- 6 Nisan 2022
- 224
- 35
- 28
- 27
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
benımde ıgnemın 11 .gunu benımde 9 .gunde beyaz akıntım gelmıstı sonra su gıbı geldı kesıldı kasıklarım arar ara batmalar oluyo ve cok fazla bas donmem var acaba yapsam cıkar mı kı adetıme 8 gun var dahaDarısı isteyen herkesin başına inşallah. :) Daily comfort diye bir markanın 6 lı testini almıştım. 49 ken bile testte göstermişti. Aşağıya iğnenin 12.13.14.15.16.gün testlerini bırakıyorum referans olabilir.
Çatlatma iğnesinin 11. Günü ise adetinize 8 gün kalmıs olmuyor catlamadan sonra 14 veya 16 gün sonra eğer döllenme olmadıysa adet olmanız gerekiyor eski adet tarihiniz artık geçersiz demek. İğnenin 12.gununden sonra etkisi kalmıyor isterseniz çatlatma iğnesinin 14.gununde kan verin. Umarım gönlünüzce olurbenımde ıgnemın 11 .gunu benımde 9 .gunde beyaz akıntım gelmıstı sonra su gıbı geldı kesıldı kasıklarım arar ara batmalar oluyo ve cok fazla bas donmem var acaba yapsam cıkar mı kı adetıme 8 gun var daha
ekımın 28 ınde ıgne vuruldum 15 ınde adet gunum o yuzden demıstı 8 gun kaldı dıye :) suan 11 .gunum meraktan catlıyorum vallaÇatlatma iğnesinin 11. Günü ise adetinize 8 gün kalmıs olmuyor catlamadan sonra 14 veya 16 gün sonra eğer döllenme olmadıysa adet olmanız gerekiyor eski adet tarihiniz artık geçersiz demek. İğnenin 12.gununden sonra etkisi kalmıyor isterseniz çatlatma iğnesinin 14.gununde kan verin. Umarım gönlünüzce olur
Ekim 28 de iğne olduysaniz en geç 12 13 gibi adet olmanız lazım isterseniz 11 Kasım gibi test yapınekımın 28 ınde ıgne vuruldum 15 ınde adet gunum o yuzden demıstı 8 gun kaldı dıye :) suan 11 .gunum meraktan catlıyorum valla
3 gun var 14 olmasına cıkar mı sızce 12 . gunde yapsam :)Ekim 28 de iğne olduysaniz en geç 12 13 gibi adet olmanız lazım isterseniz 11 Kasım gibi test yapın
Benim 11.gunde çıkmıştı 12.gunde kan verdim 49 çıktı3 gun var 14 olmasına cıkar mı sızce 12 . gunde yapsam :)
ayyy o zaman kendımı test yapmamak ıcın zor tutuyorum kaset test mı yaptınız yoksa erken gebelık mıBenim 11.gunde çıkmıştı 12.gunde kan verdim 49 çıktı
Days comfort diye bir markanın testini yaptım Pembe Kapaklıayyy o zaman kendımı test yapmamak ıcın zor tutuyorum kaset test mı yaptınız yoksa erken gebelık mı
After 10 diye bi test aldim erken gebelik testi ondan cıktı ama silik çıktı 5 dkda şimdi yaptim:)Days comfort diye bir markanın testini yaptım Pembe Kapaklı
Fotoğrafını atabilir misinAfter 10 diye bi test aldim erken gebelik testi ondan cıktı ama silik çıktı 5 dkda şimdi yaptim:)
Fotoda görünmüyo sadece canlı bakılınca goruluyo 2 gun sonra testi tekrarlicam orda net fotoda çıkarsa yüklerim :) Bende heyecanlandim vallaFotoğrafını atabilir misininşallah vardır ya heyecanlandım
Böyle ciktiFotoğrafını atabilir misininşallah vardır ya heyecanlandım
Kacinci gundesin canım 11 miBende çatlama oldum çık kaşıntım var neden acaba
Ben 5 tane test almıştım her gün sabah ilk idrarla denedim 11.12.13.14.15. günlerdeBöyle cikti
sendede mı 11 gunde silik cıkmıstı cok heyecanlı :)Ben 5 tane test almıştım her gün sabah ilk idrarla denedim 11.12.13.14.15. günlerdeheyecanını çok iyi anlıyorum
sendede mı 11 gunde silik cıkmıstı cok heyecanlı :)
bende mı 12 gunde yapsam canım acaba bak simdi :)Ben 5 tane test almıştım her gün sabah ilk idrarla denedim 11.12.13.14.15. günlerdeheyecanını çok iyi anlıyorum
Benimki böyleydi canım referans alabilirsinbende mı 12 gunde yapsam canım acaba bak simdi :)
5 tane yapmısın mahsallah :) ama cıft cıgızıyı gorunce ınsan ınanamıyo demi canımBenimki böyleydi canım referans alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?