- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Merak ettim gerçektenben bekarken zincirli filan gezen rockçı bir tiptim
o halimle bile gittim aralarına katıldım ,hiç hor görmediler beni.
ben de onları hor görmedim
şimdi 41 im ama kimse inanmaz,giyinişim,kilom en fazla 33 filan gösteriyor:)
güzel giyinirim,uçuk kaçık,ondan sosyete oldu adım:)
aslında herksle anlaşırım sadece hadsizliğe tahammülüm yokNe güzel sosyetik gelinherkesle anlaşacaksın diye bişey de yok.
etme canım ,haa kapalıyım bu arada :)Merak ettim gerçekten
Tebrik ediyorum senin gibi olsam keşke. Ama o yoldayım. Geçen gün aynı ofiste çalıştığım bayanla fena kapıstık. Bagırdım baya çığrımdan çıktım benden sekiz yaş büyükaslında herksle anlaşırım sadece hadsizliğe tahammülüm yok
1 gelene 10 gelirim hakedene de haddini bildiririm
reklam sloganı gibi oldu iyi mi:)))
aaaa kız büyüklere saygı noldu ,çingen seniii:))Tebrik ediyorum senin gibi olsam keşke. Ama o yoldayım. Geçen gün aynı ofiste çalıştığım bayanla fena kapıstık. Bagırdım baya çığrımdan çıktım benden sekiz yaş büyük
etme canım ,haa kapalıyım bu arada :)
rockçı iken de kapalı idim:)
şimdi bazen yine siyah hiphop pantolon üstüne harley davidson tişört çektiğim oluyor :))
ama bazen:)
Valla böyle değildim. Hayat beni bu hale getirdi.aaaa kız büyüklere saygı noldu ,çingen seniii:))
süper aferinçok iyi. Bende kapalıyım ama spor giyiniyorum genelde.
sus ,hemen suçu hayata atmaValla böyle değildim. Hayat beni bu hale getirdi.
Daha çok yol katetmem lazım. Yine de insanları kırmayayım diyen çok kırılıyorum. İçimde saklıyorum çoğu şeyi onu da aşmam lazım ☺süper aferin
sus ,hemen suçu hayata atma
hep içimde vardı desene şuna :)
kız kıra kıra bardak kalmadıya:)Daha çok yol katetmem lazım. Yine de insanları kırmayayım diyen çok kırılıyorum. İçimde saklıyorum çoğu şeyi onu da almam lazım ☺
Hehehe aynen öyle dinsizin hakkından imansız gelir diyolar yakız kıra kıra bardak kalmadıya:)
kadını haşat etmişsin işte dahası ne:)
ben olsam sana derdimki,sus be bacaksız :))))
çingen olmayanı eziyorlar anacım ,çingen olacaksın:)
işyerinde ben mesafeli ve cool um ,kolay kolay kimse yaklaşıp hadsizlik yapamaz.Hehehe aynen öyle dinsizin hakkından imansız gelir diyolar ya
Senden ders almam lazım ☺işyerinde ben mesafeli ve cool um ,kolay kolay kimse yaklaşıp hadsizlik yapamaz.
şimdi bazen bi çingenelik geçiyor içimden,dur diyorum imajına zarar:)
beklemeye alıyorum kendimi,en son bi patladım mı laz damarım atıyor:)))
bakıcaz bakalım,gelirler belki,yarın doluşurlar belli olmaz:)Bu arada kimse gelmiyor burayabende dün açtım topik yazan olmadı.
kozmetikçim şapşal bi herif varSenden ders almam lazım ☺
kız konu ne yaz yorum yapıcamAynı ofiste konuşmuyoruz iki haftadır. Kulaklıgı takıyorum kulağıma takılıyorum öyle.
Bazı gevşekler var öyle hadlerini bilecekler kızdırmasınlar seni amannkozmetikçim şapşal bi herif var
kötü niyetli değil de ağzı gevşek
niyetini bilmesem daha uğramam
girdim içeri bana diyorki karşıdan baktım aha asil kadın geliyor dedim diyo
bi suratımı astım ,iltifatı hiç sevmem ,bi daha da buraya gelmem dedim
anam eli ayağına dolaştı:)
yanlış anladın da ,bacımsın da ,şapşal :)))
yani ifademle döverim adamı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?