çatlaklarımdan nefret ediyorum!

Of aynen benim de kalçamda ve diz kapağımın arkasında var şort, elbise falan giymeyi seviyorum ki hem boyum uzun hem de bacaklarım gayet düzgün ama bu çatlaklar yüzünden giymeye çekiniyorum :/ artık geçirmeyi bıraktım kapatabilecek herhangi bir fondöten sprey falan bakıyorum

Bende selilit var selulit
popo degil iki tane portakal sanki
Normalde siki bi vucudum vardir ama bu selulitler neden orda anlamiyorum sanirim hic gecmiycekler

catlak ne ola ki?
kilo vermeyle oluyosa ben mayistan beri 7 kilo verdim hazirandan beri de kilom sabit hic kilo almadim daha
bende kesin catlak da cikmistir o zaman
ama baktim her yerime
bisey goremedim
ya da ben zaten ruh gibi bembeyaz oldugumdan gorunmuyolar

(ps: boyum 165 civari kilom 53 sizce normal mi kizlar? Gobecigim hala gitmedi de)

ah benimde en büyük sorunlarimdanbiri bu çatlaklar, bende çaresini ariyorum ama sanirim öyle bir mucize yok

benimde iki bacagimin arasinda boydan boya, dizlerimin arkasi felaket, koltuk arkalarimdada var, ve selülitte çok var, bunlarin hepsi birolunca igrenç duruyor, baliketliyim diye bu kadar çok saniyordum ama alakasi yok galiba çünkü etrafimdaki obezlerin bile yok neden benim var yaa, taa 12 13 yaşlarinda ortaya çikti oysa birden kilo alma söz konusu degildi bile

merhaba canım bu soylemıs olduugun urunu ne kadar sure kullandın canım ve dogumdan sonra olusan catlaklarıda yok edebilirmi .. ??

doktora gitsem yardımcı olurlar mı? hani doktorun verebileceği ilaç vs var mıdır ki?

Olusmus catlaklarin görünümü hafifletilebilir sadece... en etkili yöntem ise lazer ve demoroller yöntemi...

Çatlaklar sadece deri üstünde değil derinin kat kat altında oluşur bu yüzden kremlerden mucize beklememek lazim..

Doktora gittiğinde alacagin cevaplar bunlar...

Vücudunu bol bol nemlendir vichy çatlaklar için kremi var banyoda vucuduna iyice kese yaptıktan sonra bunu sur bir ihtimal göze batmayacak düzeye gelirler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendede var hatta tüln şahinin dediğine göre süper modellerde bile varmış . birden boy atınca oluşuyormuş . benimde küçükken kilolu olduğumdan oluştu . kalçamda ve bacaklarımda var . nefret ediyorum ya .sporda yapsan kremlerde sürsen gitmiyor ..

Bence siz dert ediyorsunuz bu kadar.. Sokağa cikin her kadini çevirip catlaginiz var mi diye sorun bakalim ne cevaplar alacaksiniz? Sayildir catlagi olmayan insan..

Shakiranin kalcasindaki çatlaklar diyin bir bakin internette.. O gün Tülin şahin anlatiyordu butun mnakenkerin var catlagi hizli boy atmaktan 14 yasimda aynaya bir baktim her yerim çatlak inanamadim ve o zamanlar boyle carelerde yoktu diye anlatıyordu.. Ama bize kusursuz gozukuyorlar değil mi?

Bence umursamayin kendinizi kisitlamayin ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…