Çatlaklar

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar konumun yeri burasi degil belki ama burda sizlerden tavsiye almak daha iyi olucak diye dusunuyorum 1.65 boyunda 50 kiloyum yasimda cok buyuk degil henuz 25 olmadim buna ragmen bacaklarimda surekli catlaklar cikiyo direk beyaz catlak hic kirmizi olmuyolar kilo alip veren bi insan degilim yillardir ayni kilodayim bi turlu sebebini anlayamiyorum bu catlaklarin basinda boyle bi derdi olan varmi sizce neden oluyolar yakinda hic etek giyemicem diye korkuyorum?

Vucudunu surekli nemli tutman gerekiyor. Bazi catlaklarn önüne gecilmiyor maalesef

Valla ben hamilelikte çatladım hem de her yerden o kadar Krem Sürmene rağmen ama sen nemlendirici sürebilir ama öncelikle doktora gidebilirsin

renew diye ürün çıkmş. yorumlarda herkes baya memnun kaldığını belirtmişti. inş yalan reklam amçlı değildr...
renewi deneyin siz de.

Cilk tapisindandir bol su ve bol nemlendirme ile azaltabilirsiniz bebe yagi kakao yagi vs.
Ayrica lierac ya da clarins huile tonic de cok basarililar (pahali demezseniz clarins 1 numara) yeni catlaklara kantaron yagi surun iyi geliyormis.

renew diye ürün çıkmş. yorumlarda herkes baya memnun kaldığını belirtmişti. inş yalan reklam amçlı değildr...
renewi deneyin siz de.
canım sakın alayım deme, yorumlar falan sahte hesap. ben de gördüm, alacaktım, dedim bi kadınlar kulübünde kullanan var mı diye bakayım. alanlar olmuş, dandik bi ürün göndermişler, önce aramışlar, ilgilenmişler. satın aldıktan sonra da numaralarını bloke etmişler.farklı ürün gelmiş, iade falan da edemiyorlarmış :(

Back
X