- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi enteldantell
-
Canım merhaba valla unuttum girmeyi dün işe gelmedim diş randevum vardı. Bugün de geldim işler birikmiş onları hallettim sonra da derse kaptırdım kendimi. Sen napıyosun ellerine saglık bacım bebde yeni içtim ☺nimesayyyy kız nerdesin sen hayırdır inşallah meraklandırma bizi.
bacılarım günaydın.
ne var ne yok..
birazdan kahvemi içicem
gelin beraber olsun
aha da yaptım bile:)
Allahtan ümit kesilmez canım dünyanın sonu da değil kendine eziyet etme. Herşeyde vardır bi hayır. Benim bi tanıdıgım kırk yasında sınra tüp bebekle ikiz doğurdu. Kadın yıllarca denedi bebeği karnında öldü filan ama sonradan oldu. Allah bilir tabi. Ama kendini de bitirme lütfen.merhaba kuzular..
ağlaya ağlaya durdum kendimi rahatlatmak için eşime de ddedim yorgunum kafana takma etme kendine yapıyorsun başkasına yaptığın yok dedi..
o da anlamıyor ne yapacaksın...
kadın ben çocuksuzluğu bilmem çocuğu olmayan ne ilk sen olacaksın ne de son olacaksın diyip durdu çoktan benim çocuğum olmayacağına karar vermiş..
nasıl kötüyüm nasıl bir tuhafım anlatamam yorgunum
insan üzülüyor ister istemez canım benim..Allahtan ümit kesilmez canım dünyanın sonu da değil kendine eziyet etme. Herşeyde vardır bi hayır. Benim bi tanıdıgım kırk yasında sınra tüp bebekle ikiz doğurdu. Kadın yıllarca denedi bebeği karnında öldü filan ama sonradan oldu. Allah bilir tabi. Ama kendini de bitirme lütfen.
Herhalde tek ayak cezası yazıyo anlamadıminsan üzülüyor ister istemez canım benim..
ne oldu arkadaşımızı bamladılar mı?
kız burası unutulur mu bacımCanım merhaba valla unuttum girmeyi dün işe gelmedim diş randevum vardı. Bugün de geldim işler birikmiş onları hallettim sonra da derse kaptırdım kendimi. Sen napıyosun ellerine saglık bacım bebde yeni içtim ☺
ben de 30 da doğurdum ,baya yaşlıca:)Allahtan ümit kesilmez canım dünyanın sonu da değil kendine eziyet etme. Herşeyde vardır bi hayır. Benim bi tanıdıgım kırk yasında sınra tüp bebekle ikiz doğurdu. Kadın yıllarca denedi bebeği karnında öldü filan ama sonradan oldu. Allah bilir tabi. Ama kendini de bitirme lütfen.
insan üzülüyor ister istemez canım benim..
ne oldu arkadaşımızı bamladılar mı?
yaw yanlış yere konu açmışımHerhalde tek ayak cezası yazıyo anlamadım
İyi Bakalım canım darusı bizim başımızakılzar glutensiz ve şekersiz beslenmeye kafayı taktım
google amcada gezinirken okudum okudum aklıma yattı
kilo,bağırsak ve hastalık hep bu ikisinden
gittim glutensz kraker,kurabiye,ekmek aldım geldim
artık diyeti onlarla yapıcam
bakalım ne kadar farkedecek
Ne konusu actın ki nereyekız burası unutulur mu bacım
ben de 30 da doğurdum ,baya yaşlıca:)
yaw yanlış yere konu açmışım
1 gün ceza vermişler ben de şoka uğradım:)
huuuuuu huuuuuu toplaşın da azıcık iki lafın belini kıralım beybiler.
ayyy bayılırım balığa ,ne balığı,ekmek arasımıİyi Bakalım canım darusı bizim başımızabende balık yedim ama çok şişkin hissediyorum
telefon sormuştumNe konusu actın ki nereye
Hııayyy bayılırım balığa ,ne balığı,ekmek arasımı
telefon sormuştum
kız yok telefon markası sordumHııtelefon numarası mı istedin yani kimden
Yok sardalye salata tel şehriye corbasıayyy bayılırım balığa ,ne balığı,ekmek arasımı
telefon sormuştum
Nereye actın konuyu bdvye mikız yok telefon markası sordum
çocuklar istiyor da..
ben de diyorum ne oldu:)kız burası unutulur mu bacım
ben de 30 da doğurdum ,baya yaşlıca:)
yaw yanlış yere konu açmışım
1 gün ceza vermişler ben de şoka uğradım:)
huuuuuu huuuuuu toplaşın da azıcık iki lafın belini kıralım beybiler.
ben de somon ve hamsi severim birazcık da alabalıkİyi Bakalım canım darusı bizim başımızabende balık yedim ama çok şişkin hissediyorum
Bende seviyorum ama evde eşim yaptırmıyor kokuyor diyeben de somon ve hamsi severim birazcık da alabalık
evet kokuyor ya benimki de titiz de evde yapılsın isterBende seviyorum ama evde eşim yaptırmıyor kokuyor diye
Hadi bisnillah.ben de diyorum ne oldu:)
ben de bakalım 40 olacağım doğurmak nasip olursa aralıkta 39a gireceğim kasımda tedavi için ankaraya gideceğiz bakalım nasipse..
Ayyyy hamdi demeyin, her gün yapsam doymam kokarsa koksun umrumda değil, vakti gelsin haftada 2 kere yapıyorum ben, güzel de yaparım:) hamsi partileri yapardık eskiden, bi keresinde 5 kilo hamsi tava yapmıştım, 8 tava:) 5 aile gelmişti misafirliğe. Anam hiç böyle hamsi yemedik diye silip süpürdülerdi:) anam ağlamıştı ama değdi:)Bende seviyorum ama evde eşim yaptırmıyor kokuyor diye
Günaydın canım. Geldim hemen duydum senigünaydın bal böcükleri .
kahvemi aldım geldim
bak beni sabah sabah bekletmeyin
sabah enerjisi almaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?