Çatlatma ignesi 12.gün test yaptim

Uzulme canim ben baya umutlandim kocaman bi hayal.kirikligi ile kaldim ama zamani var demekki dedim gelecek aya bagladim umutlarimi insallah ikimizde birdahaki aya hamile kaliriz ve isteyen herkes gknlunu ferah tut moral onemli

İnan üzülmüyorum. Allaha güvenim sonsuz. Evlendikten 3 ay sonra gebe kaldım hoş devam etmedi ama olabiliyor demekki onu gördüm. Allaha bıraktım çünkü benim elimden geleni bişey yok. Hayat seven ediyor sonuçta nefes alabilmek güzel şey doğrusu. Doğru Zaman gelecek inşallah :)

İnsallah canim bebegine ne oldu yani olabilmesi cok iyi insallah en kisa zamanda hayirlisiyla yeniden olur

İnsallah canim bebegine ne oldu yani olabilmesi cok iyi insallah en kisa zamanda hayirlisiyla yeniden olur
Kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kaybettim kürtaj oldum malasef. Tüm sıkıntılar da ondan sonra başladı. Hormonlarımda sıkıntı olduğunu öğrendim erken menopoza girebilirmisim onu öğrendim Polip ameliyatı geçirdim. Kendimi çok yordum çok ağladım çok isyan ettim ama sonunda pes ettim. Kendi içimi yerken bi de etrafın dedikleriyle uğraşıyorum neden bebek yok bebeğin olmadı mı? Millette laf çok nasılsa. Allaha bıraktım ben artık. ..

Uzuldum canim milleti bosver ya salla gitsin.insallah hayirlisiyla olacak hepumizin bana da polip suphesi var dedi hasta olunca gel bakim dedi zor mu ameliyati insallah cikmaz ya ben muayene olurken bile dayanamiyorum.

Yok ameliyatı zor değil kısa sürüyor da stresi kötü tabi bi de anestezi kısmı berbat. Engel olabilir hamile kalmana demişti doktor 3 ay geçti üstünden yine bi gelişme yok :) korkma yani. İnşallah yoktur Buhayatbenim

İnsallah canim.. İnsallah en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz hayirlisiyla

Kızlar çatlatma ignesinin 8 günü kan testi 4 çıkmıştı ya şimdi 2 gün geçti bugun 12 gün yine kan vermeye gidiyorum dua edin yükselmiş olsun ..

inşallah yükselmiştir canım inşallah.
Herseyde vardır bir hayır diyorum gittiğim merkezde temizlik onarım varmış test sonucu bugün çıkmaz pazartesi gelin dediler pazartesi gidecem zaten 14 gün oluyor daha sağlıklı bir sonuç alırım rabbim ben dahil isteyen herkese versin inşallah

İnsallah hayirli sonuclar alirsin canim bebis gelir insallah

Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?

Kızlar günaydın birşey sorcam catlatma iğnesinin 10 gün kadar etkisi gecmiyomusya yani test yapınca pozitif cikiyomus falan. Acaba bu durum ateşin yükselmesine de neden oluyor mudur? Bugün iğnenin 7. Günü aklıma geldi dun gece ateşini olctum 36.7 çıktı sabah yataktan çıkmadan olctum 36.9 igneden mi boyle yuksek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…