Mustela kullanıyodum. Geçen hafta Bi kaç gün süremedim belime bi baktım bi tık çatlamış.Selam anne adayları.17+4 teyım kirrac ve bebekyağı kullanıyorum suan için ni sıkıntı gorunmuyor . Bu haftalarda çatlak oluşumu yaşayan anneler oldu mu? Yada hangi haftalarda başladı
O kadar da psikolojiyi etkilemiyor ne zaman bebeğim tekme atmaya sabahları tekme atarak uyandırmaya başladı işte o zaman ne varsa unuttum.Korkuyorum bende, o kadar erken catlamis bazılarında. : ( ya benim psikolojim alt üst olacak catlarsa kocam yüzünden.
bünyeyle alakalı canım o. Ürün kullansanda çatlayabiliyormuş. Ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri. Ara ara bebe yağı. Şimdide gratis'de bir ürün önerdi orada ki çalışan bazen de onu sürüyorum. BakalımKorkuyorum bende, o kadar erken catlamis bazılarında. : ( ya benim psikolojim alt üst olacak catlarsa kocam yüzünden.
O hissi bende merak ediyorum :) dun bi gıdıklanma hissettim ama bekliyorum bir daha olmadı: (O kadar da psikolojiyi etkilemiyor ne zaman bebeğim tekme atmaya sabahları tekme atarak uyandırmaya başladı işte o zaman ne varsa unuttum.
e başlayacağım gelecek aya artık kısmet olursa yapacak bisey yok.bünyeyle alakalı canım o. Ürün kullansanda çatlayabiliyormuş. Ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri. Ara ara bebe yağı. Şimdide gratis'de bir ürün önerdi orada ki çalışan bazen de onu sürüyorum. Bakalım
tabi ki. Çatlayacak bile olsa en azından kullandım ama yine de çatladım deriz, keşke kullansaydım demeyiz en azındanBend
e başlayacağım gelecek aya artık kısmet olursa yapacak bisey yok.
Merak etme benim de o aralar öyleydi ama tam his olarak 18-20. Haftalar bir başlıyor bir daha durmuyor. Hele çikolata yiyince aman allahım ahenkle dans ediyorO hissi bende merak ediyorum :) dun bi gıdıklanma hissettim ama bekliyorum bir daha olmadı: (
duş alıyorsunuz bitiyor sonra nemli olarak bebe yağı sürüyorsunuz sonra durulanıp çıkıyorsunuz doğru mu anladım?Catlagi onlemek ucin bol kalsiyum alinmaasi gerekiyor. Yetersiz kalsiyum aliminda ne surerseniz surun catlayacaksa catlar. Bol kalsiyum ve su tuketin . Kreminizide surun. Benim hic catlagim olmadi gobegim bayagi vardi. Banyodada johnsons baby surup tekrar durulanip ciktim. Kremler kokuyo ve vucutta kaliyo .
Evet canim yag oldugu icin vucuttan cikmiyor kolay zaten . Tum vucudu yapabilirsin. Cok fazla durulanma . Ayarlarsin zaten. Krem surunce yapisiyo kiyafetler kokuyo.duş alıyorsunuz bitiyor sonra nemli olarak bebe yağı sürüyorsunuz sonra durulanıp çıkıyorsunuz doğru mu anladım?
Johnsons baby surup yazmisim uste ya johnsons baby masaj yagi .duş alıyorsunuz bitiyor sonra nemli olarak bebe yağı sürüyorsunuz sonra durulanıp çıkıyorsunuz doğru mu anladım?
Gratis ten hangi ürün canım. Bende lierac ve bebeyağı kullanıyorumbünyeyle alakalı canım o. Ürün kullansanda çatlayabiliyormuş. Ben lierac kullanıyorum 4. aydan beri. Ara ara bebe yağı. Şimdide gratis'de bir ürün önerdi orada ki çalışan bazen de onu sürüyorum. Bakalım
Düzenli olarak nemlendir vucudunu canım ana bunu yanında bol bol su ve kalsıyumKorkuyorum bende, o kadar erken catlamis bazılarında. : ( ya benim psikolojim alt üst olacak catlarsa kocam yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?