- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Of of of zor iş ya bu kadar balık aşkı valla ne diyimHadi bisnillah.
Ayyyy hamdi demeyin, her gün yapsam doymam kokarsa koksun umrumda değil, vakti gelsin haftada 2 kere yapıyorum ben, güzel de yaparım:) hamsi partileri yapardık eskiden, bi keresinde 5 kilo hamsi tava yapmıştım, 8 tava:) 5 aile gelmişti misafirliğe. Anam hiç böyle hamsi yemedik diye silip süpürdülerdi:) anam ağlamıştı ama değdi:)
hah gel hemen işte.Günaydın canım. Geldim hemen duydum seni
kız bana çok kolay gelyor,temizletilmiş alıyorum ,hemen gelip güzelce yıkarım ,hemen tavaya,yanına bi salata ohhh en kolay yemek valla,sezon açılsa da yesek.Of of of zor iş ya bu kadar balık aşkı valla ne diyim
Sağol canım bende yapayım diyorumhah gel hemen işte.
sana da yaptım hadi içelim kuzum. naber ne var ne yok dökül bakalım:)
Biz dün yedik kızımda özlemiş alcaz pazar yinekız bana çok kolay gelyor,temizletilmiş alıyorum ,hemen gelip güzelce yıkarım ,hemen tavaya,yanına bi salata ohhh en kolay yemek valla,sezon açılsa da yesek.
kız geçenlerde demiştmya balık yiycem diye,gittim yedim,yani yazın bile balık yiyen briyim ben:)
geçmiş olsun okullar açıldı hastalık başladı aman dikkat..Sağol canım bende yapayım diyorumhiç napalıl çocuklar hasta onlarla uğraşıyoruz sen napıyosun çocuklar nasıl
ohh ne yediniz hamsi mi,daha hamsi olmaz,onlar gerçek hamsi değil marmara hamsisidir tadı tuzu olmaz ,hamsi dedğin soğuk yiycek öyle tatlanırBiz dün yedik kızımda özlemiş alcaz pazar yine
Evet canın herkes hasta veriyoruz vitamin de ama hasta oldular yine de ben öldüm çocuklara da benden geçti herhaldegeçmiş olsun okullar açıldı hastalık başladı aman dikkat..
vitamin versene
çocuklar da iyi oğlanın boğazları şişmiş benim de hemen vitamini dayadım
herkes hapşırıyor ,havlr herkesi çarptı valla
dikkat et yavrukuşEvet canın herkes hasta veriyoruz vitamin de ama hasta oldular yine de ben öldüm çocuklara da benden geçti herhalde
Yok bakmıyordikkat et yavrukuş
kocan bakmıyor mu kız sana:)
tüüü çekelim kulaklarını enişteninYok bakmıyorişyerinde kaptım herhalde gelen giden oluyor covid de hortladı iyice insan korkuyo
Ben oldum covid aşı da olduk malesef sonradan çıktı yan etkileri.tüüü çekelim kulaklarını eniştenin
sen de ona bakma kız o zaman:)
bişey olmaz canım ,ben maske takmadan aşı olmadan covid olmadan heryeri gezdim dolaştım 2 yıl:)
Allahın dediği olur
Öyle mi oluyomuş diyete başlayıncaregl olmak üzereyim kızlar
hem canım tatlı istiyor hem hafif ağrım var
diyete başladım başlayalı regl de sıklaştı ,kanamalı vaka gibi geziyorum ortada:)
işte ondan olmadım ben deBen oldum covid aşı da olduk malesef sonradan çıktı yan etkileri.
evet direk etkiliyor ,20 güne bir oluyorumÖyle mi oluyomuş diyete başlayınca
Ah ah taşınmak zor iş, bdn de 1.5 yıl önce şshir değiştirdim ayyy hem de kış vaktimerhaba kuzular..
ben de evi toplamak için uğraşıyorum bir işim biteydi ...
gerçekten de öyle..Ah ah taşınmak zor iş, bdn de 1.5 yıl önce şshir değiştirdim ayyy hem de kış vakti
Hamarat seniiiii, yap tabi seviyorsan ben de yapmıştım çeyizime :)gerçekten de öyle..
yap yap bitmiyor işler bir yandan da etamin seccade siparişi aldım
harçlık kazanırım birkaç eksik kitabımı falan alırım diyorum hem de kafam dağılır..
aylardır misafirhanede tek odada kafayı yiyecek gibiydim şimdi de biran önce her şey yerinde olsun istiyorum da yoruldum
Hamarat seniiiii, yap tabi seviyorsan ben de yapmıştım çeyizime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?