Çatlatma iğnesi 12.gün

anonuim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
7
4
1
24
12 gün letu kullandım 2 yumumurta gelişmişti biri 22 diğeri 18 mm di ve 10 kasım saat 13.00 da çatlatma iğnesi oldum
11 kasım 12.30
12 kasım 00.30
13 kasım 18.30 ilişkiler doktor bana sadece 36 saat anra ilşki dedi ama ben ondan öncede yapmak istedim. Bugün 12.günüm iğne gününü saymassak. Bugün test yaptım sabah ilk idrarla gebelikmidir yoksa iğne etkisimi bilemedim ya testler aşağıda bakarmısınız ♡

Eklentiler

• 1000092243.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
  • 1000092245.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 46
ben de adetin üçüncü günü letu başlayıp beş gün kullandım. aynı şekilde 10 kasım da ovitrelle yaptım. bugün benim de iğne günü dahil 12. günüm awox marka ile test yaptım benim de silik çizgi oluştu bir saat içinde. Acaba iğne etkisi mi diye düşündüm ben de.

Bilemedim bnde canım ya 10.gün yaptım daha belirgindi 11. Gün gece yaptım daha silik çiktı bugün de sabah ilk idrarla yaptım 11.gün gece yaptığıma göre daha renkli silik ama görebildiğim şekilde çıktı 11.güne göre daha net ama bilemedim. Yarın tekrar yapıcam bakalım

10.günden yapmaya başladım ama kalite düşüyor 11.gün azalıp 12 den artmış biraz ama emin değilim

Eklentiler

• 1000092257.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 34
Bakalım ya hakkımızda hayırlısı yarın yapınca haber ver inşallah güzel sonuçlar görürüz ♡
Merhaba canım. Ben sabah tekrar yaptım testim düne göre daha belirgin oluştu aynı zamanda testi yapar yapmaz oluşmaya başladı. Dün yaptığımda çizgi geç oluşmuştu. Sen de durumlar nasıl?

Merhaba canım. Ben sabah tekrar yaptım testim düne göre daha belirgin oluştu aynı zamanda testi yapar yapmaz oluşmaya başladı. Dün yaptığımda çizgi geç oluşmuştu. Sen de durumlar nasıl?
Merhaba canım güzel haberler alırsın inşallah ♡ bende hiç çıkmadı iğne etkisi yeni geçti heralde diye düşünüyorum. Daha test yapmıcam sanırım çarşamba randevum var adet olmassa gidicem hakkımızda hayırlısı

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere nasip etsin inşallah

Canım bende letu ve klomen kullandım ama yanıt vermedi yumurtlarım pcos var bende gonal f iğne kullandım 1 yumurtam büyüdü 18 milim oldu doktor 11 kasım çatlatma iğnesi vur dedi vurdum 12.30 da bende 10. Gün test yaptım aynı böyle silik çıktı bugün 12. Gün yarın 13 ünde sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah ikimiz de de vardır iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum artık senın belirtin var mı benım göğüslerim acıyor uç kısımları senın hissettiğin bi belirtin var mı canım

İNşallah canım ya ama nebilim ümidim gitti benim valla. Sadece bel aşrım var hafifte akıntım başka belirtim yok pcos var bnde de 4.yılım işte olmassa aşılama ile başlıcam hayırlısı hakkımızda ♡

Aynen canım hakkımız da hayırlısı olsun 1 oğlum var çok şükür tedavisiz oldu birden kaldım şimdi kardeşi olsun diyorum iki sene 1 buçuk sene olucak artık pcos teşhisi koyuldu olmuyor iğne tedavisi oldum yumurtam büyüsün diye hayırlısı bklm yarın sabah test yapıcam

İnşşalha güzel donuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…