- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
İnşaallah canım hayırlısıyla nasip etsin gerçekten yipraticiBugün 14.gun büyük bir umutla test yaptım ama o hayalet çizgiyi bile göremedim bence iğnenin etkisini yeni atıyorum bilmiyorum. Ama çok yıpranıyoruz mübarek günlerin hürmetine rabbim bana da sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bat günüme daha 5 gün var inşallah olmam lütfen bana dua edin
Kan tahlili yaptım 0 çıktı hiç umudum yok artıkİnşaallah canım hayırlısıyla nasip etsin gerçekten yipratici
Catlama ignesinden sonra sarı akıntı yaşadınız mı ben sarı akıntı ve sulu gibi sancıla birlikte olur12.günü ve 13.günü erken gebelik testi yaptım 5 dakika sonra çıkan hayalet çizgi çıktı her iki günde sizce var mıdır
Catlama ignesinden sonra sarı akıntı yaşadınız mı ben sarı akıntı ve sulu gibi sancıla birlikte olur
Bende de akıntı oldu ama iç çamaşırımda kaldıktan sonra sarıya dönüyordu. Eğer direkt sarı akıntı ise ben enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum iç çamaşırıda kaldıktan sonra sarı oluyorsa bı zararı yoktur genellikle görünen bir şeyCatlama ignesinden sonra sarı akıntı yaşadınız mı ben sarı akıntı ve sulu gibi sancıla birlikte olur
Peçete oluyor ve sperm gibi beyaz akıntıBende de akıntı oldu ama iç çamaşırımda kaldıktan sonra sarıya dönüyordu. Eğer direkt sarı akıntı ise ben enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum iç çamaşırıda kaldıktan sonra sarı oluyorsa bı zararı yoktur genellikle görünen bir şey
Eğer yanma batma kaşıntı veya koku varda çatlatma iğnesi sonrası doktora görünmende fayda varPeçete oluyor ve sperm gibi beyaz akıntı
Eğer yanma batma kaşıntı veya koku varda çatlatma iğnesi sonrası doktora görünmende fayda va
Hayır ne yanma ne kaşıntı nede koku varEğer yanma batma kaşıntı veya koku varda çatlatma iğnesi sonrası doktora görünmende fayda var
Peçete oluyor ve sperm gibi beyaz akıntı
Ama sancım hala devam ediyor sık idrar cıkıyorumO zaman korkulacak bir şey tatlım rahat ol
İnşallah iyi şeylerin habercisidirAma sancım hala devam ediyor sık idrar cıkıyorum
Aminİnşallah iyi şeylerin habercisidir
Benim dünden beri başım fena halde dönüyor eşim beni tutmasa yere düşerimİnşallah iyi şeylerin habercisidir
benım bugun catlatma iğnemin 12. günü 9-10-11. günlerde pozitifti bugün negatif iğne etkisi midir sizceBenim çatlatma iğnesinin 10.günü uçuk pembe iki damla kadar akıntım olmuştu doktoruma sormuştum iki gün daha bekle adet başlamazsa test yapın demişti .12.günde test yaptım silik çıktı akşama kan verdim 49 çıktı gebe olduğumu öğrendim. Beyaz sarımsı krem gibi akıntım oldu sadece göğüs hassasiyeti adet günü geçtikten sonra başladı mide bulantısı hiç yaşamadım ama isterseniz yarın gebelik testi yapın çatlatma iğnesinin 12.günü etkisi kalmıyormuş gebelik varsa belli olabilir. İstemezseniz de 3 gün sonra test yaparsınız. Bat gününüz çatlatma iğnesiyle geçerliliğini yitiriyor onu ciddiye almayın önemli olan tarih iğneden sonra 14 gün.
İki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim.bazilarinda HCG sıfırlanıp tekrar artabiliyormusbenım bugun catlatma iğnemin 12. günü 9-10-11. günlerde pozitifti bugün negatif iğne etkisi midir sizce
bilmiyorum ya artik geçen ay sadece catlatma iğnesi oldum 9. gün sıfırlandı testim sonra hiç pozitife dönmedi bu ay da böyle görünce pozitife döner mi diye süphelendimİki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim.bazilarinda HCG sıfırlanıp tekrar artabiliyormus
Tarih önemli değil demek ki çatlatma iğnesinden 14 gün sonraysa o zaman 19 nda regl olmam gerekiyor inŞallah yarından itibaren pozitife dönerbenım bugun catlatma iğnemin 12. günü 9-10-11. günlerde pozitifti bugün negatif iğne etkisi midir sizce
bugun 13. günüm yine negatif maalesef benımBnm iki cocugumda catlatma igenesi ile oldu hatta 2 ay oldu dogm yapalı oğlmda ilk dayanamayıp yaptm yüksekti sonra 2 gün snra tekrr yaptm 8 ve 10 günde 8 günde yükskti 10 günde yaptm düşmştü yok dedm umudumu kaybtmştm snra 13 gündü son testim vardı burdn bi arkdasla konsuyrdm bi bak baklm dedi hatta 11 gün test yaptm yoktu çizgi neyse 13 gün yaptm hafif silik cizgi kostrdm kan verdm gebeydm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?