- 7 Eylül 2024
- 110
- 22
- 13
- 32
- Konu Sahibi kutupyildizi123
-
Kızlar burada takip ediyorum konuyu ama tabii ki de benim de başıma geliyor. Çatlatma iğnesini yaptığım günü sayarsak bugünle beraber 11. gün 3 Haziran’da iğneyi vurdum. Dokuzuncu günde bariz silik çizgi görünüyordu. Bu sabah yaptığım testte hayalet çizgi görünüyor ya 5 dakika içinde çıkmıştır ama fotoğraf karesinde görünecek kadar görünmüyor desem yeridir umutlanmalı mıyım sizce
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3604245
11.gün o kadar zor görünüyordu ki belki kaçıncı fotoğrafta çıkmıştır yarın tekrar deneyip koyulaşmayı takip edin bence
Testlern algısı farklı oluyor kaset testin aynı markasıyla erken gebelik testi yaptığımda yoktu mesela kaset test daha güvenilirRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim erken gebelik testi bi de umudum pek yok sanırım
Testlern algısı farklı oluyor kaset testin aynı markasıyla erken gebelik testi yaptığımda yoktu mesela kaset test daha güvenilir
İğne gününü saymayacaksın canm. Benm iğne günü hariç 13. Gün negatif 16.gün pozitif olmuştu.
Yaaaaİğne gününü saymayacaksın canm. Benm iğne günü hariç 13. Gün negatif 16.gün pozitif olmuştu.
Bende önümüzdeki hafta gün saymaya başlıcam inşallahYaaaahayırlısıyla inşallah canım ya
İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versinBende önümüzdeki hafta gün saymaya başlıcam inşallahşuan letu kullanıyorum 18 yada 19 haziranda da iğne yaptırırım sanırım.
Kan günü vermedi mi dr. Şu tarihrte kan ver diye ?Bende 12 haziranda iğneyi vurdum ama şuan test filan yapmadan bekliyorum reglimin 3-4 gün geçmesini ondan sonra test yapıcam artık negatif görmekten testlere telefonun flaşı ile bakmaktan yoruldum
Hayır vermedi canımKan günü vermedi mi dr. Şu tarihrte kan ver diye ?
Bence varsa kanda da idrarda da çıkar şuan 16.gün senin iğne hariç.Hayır vermedi canım
Ben mesela bugün 5.günüm günlük test yapıyorum. Silikleşmeyi takip etmek için. Sanırım pazartesi tamamen atılmış olur iğne etkisi vücudumdan. Artık ondan sonrada beklicem tekrar belirmesini.Hayır vermedi canım
Gebe misin canım?İnşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?