisten bakiyor . ama sanki size ilk defa yapilacakmis gibi yazmissinizCADIARZU
canim ciddi misin? bak topicin basindan itibaren tecrübeli anneler muayene ile ilgili birseyler yazmislar.ben de burada okuduklarima göre muayeneden korktum. ilk defa yapilacak cünkü.cati kemikleri normal doguma uygun mu degil mi diye...dr bas parmagini ile muayene ediyormus.... belki desenin drunun muayene sekli öyledir...
ben yarin gidicem muayeneye insallah bir sorun cikmaz...
evet kizlar ya eliyle muayene ediyor! normalde cati muayenesinde ellemi bakiyor doktorr... amannnnnnnnnn valla bu gavurlarin herseyi bi alem anacimmm eyvahedigeldismile
arkadaslar muayeneden geldim ve merak ettigimiz konuyu sordum: dr´uma cati muayenesinin dogumu tetikleyip tetiklemeyecegini sordum, drum etkiler dedi...muayeneyi haftaya yani 37. haftaya erteledi,dogum sekline karar vermemiz icin yapmamiz gerekir dedi... ayrica NSTye girdim,agrilarim baslamis...
cati muayenesi olacak arkadaslara duyruluur buyrunnnnnnnnn
bana 37. haftada yaptı çatı muayenesi. kan gelebilir dedi ama gelmedi. ama çok acıdı tabi.. sonra o gün biraz ağrıdı ama ilk bir iki saat daha fazla. bir hafta sonra tekrar yaptı. aslında rahim güzel açılıyordu ama ben sezeryan isteyince sezeryan oldum fikrim değişti yani..
Beni de dün muayene etti doktorum. Hiç acı hissetmedim + kanama falan da olmadı. Kişiden kişiye değişiyor bu bence. Rahat bırakırsanız kendinizi acı macı olmaz. Çatın uygun ya da değil demedi bana. Ben de sormayı unuttum açıkçası. Ama normal mi epidural mi düşünürsün dedi. Heralde normal doğum için uygun çatım. Bir de bebeğimin hiiiç gelmeye niyetinin olmadığını, büyük ihtimal gününü bekleyeceğini söyledi. NST de sancım çıktı. Hayırlısı bakalım. Eğer acil bişe olmazsa 9 gün sonraya gene randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?