çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

Of of of zor iş ya bu kadar balık aşkı valla ne diyim

Of of of zor iş ya bu kadar balık aşkı valla ne diyim
kız bana çok kolay gelyor,temizletilmiş alıyorum ,hemen gelip güzelce yıkarım ,hemen tavaya,yanına bi salata ohhh en kolay yemek valla,sezon açılsa da yesek.
kız geçenlerde demiştmya balık yiycem diye,gittim yedim,yani yazın bile balık yiyen briyim ben:)

Biz dün yedik kızımda özlemiş alcaz pazar yine

Sağol canım bende yapayım diyorum hiç napalıl çocuklar hasta onlarla uğraşıyoruz sen napıyosun çocuklar nasıl
geçmiş olsun okullar açıldı hastalık başladı aman dikkat..
vitamin versene
çocuklar da iyi oğlanın boğazları şişmiş benim de hemen vitamini dayadım
herkes hapşırıyor ,havlr herkesi çarptı valla

Evet canın herkes hasta veriyoruz vitamin de ama hasta oldular yine de ben öldüm çocuklara da benden geçti herhalde

regl olmak üzereyim kızlar
hem canım tatlı istiyor hem hafif ağrım var
diyete başladım başlayalı regl de sıklaştı ,kanamalı vaka gibi geziyorum ortada:)

Ah ah taşınmak zor iş, bdn de 1.5 yıl önce şshir değiştirdim ayyy hem de kış vakti
gerçekten de öyle..
yap yap bitmiyor işler bir yandan da etamin seccade siparişi aldım
harçlık kazanırım birkaç eksik kitabımı falan alırım diyorum hem de kafam dağılır..
aylardır misafirhanede tek odada kafayı yiyecek gibiydim şimdi de biran önce her şey yerinde olsun istiyorum da yoruldum

Hamarat seniiiii, yap tabi seviyorsan ben de yapmıştım çeyizime :)

Hamarat seniiiii, yap tabi seviyorsan ben de yapmıştım çeyizime :)
hem kafam dağılır diyorum canım hem de harçlık olur diyorum ..
insan her zaman eşinden de isteyemiyor ben şu tedavi yüzünden her zaman isteklerim geri planda kaldı..
biraz daha işlerim açılsa
çeyizime rahmetli annem yapmıştı ben havlu kenarı falan yapmıştım ufaktan..
hiç gözüm yoktu el işinde ama şartlar değişince sen de değişiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…