- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Yarın sabah bi daha yap. Var gibi. İnşallah vardırSizce sevinmeli miyim cok degisik duygular icerisindeyim ama kendimi kaptirmiyorum olmayabilirdeEki Görüntüle 2013907
Yarın sabah bi daha yap. Var gibi. İnşallah vardır
Amin canımm. Hepimizin inşallah.Tamam canim yaparim insallah canim ALLAH razi olsun Rabbim evladini sana bagislasin salih ve saliha insanlatla karsilastirsin
Dijital gebelik testi yapsana. Ben adetime 4 gun kala dijital test ile ogrenmistim kesin sonucu.
Gogsumde cok agri var. Canim bir de gogus kenari damarlar cikmis lavaboya eskiye gore fazla gidiyorum ama bunlarin hepsi igne etkisi olabilir ben de adet gecmesini bekliyorum
Merhaba kizlar. Benimde bugun catlama ignesinden sonra 13.uncu gunum. Sizcee var mi ?
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz desene. Allah hayırlısını versin canım. Beklemek en iyisi.
Var gibi sanki :) kan versene hemen yoksa bekleyecek misin ?Merhaba kizlar. Benimde bugun catlama ignesinden sonra 13.uncu gunum. Sizcee var mi ?
İnşallah yaa burdan haber verelim birbirimize :)Ay canim insallah ikimizde de vardir insallah insallah
Kuzum yoldayim kan vermeye gdiyorumVar gibi sanki :) kan versene hemen yoksa bekleyecek misin ?
Şahane iyi haberini bekliyorum hadi bakalım :)Kuzum yoldayim kan vermeye gdiyorum
Tesekkur ederim :)Şahane iyi haberini bekliyorum hadi bakalım :)
Kuzum yoldayim kan vermeye gdiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?