- 15 Ağustos 2016
- 102
- 42
- 18
- 38
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Bugün 13 daha benim. Yapmak istemiyorum 2 veya 3 gün kaldı adetime. Belki yarın yaparım. Sende hafif bi çizgi var gibi ama ancak kan verecek kesin sonucu galibaKacinci gunun insan sabirsizlaniyor.
Bugün 13 daha benim. Yapmak istemiyorum 2 veya 3 gün kaldı adetime. Belki yarın yaparım. Sende hafif bi çizgi var gibi ama ancak kan verecek kesin sonucu galiba
Bende o sancılar da yok işin garibi. İnşallah vardır canım yaa inşallah. Adet öncesi göğüs ağrım olurdu benim ama bu sefer göğüs uçlarında hassasiyet var. Ağrıyor dokununca.bi o umitlendiriyo beni. 2 3 gün daha sıkalım disimizi bakalımBuhayatbenim
Benim.pek fazla umudum klamadi dilerim sen hamilesindir agrilardan sonra ...
Neden öyle diyosun ki? Adet sancıları da belirti ki. Sonuçta vücudun alıştığı bi rutin var. O sancıyı yaşar yine hasta olacakmış gibi ama olmazsın. Kesme ümidini lütfen :)
Merhaba benimde.bugun igneden sonraki 15 gunum.ayni silik cizgi cikti ama.heveslenmiyirum cunku 2 ay öncede yapmistim.igneswn sonra test yone silik.cikmisti ama.kan verdim negatif akibetinde regl de oldummPembe leke geldi ya yerlesme ya adet umarim.adet degildir ama.bu ayda olmadi sanki
Merhaba benimde.bugun igneden sonraki 15 gunum.ayni silik cizgi cikti ama.heveslenmiyirum cunku 2 ay öncede yapmistim.igneswn sonra test yone silik.cikmisti ama.kan verdim negatif akibetinde regl de oldumm
Allahim.ins gönlümüze gore veriri benim.8 sene oldu evleneli tık yok
Kızlar çatlatma ignesinin 11 günündeyim ovulasyon testi pozitif cikiyor 8 günü kan testi 4 çıkmıştı yarın tekrar edecem 12 günü oluyor sizce anormal değil mi ovulasyonun pozitif çıkması resim yuklenmiyor gosteremiyorum
Niye öyle oluyor yaaCanim benjm 14.gune kadar pozitifti bugun adet oldum cok uzuldum
Bakin
Niye öyle oluyor yaa( ama kan testinde artış olursa gebeliktir.. yarın bakalim.artis var mı yoksa 0 mi
Inşallah rabbim gobislerimizi doldursun insallahhhİgnenin icinde beta hcg var etkisi gecene kadar pozitif cikiyor. Bende cok umutlandim on gunden sonra gecer etkisi dediler 12.13.gunler pozitifti ve once pembe leke sonra adet kanamasi hakkimizda hayirlisi insallah sen hamilesindir canim.
Canim benjm 14.gune kadar pozitifti bugun adet oldum cok uzuldum
Inşallah rabbim gobislerimizi doldursun insallahhh
Ben az evvel yaptım testi tertemiz bi negatif gördüm maşallah bana. Hayalet çizgi bile yok. Ne iğne etkisi kalmış ne bebek var :) Rabbim böyle istiyor demekki. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
ben sana demiştim canım benim ama keşke hamile olsaydın bana benzemeseydin
14.gune kadar ne gecmez etkiymis.neyse akillandim ikinci ignede adet gecmeden asla test yapmam.asla.insallah en yakin zamanda hamile kaliriz canim hepimiz
bende adeti beklemenin en doğrusu olduğunu söylemiştim sana.
adet günü geçmeden kan testi bile yapmamak gerek.
çünkü atıyorum iğne etkisiyle 10 çıkıyor hamileyim diyorsun sonra ertesi gün 0 oluyor.
ben 12.günün akşamı yapmıştım seninkinden bile koyuydu düşün.
o gece eşimle sevinçten uyuyamadık sonra negatif idrar testleri ve adet..
inşallah kopkoyu idrar testleri görürüz hayırlısıyla.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?