canım bende o belirtiler olduğu halde yumurtmam çatlamıyo
peki sana yumurtanın çatlamadığını doltormu söyledi.?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende o belirtiler olduğu halde yumurtmam çatlamıyo
evet tabiki
herkese merhaba bugün siteye kayıt oldum bende hamile kalmak için çalışmalara başladım önce prolaktin seviyem yüksek çıktı sonra normale döndü eşimde de gerekli kontrolleri yaptırdı bir sorun görünmüyor.Bu kloremen ilacını kullanmak istiyorum dr bilgisi olması gerekiyormu kullanımı nasıl beni bilgilendirmeniz mümkün mü?
MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktanarkadaşlar bana yardım edin çıldıracam... klomene başladım bu ay ama doktor kontrole çağırmadı ben yumurtamın çatlayıp çatlamadığını nerden bilecem. bugun adetimin 15. günü çatlatma iğnesi için geç mi kaldımbu arada vücut ısım hala yükselmedi
![]()
MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktan