- 15 Ağustos 2016
- 102
- 42
- 18
- 39
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Uzulme canim ben baya umutlandim kocaman bi hayal.kirikligi ile kaldim ama zamani var demekki dedim gelecek aya bagladim umutlarimi insallah ikimizde birdahaki aya hamile kaliriz ve isteyen herkes gknlunu ferah tut moral onemli
İnan üzülmüyorum. Allaha güvenim sonsuz. Evlendikten 3 ay sonra gebe kaldım hoş devam etmedi ama olabiliyor demekki onu gördüm. Allaha bıraktım çünkü benim elimden geleni bişey yok. Hayat seven ediyor sonuçta nefes alabilmek güzel şey doğrusu. Doğru Zaman gelecek inşallah :)
Kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kaybettim kürtaj oldum malasef. Tüm sıkıntılar da ondan sonra başladı. Hormonlarımda sıkıntı olduğunu öğrendim erken menopoza girebilirmisim onu öğrendim Polip ameliyatı geçirdim. Kendimi çok yordum çok ağladım çok isyan ettim ama sonunda pes ettim. Kendi içimi yerken bi de etrafın dedikleriyle uğraşıyorum neden bebek yok bebeğin olmadı mı? Millette laf çok nasılsa. Allaha bıraktım ben artık. ..İnsallah canim bebegine ne oldu yani olabilmesi cok iyi insallah en kisa zamanda hayirlisiyla yeniden olur
Kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kaybettim kürtaj oldum malasef. Tüm sıkıntılar da ondan sonra başladı. Hormonlarımda sıkıntı olduğunu öğrendim erken menopoza girebilirmisim onu öğrendim Polip ameliyatı geçirdim. Kendimi çok yordum çok ağladım çok isyan ettim ama sonunda pes ettim. Kendi içimi yerken bi de etrafın dedikleriyle uğraşıyorum neden bebek yok bebeğin olmadı mı? Millette laf çok nasılsa. Allaha bıraktım ben artık. ..
Yok ameliyatı zor değil kısa sürüyor da stresi kötü tabi bi de anestezi kısmı berbat. Engel olabilir hamile kalmana demişti doktor 3 ay geçti üstünden yine bi gelişme yok :) korkma yani. İnşallah yokturBuhayatbenim
Kızlar çatlatma ignesinin 8 günü kan testi 4 çıkmıştı ya şimdi 2 gün geçti bugun 12 gün yine kan vermeye gidiyorum dua edin yükselmiş olsun ..
Herseyde vardır bir hayır diyorum gittiğim merkezde temizlik onarım varmış test sonucu bugün çıkmaz pazartesi gelin dediler pazartesi gidecem zaten 14 gün oluyor daha sağlıklı bir sonuç alırım rabbim ben dahil isteyen herkese versin inşallahinşallah yükselmiştir canım inşallah.
Herseyde vardır bir hayır diyorum gittiğim merkezde temizlik onarım varmış test sonucu bugün çıkmaz pazartesi gelin dediler pazartesi gidecem zaten 14 gün oluyor daha sağlıklı bir sonuç alırım rabbim ben dahil isteyen herkese versin inşallah
Inşallah gelmezse bir dahaki ay rahim filmi çektirecem çekenler hamile kaliyorlarrİnsallah hayirli sonuclar alirsin canim bebis gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?