Çatlama Sorunu Yaşayanlar

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim altı aydır tedavi görüyorum ve yumurtalaım çatlamıyor bu arada klomen tedavisi uygulanıyo bir defa prengly vuruldum yine çatlamadı :(
bu ay rahim filmi çekilecek

cnm inşallah tez zamanda gebe kalırsın.senin çatlama sorunun varmış.benim hiç bir sorunum yok ama 2 yıldır anne olamıyorum.bugün yine yumurta takibine gittim yine çatlamış yine deniycez ama hayırlısı rabbimde:::::(

MERBA CANIM ÇATLATMA İĞNESİ İÇİN GEÇ KALMIŞSIN BENDE İĞNE KULLANIYORUM PUREGON DOKTOR BELLİ ARALIKLARLA KONTROLE ÇAĞIRIYOR AMA ADETİN 15. GÜNÜ ZATEN YUMURTALARIN ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM ZATEN KLOMENDEN SONRA DÜZENLİ İLİŞKİ VERİLİYO BEN İLK KLOMEN KULLANDIM AMA SONUÇ ALAMADM SEN YİNEDE ŞANSINI DENE DERİM opuyorumnanaktan

cnm yinede şansını dene belki kendi kendine çatlar ve hamiş kalırsı..:lepi:

merhaba ben aranıza yeni katıldım bebeğim olsun istiyorum ama olmadı 1 sene denedik sonra doktorum klomen tedavisine başladı tedavinin 2. ayında kist oluştu soğan kürü yapıyorum deneyen var mı birde böğürtlen kökü çayını deneyen oldu mu

merhabalar arkadaşlar

birşey öğrenmek istiyorum ....yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız.düzenli regli gören birinde de çatlamama ihtimali olabilirmi?nette araştırıyorum fakat ner bişi bulamadım.şimdiden teşekkürler...herşey gönlünüzce olsuna.s.

genelde düzensizlesiyor catlamayınca bende herzaman adet oluyorum ama catlamıyor!!!

mrb bende 5 yılık evlıyım benımde atnı sorunlarım var bıktım artık klomen catllatma ıgnesı ama bı sonuc yok maalesef,3kere asılama yaptık tutmadı.. off yaaa

arkadaşlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ancak yumurta takibiyle mi anlaşılıyor.dr gitmeden anlaşılır mı?

birde..dr. adetinizin kaçıncı günü gidiyorsuuz yumurta takibi için?

birde yumrtanın çatlayıp çatlamadığı alttan muayneyle mi oluyor.. bana yardımcı olrsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar mrb, ben de aranızda yeniyim ama tedavide eskiyim :( 3 yıllık evliyiz, başından beri korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı,sürekli tedavi tedavi... eşim sol taraftan varikosel ameliyatı oldu 8,9 ay oldu.rahim filmi çekildi temizdi,2 kere aşılama oldu ama negatif,bu ay yeniden 3. aşılama yapılacak, kısmet artık,doktorumuza göre hamile kalamamam için hiç bir sebep yok,tedaviler iyi gidiyormuş ve her şey normal görünüyormuş,yumurtam da çatlamış ama yine olmadı geçen ay,ama sorun ne olabilir ki,sebep ne olabilir?bilemiyoruzzz,eşime bugün spermiyorgam yapılıyor,sonucu çıkınca yazarım elbette,yorum bekliyorum sizden :nazar:arkadaşlar

benim de çatlama problemim var ve tabi ki bu yüzden sevgili kistlerim mevcut...

klomen tedavisi uygulandı,ovitrelle ile yumurtam çatladı ama sonuç negatif....

doktorum en son aşılama dedi,ama eşim yüzünden yaptıramadık..

bunun gerçekten doğal bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar :((

arkadaşlar bu yumurtanın çatlamama sebebi nedir acaba doktorlarınız bi cevap veriyomu size benim bi tanıdığın da çatlamıyomuş da acaba herhangi bi hormonun yüksekliğindenmi oluyor:uhm:

benim de yumurtam çatlamıyor ama hormonlarım normal, yani hormonlardan kaynaklanmıyor.

teşekkür ederim cevap verdiğin için bişi daha sorsam :utangac:

düzenli regli gören birinde yumurtlama veya çatlama sorunu olabilirmi?

adetlerim de düzenli, yumurtluyorum da ama çatlamıyor işte....

peki canım kistlerin adetinle birlikte gitmiyor mu? benim de oluşuyor her ay hatta geçen ay 4cm di doktor bune böyle dedi ilişkiye filan girme sakın çok tehlikeli demişti ama adetimle birlikte gitti çok şükür

benim de perşembe günü 3. aşılamam yapıldı, bakalım sonuç ne olacak?hayırlısı artık inş, niye eşinin yüzünden yapılamadı?istemiyor mu ? doğal yol yok mu demişsin arkadaşım, ben soğan kürü uyguluyorum, hayıt kürünü de doktorum önermişti, sen de doktoruna bi danış bakalım önerirse kullan, faydası çok oluyormuş ama herkese değil tabi,bana hala olmadı mesela:5:

peki canım kistlerin adetinle birlikte gitmiyor mu? benim de oluşuyor her ay hatta geçen ay 4cm di doktor bune böyle dedi ilişkiye filan girme sakın çok tehlikeli demişti ama adetimle birlikte gitti çok şükür

maalesef benim kistlerim adetle gitmiyor :((

benim de perşembe günü 3. aşılamam yapıldı, bakalım sonuç ne olacak?hayırlısı artık inş, niye eşinin yüzünden yapılamadı?istemiyor mu ? doğal yol yok mu demişsin arkadaşım, ben soğan kürü uyguluyorum, hayıt kürünü de doktorum önermişti, sen de doktoruna bi danış bakalım önerirse kullan, faydası çok oluyormuş ama herkese değil tabi,bana hala olmadı mesela:5:

eşim aşılama istemiyor,doğal yoldan olsun istiyor ama kistlerim beni hiç yalnız bırakmıyor ki :((
doktoruma soğan kürünü sordum istersen yapabilirsin dedi,deneyeceğim bakalım..

yumurtam değil ben çatladım...olsun elbet sağlılklı bir yumurta atıcaz ve bu çatlıycak ya ovitrelle ya doğal yoldan.
noree nasılsın?

noree cim iyi değildim. buraya girmek bakmak bile istemiyordum ama topladım kendimi iyi olmalıyım iyi olmalıyız.
senin adını görünce mutlu oldum. artık kopmayacağım. tatlım birşey diyeceğim. sana özel mesaj atamıyorum. 100 yorum şartı mı ne koyulmuş. artık forumda paslaşırız. öpüyorum

doktoruma sordum neden yumurta çatlamaz diye o da senin çikolata kistin vardı (ameliyat oldum) onun etkisi dedi....

arkadaşlar bir sorum olacak.çatlama problemi olunca yine ovulasyon belirtileri oluyormu.oluyorsa bu belirtiler ne kadar sürüyor.

Back
X