- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
bende çatlatma iğnesinden sonra silik çizgiyle yanıldım malesef.
o yüzden adeti bekleme taraftarıyım.
iğnenin etkisi geçmemiş olabiliyor ve test pozitif çıkıyor.
başıma geldi çok üzüldüm.
Kacinci gunde yaptiniz ve yanildiniz acaba ?
12.günde yapmıştım canım.
Anladim yarin kan testi vercem adeti bekleyemem sabirsizlaniyorum hakkmizda hayirlisi insalalhhh
kan testinde belli olur tabi.
inşallah hamilesindir canım.
Rabbim her isteyene nasip etsin.
Hadi yaaa. 12 . Gün de bile hala etkisi oluyor mu ? peki bu iğnenin yan etkileri arasında göğüs ağrısı var mı.? Boşuna ümit yapmicam ben yaa.bende çatlatma iğnesinden sonra silik çizgiyle yanıldım malesef.
o yüzden adeti bekleme taraftarıyım.
iğnenin etkisi geçmemiş olabiliyor ve test pozitif çıkıyor.
başıma geldi çok üzüldüm.
Daha 10 gün varsa eğer adetine 4 pozitif bi değer galiba. Ama nette bi bak istersen en eken hcg aralıkları diye. Şimdi benim anlamadığım şu. İdrar pozitif çıkarsa igneden kan pozitif çıkarsa gebelik öyle mi ?Kızlar ben çatlatma iğnesinden sonra 8 gün erken gebelik testiyle pozitif gördüm. Bugün 9 gün doktorum kan testi yap dedi normalde adetim geçirir 0.1 çıkardı şimdi adetime 10 var yaptim 4.0 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar et eğer değer yukselirse gebesin dedi. Sizce?
Canim inan bende anlamadım ama doktor dedi 2 günde bir kanda gebelik testi yap egee değerin yukseliyorsa gebesin cumartesi tekrar yapacam yüksek çıkar inşallah.. :)Daha 10 gün varsa eğer adetine 4 pozitif bi değer galiba. Ama nette bi bak istersen en eken hcg aralıkları diye. Şimdi benim anlamadığım şu. İdrar pozitif çıkarsa igneden kan pozitif çıkarsa gebelik öyle mi ?
İnşallah canım baktım da şimdi 3 haftalik hcg değeri 10 ila 50 arası diyo. Umarım yükselir inşallah seninledir meleğin ☺Canim inan bende anlamadım ama doktor dedi 2 günde bir kanda gebelik testi yap egee değerin yukseliyorsa gebesin cumartesi tekrar yapacam yüksek çıkar inşallah.. :)
Amin canım inşallah ya cumartesi test yapicam yarın 10 gün tekrar erken gebelik testi yapacam bakalım ne cikacakİnşallah canım baktım da şimdi 3 haftalik hcg değeri 10 ila 50 arası diyo. Umarım yükselir inşallah seninledir meleğin ☺
Hadi yaaa. 12 . Gün de bile hala etkisi oluyor mu ? peki bu iğnenin yan etkileri arasında göğüs ağrısı var mı.? Boşuna ümit yapmicam ben yaa.
Ben dayanamadım az önce test aldım ama yapmayacam bugün . Yarını beklerim
Kızlar bugün 10 gün sabah bir daha erken gebelik testi yaptim 10 dkdan sonra pozitif oldu cumartesi kanda bakılacak yine dün 4 çıkmıştı inşallah artış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?