• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatidaki kargalardan kurtulmaaaa !!!!

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
133
Arkadaslar dubleks bi evde oturuyorum. Yatak odamiz ust katta. Ust katlarda tavan egri bicimde.yani duZ. Degil.pencere kenarlarina dogru yukseklik azaliyor. Neredeyse istisnasi hergun karfalarin ayak sesleriyle uyaniyorum. Uykumda hafiftir biraz. Ama bu oyle boyle bi ses degil. Resmen bi metre ustumde 3.5 kus kosuyor yani dusunun.. balkonumuda afedersiniz cok pisletiyorlardi. Cd ler posetler falan astim kacarlar die ama tepemize nasil bi cozum bulabiliriz. Hic ummadigim erken bi saatte uyandiriliyorum ve uyuyamiyorum bidaha.

Basina boyle bisey gelipte kurtulan varmi.
Not . Altta yatak odami tasiyabilecegim bi odam yok.

Ben de ayni sorunu yasiyorum ama nedense hosuma gidiyor. :26:

Arkadaslar dubleks bi evde oturuyorum. Yatak odamiz ust katta. Ust katlarda tavan egri bicimde.yani duZ. Degil.pencere kenarlarina dogru yukseklik azaliyor. Neredeyse istisnasi hergun karfalarin ayak sesleriyle uyaniyorum. Uykumda hafiftir biraz. Ama bu oyle boyle bi ses degil. Resmen bi metre ustumde 3.5 kus kosuyor yani dusunun.. balkonumuda afedersiniz cok pisletiyorlardi. Cd ler posetler falan astim kacarlar die ama tepemize nasil bi cozum bulabiliriz. Hic ummadigim erken bi saatte uyandiriliyorum ve uyuyamiyorum bidaha.

Basina boyle bisey gelipte kurtulan varmi.
Not . Altta yatak odami tasiyabilecegim bi odam yok.

Annem cd asıyodu:51:

Merhaba ultrasonik kuş savar bayiliklerini araştırın. size en yakın il olarak veya ben size falkon kuş savar bayiliğini önerenilirim. sadece kuş değil tüm canlılar için manyetik ses ile hayvanlara hiç zarar vermeden uzaklaştırıyor. ben yurt dışında yaşıyorum benim oturduğum ev site halinde balkonlarımız birleşik aşırı fare sorunundan zorlandım balkon kapımı açamıyordum hiç. buna bir çözüm mutlaka vardır diyerek internetten araştırdım almanyadan getirdim. fakat türkiyede fiyatlari yüksek çok hemde.2 yıldır kullanıyorum fişte takılı sürekli 1 ay sonra etkisini gösteriyor başta geri iade edecektim bayisi 1 ay beklememi önerince sabırla bekledim muhteşem bir çözüm oldu 2 yıldır fare sorunundan kurtuldum

Back
X