çatlaklarım geçmiyor lierac ampülü kullanan, duyan var mı yardımmm? :(

Leotie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
3.334
4.534
248
hamileliğimin 12. haftasından itibaren kilo almaya başladım oturuyorum işim gereği ve basen bölgemden kilo aldım şu an çatlak görünümü çok fazla bir de geçmiyomuş sanırım napıcam ben ya lierac ampül diye bi şey duydum ama henüz kullanmadım o kadar kakao yağını falan önerdiler hiç bir işe yaramadı umudum yok kullanan var mı lieracı eğer iyiyse fiyatına bakmadan alıcam ama önce tavsiye almam lazım :5:

hamileliğimin 12. haftasından itibaren kilo almaya başladım oturuyorum işim gereği ve basen bölgemden kilo aldım şu an çatlak görünümü çok fazla bir de geçmiyomuş sanırım napıcam ben ya lierac ampül diye bi şey duydum ama henüz kullanmadım o kadar kakao yağını falan önerdiler hiç bir işe yaramadı umudum yok kullanan var mı lieracı eğer iyiyse fiyatına bakmadan alıcam ama önce tavsiye almam lazım :5:

lierac krem kullanıyorum memnunum.Ampül konusunda bilgim yok bence doktorunuza sormalısınız mutlaka bilir.

lierac krem kullanıyorum memnunum.Ampül konusunda bilgim yok bence doktorunuza sormalısınız mutlaka bilir.

ne zamandan beri kullanıyorsunuz çatlaklar oluşmadan önce jelini çatlak oluştuktan sonra ise ampülü öneriyolar

ne zamandan beri kullanıyorsunuz çatlaklar oluşmadan önce jelini çatlak oluştuktan sonra ise ampülü öneriyolar

Benim zaten gebelikten önce de vardı.Doktorum jeli tavsiye etti gebeliğin 3.ayından beri kullanıyorum hiç artmadı hatta biraz azaldı bile diyebilirim.Ama bebe yağı ve bepanthen de kullanıyorum banyodan sonra.

Benim zaten gebelikten önce de vardı.Doktorum jeli tavsiye etti gebeliğin 3.ayından beri kullanıyorum hiç artmadı hatta biraz azaldı bile diyebilirim.Ama bebe yağı ve bepanthen de kullanıyorum banyodan sonra.

keşke bende ilk zamanlar kullansaydım bepantheni evlenmeden önce eksik etmezdim çantamdan ama hiç aklıma gelmedi kullanmak, kakao yağını çok tavsiye ettiler ama sonuç sıfır basen bölgemde vardı şimdi belimde de çıkmaya başladı :( sanırım genetik bende

keşke bende ilk zamanlar kullansaydım bepantheni evlenmeden önce eksik etmezdim çantamdan ama hiç aklıma gelmedi kullanmak, kakao yağını çok tavsiye ettiler ama sonuç sıfır basen bölgemde vardı şimdi belimde de çıkmaya başladı :( sanırım genetik bende

benimde genetik kendimi nerdeyse bildim bileli çatlaklarım var :)
ama bence geç değil yani kullanmaya başla derim.

kremi kullanıyorum abim eczanede çalışıyor onun eşide hamile ona da tavsiye etmişti o da kullanıyor ama Bepanthol Çatlak Kremini de alabilirsin bak.

bilmiyodum çatlak kreminin olduğunu alayım hemen lierac ampülle kullansam çifte sonuç bile alabilirm :52: tabi önce danışmak lazım doktora

Kızlar ne kullanmalıyım?

-phtolastil
-dalin bebek yağı
-lireac
-mustela krem
-badem yağı
-saf kakao yağı+susam yağı+kayısı yağı karışımı
-fito krem
-avalon
-bebanthen çatlak kremi
-e vitamini ampulü

ve kesişim kümesi en az 2 lt su içmek (sanırım en zor kısım bu benim için)

2. gebeliğim kızlar ilkte karnım çok fazla çatladı bebek yağı badem yağı zeytinyağı falan denemiştim sadece yumuşattı çatlaklar oluştu hiç engel olmadı şimdi ikinci kez gebeyim bu defa eski çatlaklarım olduğundan önceki gibi olmadı fakat üst karnımda 1-2 yeni çatlak oluşmaya başladı bende bepanthol çatlak kremi sipariş verdim hemen inşallah daha fazla olmaz. kesinlikle bakımdan çok şans işi bu çatlak her kişide olmuyo hiç kremlenmeden yağlanmadan çatlaksız doğum yapanlar var üzücü bi durum :(

Bende çok çatladım karnım harita gibi kıpkırmızı oldu. Lierac krem kullandım ve bebe yağı kullandım hiçbir işe yaramadı

Kızlar ne kullanmalıyım?

-phtolastil
-dalin bebek yağı
-lireac
-mustela krem
-badem yağı
-fito krem
-avalon
-bebanthen çatlak kremi
-e vitamini ampulü

Canım bence genetik olacağı varsa oluyor ben lierac kremde kullandım bebe yagıda kullandım günde 3 litreye yakın suda içiyorum ama çatladım

Bende çok çatladım karnım harita gibi kıpkırmızı oldu. Lierac krem kullandım ve bebe yağı kullandım hiçbir işe yaramadı

genetik çünkü sadece bebe yağı kullanıp da hiç çatlamayanlar var ama genetik deyip tam bırakmak da olmuyor maalesef kalıcı çünkü çatlaklar :(

merhabalar kilo alıp verdiğim bir dönemde doktora gitmiştim ne sürersen sür geçmez yırtık ve çatlaklar demişti :25:

Kızlar ne kullanmalıyım?

-phtolastil
-dalin bebek yağı
-lireac
-mustela krem
-badem yağı
-fito krem
-avalon
-bebanthen çatlak kremi
-e vitamini ampulü

canım lierac ampülü bi biliyorum da e vitamini ampül demişsin o hangisi oluyor marka falan var mı bildiğin araştırayım onu da?

kullanınca yazıcam demiştim sözüme sadık kalayım :) hiç bir işe yaramadı vücut tipiyle alakalı her yerimde çatlak var maalesef :KK43:

Back
X