Ne yapacağız yahu ben de çok sık kilo alıp veriyorum. Annemin bacaklarına bakıyorum hiç diz kapağı arkasında tane çatlak yok.. Onun kilosu hep standarttır. 45 yaşında çatlağı yok ben 19 yaşındayım offf offff.....
Merhaba kizlar kendim denemedim ama bio oil cilt bakim yagi catlaklara faydasi varmis. Ben denemedim ama yüzümdeki sivilce izleri icin kullaniyorum. bir aydir kullaniyorum renklerde acilmalar var. Bu yagi özelikle bayanlar hamilelik döneminde catlaklari önlemek icin kullaniyormus. Türkiye´de nerelerde satiliyor bilmiyorum ama ezanelerde var sanirim. Forumda bununla ilgili topikte var sanirim bi bakin isterseniz :)
bio oil benim yüzümü mahvetti..önce iyi gibi ama sonra o yağ dokusu yağ bezesi yaptı hep..
cilt bakımıyla temizlettim ama olunca geçmiyor malasef
Bacaklarımda ve popo kısmına doğru inanılmaz çatlaklarım var.. Bacaklarıma önden bakınca bişey yok arka taraf çatlaklarla dolu. zaten öyle mini etek giyen bi tip değilim ama diz üstü etek bile giysem rahatsız ettirecek kadar çatlak. Diz kapağı arkam be ayak bileklerime doğru iniyo hafiften.. Bi yandan da bacaklarımdan yukarı doğru çıkıyo hafiften ne yapacağımı bilemiyorum... böyle giderse tüm bacağım karnım çatlaklarla dolu olacak...
19 yaşındayım 1.60 boyunda 54 kiloyum... Ne yapıcam bilemiyorum... yardımcı olur musunuz...
Korktum ama simdi yaSen ne kadar kullandin ben 1 aydir kullaniyorum. Hemen birakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?