Çatlatma iğnesi 11.gün belirtilerim

İnşaallah canım hayırlısıyla nasip etsin gerçekten yipratici

Catlama ignesinden sonra sarı akıntı yaşadınız mı ben sarı akıntı ve sulu gibi sancıla birlikte olur

Catlama ignesinden sonra sarı akıntı yaşadınız mı ben sarı akıntı ve sulu gibi sancıla birlikte olur
Bende de akıntı oldu ama iç çamaşırımda kaldıktan sonra sarıya dönüyordu. Eğer direkt sarı akıntı ise ben enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum iç çamaşırıda kaldıktan sonra sarı oluyorsa bı zararı yoktur genellikle görünen bir şey

Peçete oluyor ve sperm gibi beyaz akıntı

benım bugun catlatma iğnemin 12. günü 9-10-11. günlerde pozitifti bugün negatif iğne etkisi midir sizce

İki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim.bazilarinda HCG sıfırlanıp tekrar artabiliyormus
bilmiyorum ya artik geçen ay sadece catlatma iğnesi oldum 9. gün sıfırlandı testim sonra hiç pozitife dönmedi bu ay da böyle görünce pozitife döner mi diye süphelendim

benım bugun catlatma iğnemin 12. günü 9-10-11. günlerde pozitifti bugün negatif iğne etkisi midir sizce
Tarih önemli değil demek ki çatlatma iğnesinden 14 gün sonraysa o zaman 19 nda regl olmam gerekiyor inŞallah yarından itibaren pozitife döner

Bnm iki cocugumda catlatma igenesi ile oldu hatta 2 ay oldu dogm yapalı oğlmda ilk dayanamayıp yaptm yüksekti sonra 2 gün snra tekrr yaptm 8 ve 10 günde 8 günde yükskti 10 günde yaptm düşmştü yok dedm umudumu kaybtmştm snra 13 gündü son testim vardı burdn bi arkdasla konsuyrdm bi bak baklm dedi hatta 11 gün test yaptm yoktu çizgi neyse 13 gün yaptm hafif silik cizgi kostrdm kan verdm gebeydm yani

bugun 13. günüm yine negatif maalesef benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…