Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eellfffff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
65
16
8
30
Kuzlar merhaba. Bugun çatlatma iğnemin 13.günü test yaptım fakat negatif cıktı ama gögüsterim cok agrıyo adet olana kadar agrımaya devam mı edıyor. Hamıle degılsem iğne etkisimi bu agrı ,iğne etkisi olsa pozitif cıkmazmıydı testte?

İğne etkisi değildir testte hemen belli olmayabilir adetiniz gecikince tekrarlayın

Adet günüm yarın ve ben bugun yaptım testi
. Arada 1 gun varken hamile olsam negatif cıkmazdı dıye düşündüm.

Arkadaşlar merhaba bugün çatlatma iğne verdi doktorum yumurtam 16 m yarın vur dedi sizce normal mi? Gonalf ile yumurta büyütme yapıldı sizler okuduklarıma göre bu süreçleri geçmişsinz öneriniz var mı

Arkadaşlar merhaba bugün çatlatma iğne verdi doktorum yumurtam 16 m yarın vur dedi sizce normal mi? Gonalf ile yumurta büyütme yapıldı sizler okuduklarıma göre bu süreçleri geçmişsinz öneriniz var mı
Bildiğim kadarıyla 18mm ve uzerı olunca catlatma iğnesi verılıyordu ben klomen kullandıgım da 16 iken vermedı 18.5mm olunca bu gece olabılırsın demişti o gun için. Şuan ben de gonalf e gectım yarın kontrolum var yumurta boyutlarına
bakılacak. Rabbım sıze , bana ve isteyen herkese çabalarının karsılıgını versın

Kacta tane yumurtanız gelişti? Ben gonalf ı ılk kez kullanıyorum da merak edıyorum

Ben pkoyum dozunu 87.5 verdi bir sağda bir solda büyüdü.
Ben de de pco varmıs ama hıc bır sendromunu yasamıyorum hormon bozuklugu tuylenme adet duzensızlıgı kılo problemı şeker hastalıgı tiroid sorunu hıc hırısı ben de yok ama yumurtalık polikistık gorunumlu dedı çatlatma iğnesi olmadan catlıyor 20 mm kadar buyuyo falan bir defa asılama oldum tutmadı sımdı yıne asılama ıcın hazırlıga basladık oyuzden gonalf verdı ilkini klomen kullandıktan sonra asılama oldum 2 yumurta olmustu

Ben de pko belirtilerini dibine kadar yaşıyorum daha önce sadece klomen kullandım 3 doz aldm yine de 10u geçmedi büyüklüğü yumurtalarımda direnç varmış. Gonal f 5 gün 87.5 sonra 3 gün, 100 sonra 5 gün 87.5 vuruldum ancak 16 mm oldu şimdi BUGUN SAAT 9 DA çatlatma iğnem yapılacak. Sonra normal ilişki ile devam dedi bakalım

Asılama onermıyor mu sana canım hıc? Olsun ıyı tarafından bakalım 16 mm e bıle gelemeyenler var Allah ol derse olur yani sen boyutuna takılma hıc.

Asılama onermıyor mu sana canım hıc? Olsun ıyı tarafından bakalım 16 mm e bıle gelemeyenler var Allah ol derse olur yani sen boyutuna takılma hıc.
Kuzum bana önce rahim filmi çekindi sonra y rahim dedilrr histereskopi yapıldı sonra Bi kaç ay dene dediler ama ben önceden biliyorum yumurtam klomen ile büyümedi bide yılda 3-4 kez adet oluyorum bende iğne istedim çok gönüllü olmadı ama tamam dedi süreç uzun sürdü belki doktor belki benden yada Rabbim vakti var dedi. Şimdi çatlatma iğnesi vurdum ama kendisi aşılama filan demedi bende yumurtlamamı bilmek için özellikle istedim inşallah olur. Rabbim bu günlerin yüzüne nasip etsin.. Birde zamanlama biraz güzel oldu ramazan ilk gün ise çatlatma sonrası bayram sabahına denk geliyor işte bunlarda umut bağlıyorum hepimize nasıp olsun inşallah rabbim umudu çareyi elimizden almasın ve anne olmayı nasip kılsın

Canım benım ya insallah hepımızın bebişleri olsun rabbım aratmasın ben de 2 yıldır ıstıyorum sebepsızce olmadı rahım fılmımde hersey normal cıktı esımın sonuclar da normal ama senın de soyledıgın gıbı Allah ıstedıgın de olacak biz ne kadar ıstesekte hayırlısı buymus demekten baska caremız yok . Bugun ben cok umutsuzca doktora kontrole gıttım adetım dun bıttı bugun ultrason yaptı inanamadık doktorum da şoke oldu 4 tane dominant baskın yumurtan var senın suan dedı 8. Gunde 14mm olmuslar dedı ben tabı el ayak tıtremesınden aynı seylerı sorup durdum ekranda gosterdı 2 gun daha ol ıgneyı dedı cuma gunu bana telefon et ben hastaneye gelırım sana bakarım merak etme dedı Allah ondan razı olsun her kosulda yardımcı oldu klomenle 2. Yumurtam hıc bır sekılde gelısmıyordu sadece bır yumurtam olgunlasıyodu 20 mm oluyordu 2. Cok minik kalıyormus bu defa ıgne ıle bu sonucu aldıgımıza ınanamadık ınsallah sonumuz guzel olur. Bu mübarek gunlerde kendıme ve tum ısteyenlere dua edıyorum Allah buyujtur ol der ve olur

İğne ile büyüyor zaten bende de süreç uzundu hep 10 da kalırız sanıyordum bende 16 yi gördüm valla ben inat biriyim doktorum yumurtalıkların senden daha inat demişti. Bu süreç içerisinde çikolata yeme iğne olurken emi

Ya şöyle bısey de var potansıyel yumurta 10 tane daha cıkabılır onlara uyarıcı davranmadab bu 4 ünü buyutmek çabamız benım erken büyüdü oyuzden cuma gunu doktor hastaneye gelıp bakacak senın kac gunde 16mm oldu bu arada cıkolata zararı nedır bak ben hıc bılmıyodum bunu

Valla benim doktorum yeme dedi gözüm düşüyor şuan içe göner gibi Bi ifadesi vardı çünkü sol yumurtam gerilemişti o gün ben çok yiyorum diyince böyle dedi 22 nisanda iğneye başladım ben 3 ünde bıraktım hem yumurtam dirençli idi hemde kilo ve sigara var bende 80 ile ilk doktora gittim şuan 90 kiloyum buda tabii büyük etken bence

10 gun mu kullanmıs oldun canım
Anladım ben de cok severım cıkolata ama 48 kılodayım yıne de dıkkat ederım tesekkur ederım uyarın ıcın sigarada yok ben de kılo sıgara herseyın dusmanı bence sıgarıyı bırakıp dıyetısyenle ver en ıyısı o bu arada iyi bayramlar dılerım

Ben 37.5 oluyorum cok dusuk dozdan ılerlıyoruz 10 gune tamamlayıp bırakcaz buyuk ihtımalle cunku cuma netlesecek son durumum

Diyetisyenle verdim ama bir hafta bıraksam 5-6 kilo alıyorum düzensiz yiyorum çok birazda o etkiliyor sanırım. Seninde bayramın mübarek olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Diyetisyenle verdim ama bir hafta bıraksam 5-6 kilo alıyorum düzensiz yiyorum çok birazda o etkiliyor sanırım. Seninde bayramın mübarek olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım abur cubura yağlıya cok mu düşüyosun oyleyse ozellıkle yağdan uzak dur ben yemek yaparken bır corba kasıgından fazla yağ kullanmam özellıkle zeytın yagı kullanmaya calıs katı yag tuketme onlar doymus yağ oldugu için cok sıkıntılı. İnsallah ben de senden guzel haberler beklıyorum sana da dua edıyorum Allah gonlumuze gore versın kuzum olumlu dusunelım yumurta boyutlarına takılma ben cok duydum doktor bu yumurta kucuk olmaz dıyıpte hamıle kalanları 14 mm ıle kalanlar var bız yeterkı pozitif bakalım güçlü duralım ben ınanıyorum er yada gec ıkımızınde olacak

İnşallah herkesin ağrısı filan olmuş çatlatma iğnesi ile de bende tık yok sadece iki gün önce göğüs hassasiyetim vardı oda geçti aslında yağlı filan değil de tek öğün çok yeme sorunum var sürekli oruç gibiyim kahvaltı yok akşam da gözüm doymuyor yeme alışkanlığı da kazanamıyorum sorun yaşıyoruz abur cubur da sadece Ülker çikolatalı gofret bide dondurma yani 10 tane yesem yedim demem bu da 2 aydır oldu anlam veremedim geçer inşallah toparlarım stres sanırım sende haber ver bana inşallah güzel büyür sağlıklı büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…