• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 10. Gün

Bende sabah hafif mide bulantısı vardı. Acaba mı diye bi heveslendim. Şimdi kasıklarımda regl sancısını andıran hareketler olmaya başladı. Umarım regle dönmez 🤒
İnşallah hayırla sonuçlanır kaçıncı gününüz

Bende sabah hafif mide bulantısı vardı. Acaba mı diye bi heveslendim. Şimdi kasıklarımda regl sancısını andıran hareketler olmaya başladı. Umarım regle dönmez 🤒
Bende de göğüs ucu ağrıları var iki gündür artı kasık ağrıları 😬

Bende de göğüs ucu ağrıları var iki gündür artı kasık ağrıları 😬

Göğüs ucu ağrısı önemli bi belirti :) Umarım pozitifi görürsün birkaç güne 😍

Ben sabah test yaptım, maalesef negatif. Gün 12.
Sadece sabahları hafif hafif olan mide bulantısı var. Bu sabah yine oldu.

İnşallah hep beraber pozitif sonuçları görürüz cnm 🥹🦋❤️

Göğüs ucu ağrısı daha fazla oldu şimdi ayreten test ikinci çizgi de var hafif silşk ama belli yani kırmızılığı var anında belirdi ha bide sol kasık çok ağrıyor bi tutuyor ağrı bi bırakıyor eğilirken batma hissi oluyor 🥹

Göğüs ucu ağrısı daha fazla oldu şimdi ayreten test ikinci çizgi de var hafif silşk ama belli yani kırmızılığı var anında belirdi ha bide sol kasık çok ağrıyor bi tutuyor ağrı bi bırakıyor eğilirken batma hissi oluyor 🥹

🥳🥳 Güzel haberler
Kaçıncı günündesin şimdi?

Testime bakabilir misiniz? Ne anlamam gerekiyo bu sonuçtan :) 13. Gün

Eklentiler

• IMG_2148.webp
    IMG_2148.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu sabahki test negatif çıktı. Reglin ayak sesleri yavaş yavaş geliyo 😅

Kan testi mi verdin canım

Kan testi kolay kolay yapmıyor maalesef doktor. Bugün “ultra erken hamilelik testi” aldım. Bakalım yarın sabah onu denerim.

Önceki adet başlangıcım 37 gün önceydi. Letrozol kullandım ve çatlatma iğnesi yapmama rağmen neden böyle oldu bu ay bilmiyorum. Halbuki doktor Letrozolü döngüm kısa sürsün diye verdiğini söylemişti. Ne hamilelik ne de regl belirtisi var

Back
X