Çatlatma iğnesi 11. gün negatif gibi

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
110
22
13
32
Kızlar burada takip ediyorum konuyu ama tabii ki de benim de başıma geliyor. Çatlatma iğnesini yaptığım günü sayarsak bugünle beraber 11. gün 3 Haziran’da iğneyi vurdum. Dokuzuncu günde bariz silik çizgi görünüyordu. Bu sabah yaptığım testte hayalet çizgi görünüyor ya 5 dakika içinde çıkmıştır ama fotoğraf karesinde görünecek kadar görünmüyor desem yeridir umutlanmalı mıyım sizce

11.gün o kadar zor görünüyordu ki belki kaçıncı fotoğrafta çıkmıştır yarın tekrar deneyip koyulaşmayı takip edin bence

Bende 12 haziranda iğneyi vurdum ama şuan test filan yapmadan bekliyorum reglimin 3-4 gün geçmesini ondan sonra test yapıcam artık negatif görmekten testlere telefonun flaşı ile bakmaktan yoruldum

Bende 12 haziranda iğneyi vurdum ama şuan test filan yapmadan bekliyorum reglimin 3-4 gün geçmesini ondan sonra test yapıcam artık negatif görmekten testlere telefonun flaşı ile bakmaktan yoruldum
Kan günü vermedi mi dr. Şu tarihrte kan ver diye ?

Hayır vermedi canım
Ben mesela bugün 5.günüm günlük test yapıyorum. Silikleşmeyi takip etmek için. Sanırım pazartesi tamamen atılmış olur iğne etkisi vücudumdan. Artık ondan sonrada beklicem tekrar belirmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…