- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 83
- 31
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
İlkini yapıp kan verdim 49 çıktı ama artış olur mu diye emin olmak için her gün sabah yaptım artışı da gördüm 4 gün sonra da 400 lerdeydi HCG5 tane yapmısın mahsallah :) ama cıft cıgızıyı gorunce ınsan ınanamıyo demi canım
sabah yapmak daha mı ıyı olur sence ben aksam 5 te yaptım cunkuİlkini yapıp kan verdim 49 çıktı ama artış olur mu diye emin olmak için her gün sabah yaptım artışı da gördüm 4 gün sonra da 400 lerdeydi HCG
Tabi ki sabah ilk idrarla yapmak lazım ki hormon idrarda seyrelmesin sabah tekrar dene bence daha belirgin çıkabilirsabah yapmak daha mı ıyı olur sence ben aksam 5 te yaptım cunku
gec yaptıgım ıcın demek bu kadar sılık cıktı sabah kalkınca yapayım bakalım canım ınsallah daha belırgın olur :)Tabi ki sabah ilk idrarla yapmak lazım ki hormon idrarda seyrelmesin sabah tekrar dene bence daha belirgin çıkabilir
senın bebişş dogdu mu :)Tabi ki sabah ilk idrarla yapmak lazım ki hormon idrarda seyrelmesin sabah tekrar dene bence daha belirgin çıkabilir
gec yaptıgım ıcın demek bu kadar sılık cıktı sabah kalkınca yapayım bakalım canım ınsallah daha belırgın olur :)Eli kulağında bekliyoruz
16 bugün aöa iğneden beri varKacinci gundesin canım 11 mi
Test yaptın mı gebelik falan varsa ondanda olur belki yoksada alerji yapmış olbilir igne16 bugün aöa iğneden beri var
Şimdi aldım sonuç negatifTest yaptın mı gebelik falan varsa ondanda olur belki yoksada alerji yapmış olbilir igne
yumurta buyutmek için hangı ılacı kullandın canım acaba bıde ne zamandan beri test yapıyodunŞimdi aldım sonuç negatif
yumurta buyutmek için hangı ılacı kullandın canım acaba bıde ne zamandan beri test
adını hatırlamıyorum ama 150 mg idi tanesi 330 TL idiyumurta buyutmek için hangı ılacı kullandın canım acaba bıde ne zamandan beri test yapıyodun
Benim bugün 12. Günüm ve 11 de yaptığım teste silik çıkmıştı adet olana kadar umut hep vardır ben
Bende femara ve estrofen kullandım yumurtalarimin boyutu biri 20 biri 22 diBenim bugün 12. Günüm ve 11 de yaptığım teste silik çıkmıştı adet olana kadar umut hep vardır bence
Test yaptın mı canım tekrardanBenim bugün 12. Günüm ve 11 de yaptığım teste silik çıkmıştı adet olana kadar umut hep vardır bence
yapmadım valla kuzum ya korktum yarın 13 olcak o zaman yapcam zaten sabah ılk ıdrarda yapcaktım erken uyandıgım ıcın test yoktu yapamadım o yuzden yyarın yapıcam ama gun gectıkce bas dönmelerim sıklastı goguslerım sertleşiyoTest yaptın mı canım tekrardan
iğnenın etkısı degıldır demı canım bu sılık sonucTest yaptın mı canım tekrardan
Bana doktorum iğnenin etkisi kalmaz 12.günde demişti kan ver demişti ben de gidip kan vermiştim. Yarın dene bakalım iğnenin etkisi tamamen geçmiş olur zateniğnenın etkısı degıldır demı canım bu sılık sonuc
ordada cıkarsa zaten vardır demek kanda hemen bellı olur demıBana doktorum iğnenin etkisi kalmaz 12.günde demişti kan ver demişti ben de gidip kan vermiştim. Yarın dene bakalım iğnenin etkisi tamamen geçmiş olur zaten
Olur tabi ki benim testlerden en alttakini yaptığımda beta hcg 49 dü işte :)ordada cıkarsa zaten vardır demek kanda hemen bellı olur demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?