çatlaklarımdan nefret ediyorum!

açlıkla kilo vermemeye, bol yürümeye ve bol su içmeye özen göstermelisin diye düşünüyorum. bu yaşta çatlak kötü. önünü alman gerek.

asla aç kalarak kilo veremem ve su içmeyi çok severim... Günde 1-1,5 lt su içiyorum..

Bu sabahın üstüne bu başlık tam benlik olmuş

Ben de 19 yaşındayım diz kapaklarımın arkası çatlak basenlerim çatlak çok ani kilo alıp veriyorum ben ondan ama durumun bu kadar vahim olduğunu bu sabah anladım

Ne yapacağız yahu ben de çok sık kilo alıp veriyorum. Annemin bacaklarına bakıyorum hiç diz kapağı arkasında tane çatlak yok.. Onun kilosu hep standarttır. 45 yaşında çatlağı yok ben 19 yaşındayım offf offff.....

al bendende o kadar ya diz kapağımdan pop kısmına kadar catlak var :S ben bi ara aktardan bikaç yağ aldım karıştırıp kulandım bi arkads tavsiyesi üzerine ama oda iş yaramdı kremler de yaramıo işe napcam blmyorum ...

Canım merhaba bu forumdan aynı konuya çare ararken bir krem bulmuştum benımde basen bölgemde çok hafıf olmak uzere catlaklarım var hızlı kılo alıp verebıldıgım için. henüz 4 5 gündür kullanıyorum ama iyi gelecek gibi gözukuyor adı madecassol 7 yada 7.50 tlye almıstım.Bir dene isterrsen sende

Bi bilsem :2: Benim arkadaşlarımın çoğunda var çok zayıf olanlarda bile var üstelik benimkiler beyaz çaresi yok :26: Çok canım sıkılıyo bu konuya fiziiğimi seviyordum eskiden ama artık çatlaklar yüzünden sinir oldum Aynen benim anneminde doğum yüzünde göbeğinde biraz var başkada yok ama benim halim perişan

Bende de var hem de 13-14 yaşımdan beridir o kadar araştırdım ki bu çatlakları bi sürü krem denedim sadece solduruyo beyaz beyaz kalıyo yine. Bacaklarımda bikini bölgemde karnımda kollarımda var artık yaz günü bile kot pantolon uzun ceketle dolaşıyorum. Keşke etkili bir çözümü olsa . Genetik olduğu söyleniyor ve sanırım haklılar çünkü ablamda halamda ve babaannemde de var

doktora gitsem yardımcı olurlar mı? hani doktorun verebileceği ilaç vs var mıdır ki?

benim de var bir sürü valla tazecik yaşımda oluşan çatlaklar duyduğuma göre geçmiyormuş, yani hangi kremi kullanırsak kullanalım nafile. anca yenilerin oluşması önlenebiliyormuş. benim de hem kalçalarımda, hem diz kapaklarımın arkasında yol yol çatlaklarım var. bi ara takmıştım kafaya ama geçmeyince yapacak bir şey yok barışıyorsun ister istemez kendileriyle :)

Maalesef bendede mevcut evlenene kadar kılom hep sabıttı catlakları sadece dogum yapanlarda olur sanırdım.evlendıkten sonra +10 kılo bırden alınca vucudum catlayarak genısledı resmen :) diz kapaklarımda baldırlarımda var kırmızı benımkıler.soguk dus ıyı gelır dıye duymustum dusa gırınce ılk soguk su tutuyorum ama degısen bırsey yok.kahve ve lımon karısımını duymustum ama onuda yapmaya üşendim acıkcası.en güzeli barısmak sanırım degılse ınsan sınırınden catlıyor :))

Merhaba kizlar kendim denemedim ama bio oil cilt bakim yagi catlaklara faydasi varmis. Ben denemedim ama yüzümdeki sivilce izleri icin kullaniyorum. bir aydir kullaniyorum renklerde acilmalar var. Bu yagi özelikle bayanlar hamilelik döneminde catlaklari önlemek icin kullaniyormus. Türkiye´de nerelerde satiliyor bilmiyorum ama ezanelerde var sanirim. Forumda bununla ilgili topikte var sanirim bi bakin isterseniz :)

Türk hatunlarım
benim de çatlaklarım var ama benim üst bacaklarım aşırı şişko kendimi hipopotam gibi hissediyorum bacaklarıma bakınca (
Boyum 1.57 kilom 49. zayıfım aslında ama bu üst bacaklarımdaki aşırı yag tabakası kafamı yormaya başladı

bio oil benim yüzümü mahvetti..önce iyi gibi ama sonra o yağ dokusu yağ bezesi yaptı hep..

cilt bakımıyla temizlettim ama olunca geçmiyor malasef

Ben de 19 yaşındayım, kalçamda ve diz kapaklarımın arka kısmında çatlaklarım var, daha da genciz yahu neden bir anda böyle oldu anlamadım :/

o yaşlarda vücut geliştiği için çok normal bende de olustu benimde kalcamda bayağa var. kilon ve boyun gayet iyi dediğim gibi eger hızlı kilo alıp vermekten degilse vücut geliştiği için oluyor malesef. sende biraz fazla anladıgım kadarıyla. benim bildiğim hiç bi bitkisel çözümü yok bunun(doktorlar söylüyo) ancak catlakları inceltebilirsn spor yaparak ve sağlıklı beslenerek :44::44::44:

Canım krem filan çözüm değil.Önce kilondan kurtulmalısın.Yaşına ve boyuna göre kilon fazla.Hareteket hareket hareket.Spor yaparak ve yediklerini azaltarak,özellikle ekmeği bırakarak zayıflamalısın.

Korktum ama simdi ya Sen ne kadar kullandin ben 1 aydir kullaniyorum. Hemen birakiyorum.

ben salak gibi ısrarla kullandım çünkü önce anlamdım..gecen kış kullandım nerdeyse şişe bitti gibi olmustu

ama bacaklarına karnına sür canım hanı çatlak olur filan engeller belkı yüze herşey kullanılmaz ama

bende hert gördügümü deniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…