çatlak ,patlak muhabbet sevenler toplaşın

nimesayyyy kız nerdesin sen hayırdır inşallah meraklandırma bizi.
bacılarım günaydın.
ne var ne yok..
birazdan kahvemi içicem
gelin beraber olsun
aha da yaptım bile:)
Canım merhaba valla unuttum girmeyi dün işe gelmedim diş randevum vardı. Bugün de geldim işler birikmiş onları hallettim sonra da derse kaptırdım kendimi. Sen napıyosun ellerine saglık bacım bebde yeni içtim ☺

Allahtan ümit kesilmez canım dünyanın sonu da değil kendine eziyet etme. Herşeyde vardır bi hayır. Benim bi tanıdıgım kırk yasında sınra tüp bebekle ikiz doğurdu. Kadın yıllarca denedi bebeği karnında öldü filan ama sonradan oldu. Allah bilir tabi. Ama kendini de bitirme lütfen.

insan üzülüyor ister istemez canım benim..
ne oldu arkadaşımızı bamladılar mı?

kız burası unutulur mu bacım
ben de 30 da doğurdum ,baya yaşlıca:)
insan üzülüyor ister istemez canım benim..
ne oldu arkadaşımızı bamladılar mı?

Herhalde tek ayak cezası yazıyo anlamadım
yaw yanlış yere konu açmışım
1 gün ceza vermişler ben de şoka uğradım:)

huuuuuu huuuuuu toplaşın da azıcık iki lafın belini kıralım beybiler.

kılzar glutensiz ve şekersiz beslenmeye kafayı taktım
google amcada gezinirken okudum okudum aklıma yattı

kilo,bağırsak ve hastalık hep bu ikisinden
gittim glutensz kraker,kurabiye,ekmek aldım geldim
artık diyeti onlarla yapıcam
bakalım ne kadar farkedecek

İyi Bakalım canım darusı bizim başımıza bende balık yedim ama çok şişkin hissediyorum

ben de diyorum ne oldu:)
ben de bakalım 40 olacağım doğurmak nasip olursa aralıkta 39a gireceğim kasımda tedavi için ankaraya gideceğiz bakalım nasipse..

ben de diyorum ne oldu:)
ben de bakalım 40 olacağım doğurmak nasip olursa aralıkta 39a gireceğim kasımda tedavi için ankaraya gideceğiz bakalım nasipse..
Hadi bisnillah.
Bende seviyorum ama evde eşim yaptırmıyor kokuyor diye
Ayyyy hamdi demeyin, her gün yapsam doymam kokarsa koksun umrumda değil, vakti gelsin haftada 2 kere yapıyorum ben, güzel de yaparım:) hamsi partileri yapardık eskiden, bi keresinde 5 kilo hamsi tava yapmıştım, 8 tava:) 5 aile gelmişti misafirliğe. Anam hiç böyle hamsi yemedik diye silip süpürdülerdi:) anam ağlamıştı ama değdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…