DSabretmek zor biliyorum çünkü bende her gün yaptım 9 dan sonra ama 12. Günde pozitif görürsünüz inşallah![]()
Bence bir kaç gün daha bekleyin daha önce sitede böyle negatif görüp sonrasında pozitif olanı kmYaptım negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DSabretmek zor biliyorum çünkü bende her gün yaptım 9 dan sonra ama 12. Günde pozitif görürsünüz inşallah![]()
Bence bir kaç gün daha bekleyin daha önce sitede böyle negatif görüp sonrasında pozitif olanı kmYaptım negatif
İnşallah hayırla sonuçlanır kaçıncı gününüzBende sabah hafif mide bulantısı vardı. Acaba mı diye bi heveslendim. Şimdi kasıklarımda regl sancısını andıran hareketler olmaya başladı. Umarım regle dönmez![]()
İnşallah hayırla sonuçlanır kaçıncı gününüz
Bende de göğüs ucu ağrıları var iki gündür artı kasık ağrılarıBende sabah hafif mide bulantısı vardı. Acaba mı diye bi heveslendim. Şimdi kasıklarımda regl sancısını andıran hareketler olmaya başladı. Umarım regle dönmez![]()
Amin inşallah canımSabretmek zor biliyorum çünkü bende her gün yaptım 9 dan sonra ama 12. Günde pozitif görürsünüz inşallah![]()
Bende de göğüs ucu ağrıları var iki gündür artı kasık ağrıları![]()
İnşallah hep beraber pozitif sonuçları görürüz cnmGöğüs ucu ağrısı önemli bi belirti :) Umarım pozitifi görürsün birkaç güne
Ben sabah test yaptım, maalesef negatif. Gün 12.
Sadece sabahları hafif hafif olan mide bulantısı var. Bu sabah yine oldu.
Göğüs ucu ağrısı daha fazla oldu şimdi ayreten test ikinci çizgi de var hafif silşk ama belli yani kırmızılığı var anında belirdi ha bide sol kasık çok ağrıyor bi tutuyor ağrı bi bırakıyor eğilirken batma hissi oluyorGöğüs ucu ağrısı önemli bi belirti :) Umarım pozitifi görürsün birkaç güne
Ben sabah test yaptım, maalesef negatif. Gün 12.
Sadece sabahları hafif hafif olan mide bulantısı var. Bu sabah yine oldu.
Göğüs ucu ağrısı daha fazla oldu şimdi ayreten test ikinci çizgi de var hafif silşk ama belli yani kırmızılığı var anında belirdi ha bide sol kasık çok ağrıyor bi tutuyor ağrı bi bırakıyor eğilirken batma hissi oluyor![]()
10 yada 11 yanlış değilsemGüzel haberler
Kaçıncı günündesin şimdi?
Kaç dakika sonra belirdi ikincisiTestime bakabilir misiniz? Ne anlamam gerekiyo bu sonuçtan :) 13. Gün
Kaç dakika sonra belirdi ikincisi
5 gün daha geçsin tam kesinleşir bence senin bende az önce uyanır uyanmaz yaptım bu sefer ikinci çizgi çıkmadı ama dün akşama kadar da ikinci çizgi var nu sefer çıkmadıİlk 3 dk içinde hemen. Diğer çizgiyle birlikte
Merhaba tekrar test yaptın mı aklım sende kaldıİlk 3 dk içinde hemen. Diğer çizgiyle birlikte
Merhaba tekrar test yaptın mı aklım sende kaldı
Kan testi mi verdin canım16. Gündeyim Negatif çıktı. Regl olcam diye bekliyorum artık. Belirtiler hiç yok çünkü. Senin nasıl?
Kan testi mi verdin canım