- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.149
- 83
- Konu Sahibi enteldantell
-
piştt bırak başka topicleri,burayı büyütücez:)
5 TE Mİ BİTİYOR MESAİ. NEDEN HAZIR MI YİYCEKSİNİZbirazdan çıkarım
eve git ,çocuklar evi yıkmış,üstüne benzin dökmüştür kesin:)
kuaföre uğrar,yürüyüşe çıkarım ,yemek yapmıycam bugün.
keyfim gıcır,ohh:)
HERYERE ATLADIM BEN YENİYİM YApiştt bırak başka topicleri,burayı büyütücez:)
1715 gibi .5 TE Mİ BİTİYOR MESAİ. NEDEN HAZIR MI YİYCEKSİNİZYÜRÜYÜŞE YANLIZ MI ÇIKIYORSUN.
ÇOK İYİ BENDE YEMESEM KEŞKE AKŞAM. OTUR OTUR ŞİŞİYORUZ İYİCE.1715 gibi .
kocama kafam çok dolu 3 gün yemek,iş güç yapmıycam,sofra toplamıycam, siz yapın dedim
dün makarna yaptılar,bugün çiğköfte yedirecekmiş,yarına ALLAH kerim:)
normalde eşimle çıkarız ama bazen böyle yalnız takılmayı da seviyorum
akşamları yemek yemiyorum diyetteyim bi de :)
aralıklı oruca başladım ,sadece 14-18 arası besleniyorum ,yazın vermek kolay oluyorÇOK İYİ BENDE YEMESEM KEŞKE AKŞAM. OTUR OTUR ŞİŞİYORUZ İYİCE.
Bence iyisin boyuna göre de ideal. Bende 1.68 kilo 78aralıklı oruca başladım ,sadece 14-18 arası besleniyorum ,yazın vermek kolay oluyor
evlenirken 47 kilo çirozun tekiydim,yine kilolu değilim ama o halime göre kiloluyum tabi:)
ama 3 çocuk doğurdum ,160 boy 57 kilo,olsun o kadar:)bedenim 38 ama ,kemiğim ağır geliyor:)
acil benimle oruca başla ,fena yaparım:)))Bence iyisin boyuna göre de ideal. Bende 1.68 kilo 78
Tamam diyet grubuna da katıldımacil benimle oruca başla ,fena yaparım:)))
orayı boşver kısayolunu anlatırım sana ben:))Tamam diyet grubuna da katıldım
Anlat bakalım. Şu süreyya ya dönmeyelim de tek öğünle iskeletor olmuşorayı boşver kısayolunu anlatırım sana ben:))
yok kız az yiyeceksin ,her gün de yürüyüş tamam işteAnlat bakalım. Şu süreyya ya dönmeyelim de tek öğünle iskeletor olmuş
Oğlen yemeği yok mu orada. Ben aç kalırım ölürüm öyle.yok kız az yiyeceksin ,her gün de yürüyüş tamam işte
bugün ne yedim ben
bir saklama kutusu orta boy salatalık domates doğradım ,az tuz,yanına peynir,haşlnamış yumurta ,çeyrek ekmek
yavaş yavaş ,yanında çayımla hüplettim
1 saat sonra 3,5 a doğru bir avuç kuruyemiş
4,5 gibi de bir tane kahve yanında bitter
benim için gün bitti
günde 2,5 lt su ve şekersiz çay kahve de var
akşam da yürüyüş
yok ben kahvaltılık çok severim ondan öyle ,sen ekmeksiz öğlen proteinini alOğlen yemeği yok mu orada. Ben aç kalırım ölürüm öyle.hiç mi yemek yemiyosun sulu kuru
Dirayetli olmak lazım. Bi ara yemeyi azalttım üc dört kilo verdim ayda ama sonra yine dozu aştım.yok ben kahvaltılık çok severim ondan öyle ,sen ekmeksiz öğlen proteinini al
saat 14 te yiyorum ben ,sen 13de ye ,akşam da 18 de en son yemeyi keseceksin
ekmek yok,tatlı en az olabildiğince
aynen ben çok iradeli biriyimDirayetli olmak lazım. Bi ara yemeyi azalttım üc dört kilo verdim ayda ama sonra yine sözü aştım.
Tamam canım görüşürüz sonra memnun oldumaynen ben çok iradeli biriyim
listeye gerek yok aslında
un,şeker pirinci kes ,protein alımına önem ver,istediğini o saatler içerisinde ye,bu kadar basit aslında
başlasan gerisi gelir
ben çıkıyorum haydin by
günaydın yavrukuş, her yerim ağrıyor,ufakla akşam bisiklet turu yapalım dedik,hamlamışım ,sbah zor kalktım.enteldantell günaydın uyanamadın mı daha topic sahibi nerdesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?