• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatışma yaşamaktan yoruldum :(((

eşinle tekrar biraraya geldiğinde mutlu olacağına inanıyorsan git barış derim eğer yapamam yine sıkıntılar olur diye düşünüyorsan hiç barışma:50:eşini evliliğini şartlarını en iyi sen biliyorsun en doğru kararı da ancak sen verebilirsin:31:ama ben en çok şu 3 aya takıldım :44:eşin neden ısrarla tayin iste 3 ay yanıma gel diyor.çok anlamsız bir istek bence:19:

can çıkmadıkça huy çıkmaz demiş atalarımız.. ben olsam geriye dönmezdim bile..
Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu göstersin..

nacizane fikrim eşinizin hala halledemediği sorunları sorundan öte takıntıları var benim anladığım bu. başınızdan neler geçmiş ders almak yerine hala üç ay diye dayatmak niye. 2 sene olmadı, 1,5 olsun oda olmadı 1 olsun hadi anlaşalım 3 ay olsun... bu neyin pazarlığı kii. tabii resmi açıdan başka bir yere tayin için bu kadar beklenmesi filan gerekmiyorsa bence önce bunun aşılması lazım. dışarıdan görünen durum bu. karar da takdir de sizin dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Eğer anlattıklarınız bu kadar ise pisipisine bitmiş evlililiğiniz. Kendinizi koyun onun yerine; kocanız istediği için yanına gittiniz, anne zaten hasta baba da hasta olmuş yanına gitmiş, altı ay sonra anne ölmüş. Bu kadar hastalığı hangi bünye kaldırır da evliliğine sahip çıkar? Keşke yanında olabilseydiniz, keşke bozulmuş psikolojisine bir tekme de siz atmasaydınız. Ne kadar kötü kültürsüz olursa olsun anne annedir baba da baba.... Kocayı/karıyı her zaman bulursunuz ama giden ebeveyni geri getiremezsiniz. Yeniden aşık olabilirsiniz ama yeniden anneninizin dizlerinde yatamazsınız.

Sevgisinin büyüklüğüne güvenip sizi yıpratmış olabilir, ilişkinizi hor kullanmış olabilir ama onu anlamaya çalışın. Eğer içinizde gr sevgi varsa mücadele edin.

Bu kadar olsaydı zaten ben şuan burda yazıyor olmazdım tabiki de.Bu kadar hastalığı hiçbir bünyenin kaldıramayacağının farkındayım fakat eşim annesini hastalığını bilerek geldi,ondan sonrası benim için o kadar zor geçti ki,ona destek olacak güçte bir ben kalmadı bende.Şunu da unutmamak lazım ki evlendiğimiz zaman ailemiz bir bakıma eşimiz olur.Kimse kimseyle el kızı ya da el oğlu benim annem babamdan değersizdir diye onu kenara koyamaz.Yani herkesin yeri ayrı.Peki size sormak istiyorum siz aileniz için eşinizden vazgeçer miydiniz? ya da bir eşinizin psikolojisini yerle bir edip hadi bana destek ol der miydiniz?Bunları samimiyetle cevaplarsanız gerçekten sevinirim.
Ayrıca annenin babanın kıymetini çok iyi bilirim.Zaten benim kızdığım onlar iççin gitmesi değil,gitme kararını bensiz alması-tek başına karar vermesi- ve bu kadar sevdiği bir insanı bu kadar yıpratması.Yoksa ben eşimi gerçekten çok seviyordum.Şuan duygularımı yitirmiş olsaydım burda fikir alma ihtiyacı aramazdım.
teşekkürler

bence gitmelisin.
şüphelerin varsa tayin yaptırma. ücretsiz izin al altı ay. sonra gideceğiniz yere yaptırısın tayinini.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ücretsiz izin al 3 ay git kal. Sonra dönersin. Madem onun için bu kadar önemli. Hem tayin olayı bu kadar kolay mı? Oraya tayin isteyeceksin 3 ay sonra geri döneceksin. Memur değilim ama bunun mümükn olduğunu sanmıyorum. Bunu eşinde bilyor. Eğer gitmek istemiyorsan gitme.

Bu kadar olsaydı zaten ben şuan burda yazıyor olmazdım tabiki de.Bu kadar hastalığı hiçbir bünyenin kaldıramayacağının farkındayım fakat eşim annesini hastalığını bilerek geldi,ondan sonrası benim için o kadar zor geçti ki,ona destek olacak güçte bir ben kalmadı bende.Şunu da unutmamak lazım ki evlendiğimiz zaman ailemiz bir bakıma eşimiz olur.Kimse kimseyle el kızı ya da el oğlu benim annem babamdan değersizdir diye onu kenara koyamaz.Yani herkesin yeri ayrı.Peki size sormak istiyorum siz aileniz için eşinizden vazgeçer miydiniz? ya da bir eşinizin psikolojisini yerle bir edip hadi bana destek ol der miydiniz?Bunları samimiyetle cevaplarsanız gerçekten sevinirim.
Ayrıca annenin babanın kıymetini çok iyi bilirim.Zaten benim kızdığım onlar iççin gitmesi değil,gitme kararını bensiz alması-tek başına karar vermesi- ve bu kadar sevdiği bir insanı bu kadar yıpratması.Yoksa ben eşimi gerçekten çok seviyordum.Şuan duygularımı yitirmiş olsaydım burda fikir alma ihtiyacı aramazdım.
teşekkürler

Evlendiğimizde kendi ailemizi kurmuş oluruz ama arkamızda bıraktığımız ailede sorun varsa (ki sizde var) direk yeni kurduğunuz ailenize yansır. Siz de eşiniz de aradaki dengeyi kuramamışsınız.

Benim samimi duygularımı sormuşsunuz. Ben eşimi yaşadığım yere alıp psikolojisini yerle bir etmezdim. Kan kussam da onun yaşadığı yere giderdim. İçinde bulunduğu kötü psikolojiyle benim psikolojimi bozmasından daha doğal birşey yok. İnanın ben onunla gider, mücadelemi verirdim. Bugün ona yarın bana.....

Gitme kararını sizsiz aldıysa demek ki sizin onun peşinden gideceğinizi düşünmemiş, size güvenmiyor.

Forumda yenisiniz galiba; biz sizin anlattıklarınız kadarını bilebiliriz. Sorgulayarak, sorarak fikir verebiliyoruz. "yapmazdım zaten, yitirmiş olsaydım yazmazdım" gibi cümleleriniz bizi sizden uzaklaştırır. Biraz ılımlı olun.

bence o 3 ay da yalan, sizi ikna etmek için öyle söylemiştir. eşiniz olaylara yalnızca kendi açısından bakan biri sanrım, bence geri dönmeyin.

eşinle tekrar biraraya geldiğinde mutlu olacağına inanıyorsan git barış derim eğer yapamam yine sıkıntılar olur diye düşünüyorsan hiç barışma:50:eşini evliliğini şartlarını en iyi sen biliyorsun en doğru kararı da ancak sen verebilirsin:31:ama ben en çok şu 3 aya takıldım :44:eşin neden ısrarla tayin iste 3 ay yanıma gel diyor.çok anlamsız bir istek bence:19:

üç ay demesinin sebebsi zaten uzun süredir ayrıyız,elimizde senin gelmen için fırsat varken gel,çünkü böyle uzaktan sorunlarımızı halledemiyoruz diyor,ben de zaten kırgınım bir şeyler düzelmezse geri dönmem çok zor,üstüne üstlük ben bu kadar sıkıntı yaşadım madem gidecektim neden yaşadım diye düşünüyorum.

Back
X