Çatlatma ignesi 12.gün test yaptim

Bugün 13 daha benim. Yapmak istemiyorum 2 veya 3 gün kaldı adetime. Belki yarın yaparım. Sende hafif bi çizgi var gibi ama ancak kan verecek kesin sonucu galiba

Kan vermekte istemiyorum.pek sancilarim var adet olacak gibi ve gogus agrim bayadir ifne etkisidir diye korkuyorum hep ben bu testleri hic ilk idrarla yapmadim yarin ilk idrarla bi kez daha yapcam adet olmam insallah insallah sende hamilesindir .

Bende o sancılar da yok işin garibi. İnşallah vardır canım yaa inşallah. Adet öncesi göğüs ağrım olurdu benim ama bu sefer göğüs uçlarında hassasiyet var. Ağrıyor dokununca.bi o umitlendiriyo beni. 2 3 gün daha sıkalım disimizi bakalım Buhayatbenim

Benim.pek fazla umudum klamadi dilerim sen hamilesindir agrilardan sonra ...

Neden öyle diyosun ki? Adet sancıları da belirti ki. Sonuçta vücudun alıştığı bi rutin var. O sancıyı yaşar yine hasta olacakmış gibi ama olmazsın. Kesme ümidini lütfen :)

Pembe leke geldi ya yerlesme ya adet umarim.adet degildir ama.bu ayda olmadi sanki

Pembe leke geldi ya yerlesme ya adet umarim.adet degildir ama.bu ayda olmadi sanki
Merhaba benimde.bugun igneden sonraki 15 gunum.ayni silik cizgi cikti ama.heveslenmiyirum cunku 2 ay öncede yapmistim.igneswn sonra test yone silik.cikmisti ama.kan verdim negatif akibetinde regl de oldumm
Allahim.ins gönlümüze gore veriri benim.8 sene oldu evleneli tık yok

Dilerim hemen hayirlisi ile evlat sahibi ol.kardesim.kucagin evlatla dolsun meleklerin sirasiyle gelsin yuzun gulsun rabbim yuvani senlendirsin.

Kızlar çatlatma ignesinin 11 günündeyim ovulasyon testi pozitif cikiyor 8 günü kan testi 4 çıkmıştı yarın tekrar edecem 12 günü oluyor sizce anormal değil mi ovulasyonun pozitif çıkması resim yuklenmiyor gosteremiyorum

Canim benjm 14.gune kadar pozitifti bugun adet oldum cok uzuldum

Bakin

Niye öyle oluyor yaa ( ama kan testinde artış olursa gebeliktir.. yarın bakalim.artis var mı yoksa 0 mi

İgnenin icinde beta hcg var etkisi gecene kadar pozitif cikiyor. Bende cok umutlandim on gunden sonra gecer etkisi dediler 12.13.gunler pozitifti ve once pembe leke sonra adet kanamasi hakkimizda hayirlisi insallah sen hamilesindir canim.

Ben az evvel yaptım testi tertemiz bi negatif gördüm maşallah bana. Hayalet çizgi bile yok. Ne iğne etkisi kalmış ne bebek var :) Rabbim böyle istiyor demekki. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Ben az evvel yaptım testi tertemiz bi negatif gördüm maşallah bana. Hayalet çizgi bile yok. Ne iğne etkisi kalmış ne bebek var :) Rabbim böyle istiyor demekki. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)

Uzulme canim ben baya umutlandim kocaman bi hayal.kirikligi ile kaldim ama zamani var demekki dedim gelecek aya bagladim umutlarimi insallah ikimizde birdahaki aya hamile kaliriz ve isteyen herkes gknlunu ferah tut moral onemli

14.gune kadar ne gecmez etkiymis.neyse akillandim ikinci ignede adet gecmeden asla test yapmam.asla.insallah en yakin zamanda hamile kaliriz canim hepimiz

bende adeti beklemenin en doğrusu olduğunu söylemiştim sana.
adet günü geçmeden kan testi bile yapmamak gerek.
çünkü atıyorum iğne etkisiyle 10 çıkıyor hamileyim diyorsun sonra ertesi gün 0 oluyor.
ben 12.günün akşamı yapmıştım seninkinden bile koyuydu düşün.
o gece eşimle sevinçten uyuyamadık sonra negatif idrar testleri ve adet..
inşallah kopkoyu idrar testleri görürüz hayırlısıyla.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

İnsallah canim amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…