- 15 Kasım 2019
- 45
- 7
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pisagorr42
Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle çatışmaktan çok yoruldum ben iyiysem çok iyi eğer ben kötüysem biley dediysem bütün öfkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugünkü olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ülser yara vs.tabiki bunlar zaman içinde stres sıkıntıdan oldu geçen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilaç içip durduğun için hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum için içiyorum dedim o ilaçları dedim.gerçektenn ilaç almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman içinde yıllar içinde kendini hafife alma dedim neyse bu küstü üç gündür küs bunun için herşeyi ona yüklemişim ben kendim saçma sapan şeyler yüzünden triplere giriyomuşuöim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yüzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım bilöem ne.zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende çıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden çattım buna bilmiyorum