Ovulasyon testi LH yi ölçer. Gebeliği göstermez. HCG testi içinde aşılamadan sonraki 14. Gün önerilir ❤ umarım bebebeğin seninledir.Kızlar herkese iyi akşamlar . 25 Mayıs 00:00 da çatlatma iğnesi vuruldum 27 Mayıs da 12:00 da aşılamam yapıldı az önce çatlatma iğnesinin 13. Gününde ovu testi yaptım koyu çıktı sizce ne olabilir
HCG testi mi kız oGebeyim
MaşAllahGebeyim
Çok çok sevindim inşallah kan sonucun da çok güzel çıkacaktırKızlar normalde yarın regl günüm 28 günde bir oluyorum. Regle 3 gün kala aniden göğüslerim ağrımaya başladı hafiften dolgunlaştı. Aslında ben o gün evde hcg testi yapmıştım yani iğnenin 11. Günü çok çok silik çıkmıştı iğne etkisidir dedim önemsemedim. Bugün de alt karnımda gazla beraber adete benzer ağrılar vardı kırmızılar yolda dedim. İğnenin 13. Günü yani bugün ovu testi yaptım beklentimi sıfırlamak için. Çok koyu çıkınca şüphelendim eşim hemen eczaneye koştu sonuç ortadaaz önce de kan verdim sonuç bekliyoruz . O kadar zor süreçler atlattık ki eşime sürpriz bile yapamadım her anımda benimleydi ondan başka kimseyle dertleşemiyordum yine dayanamayıp heyecanımdan ona da hemen söyleyiverdim
Çok çok sevindim inşallah kan sonucun da çok güzel çıkacaktırbenim de bugün iğnenin 12.günü iğneden beridir hep gaz sıkışmam oluyor 3 gündür de hiç ağrım yok inşallah bende senin gibi olumlu sonuç alırım kan sonucunu paylaş
İnsan inanmakta zorlanıyor dimiİnşallah canım benim mucizelerimiz bizimle olsun rabbim herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın ben hala şoktayım
Benim 47 çıkmıştıBu arada benim geçen ay regl 3. Günü testimde prolaktin hormonum 31 çıkmıştı doktor hemen dostinex başladı bir ay kullanılacak denildi ben 3 kez yarım içtim sonra kestim ben ona da bağlıyorum çok etkili bir ilaç
Ya çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan sonucumu da aldım regl bir gün kala nasıl
Çok güzelKızlar kan sonucumu da aldım regl bir gün kala nasıl
Hamilelik var mı cnm yaptın miKızlar herkese iyi akşamlar . 25 Mayıs 00:00 da çatlatma iğnesi vuruldum 27 Mayıs da 12:00 da aşılamam yapıldı az önce çatlatma iğnesinin 13. Gününde ovu testi yaptım koyu çıktı sizce ne olabilir
Seninle aynı gün aşılama olmuştuk öyle hatırlıyorum dün regle bir gün kala öğrendik çok şükür pozitif canımHamilelik var mı cnm yaptın mi
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin İnşallahSeninle aynı gün aşılama olmuştuk öyle hatırlıyorum dün regle bir gün kala öğrendik çok şükür pozitif canımsen nasılsın belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?