ÇATLAK

fatoppss

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
260
55
13
24
Arkadaşlar tüm annelerimizi öncelikle öpüyorum içimizde bir can büyütmek mucizevi ama hormonal değişimlerle beraber zaten duygusal sinirli karmaşığız üstüne bide korkunç bir şekilde çatladım resmen dört haftada heryerim mosmor oldu göğsümden belime popo üstünden bacaklara kadar inanamazsınız 24 haftalık gebeyim dört çeşit krem yağ ne varsa parasına bakmadan kullandım maalesef hiç bir işe yaramadı mor çatlak geçicimi sizce ve bunlara çözüm önerisi olan varmı berbat hissediyorum

Benimde alt karnımda oluştu sadece bende takıntılı biriyim ama çatlak meselesi genetik gibi birşeymiş yanı ne kullanırssn kullan çaatlayasın varsa catlıyormuşsun ama annemler teyzemler falan beyaz tenli çatladık ama geçti doğumdan sonra dedıler bende tek ümidim o suan catlak konusunda aşırı yok ama işte ınssn takıyor kafasına aman neyse sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah gerisi fasa fisoo

Benim sadece karnımda çok çatlağım oldu biraz da genetikten kaynaklı sanırım ailede varsa biz dikkat etsekte oluyor. Bildiğim kadarıyla doğumdan sonra lazer tedavisi yapılabiliyor ama kırmızı görünen çatlaklara etki ediyor ve tamamen geçirmiyor sanırım. Bende henüz bir çözüm bulamadım doğumdan sonra lazeri denemeyi düşünüyorum

kuzum bende öyle oldum maalesef neler kullandım neler. Arkadaşlarım hiç kullanmamasına rağmen bir tane çatlağı olmadı genetik dedi doktorum bizdeki şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…