Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 13.gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım subatta asılama olcagım zaman catlatma ıgnesı olmustum ben de de cok agrı oldu ama sonuc negatıftı agrı olunca tutacak dıye bısey yok oyuzden bence belırtılere hıc bakma olumlu dusunelım sadece ınsallah olumlu guzel sonuclar alırız sana da dua edıyorum . Canım bak en kotusu o işte tek öğün yemek sen benı gorsen zayıfım ama cok sık yerım az yerım hızlı doyuyorum sen sımdı bekleyıp bırden yedıgın ıcın cok acıktıgından mıden buyuyo anıden yedıgınde ayrıca insülin tavan yapıyo ıyı bır durum degıl zorla kendını 3-4 öğüne alıstır az az ye hamur işi çikolata gıbı seylerde ölculu ol nacızane fıkrım bu canım ben o gofretın 1 tanesını tam bıtıremıyorum mıdem almıyor bence sen kesınlıkle onları stresten yıyorsun normalde yedıgını sanmıyorum cunku .
Ben burdan sana sonuclarımı yazarım son durumu sen de bana mutlaka haber ver yol arkadasıyız destek oluruz bırbırımıze

Tamam seni kırmamak adına an be an daha dikkatli olacağım tabi ki söylerim sende dualarımdasin inşallah güzel haberler alırız. Bakalım 14 günlük Bi süreç var önümde nasıl geçicek yakı uygulaması okudum Bi kalça üstü bel yerine de yakı yapıştırıyorum belki iyi gelir

Çok tesekkur ederım canım beni dikkate aldıgın için duaların ıcın de Allah razı olsun hersey gonlumuzce olsun ınsallah Yakı bandını ben de duydum ama tam olarak ne işe yaradıgını bılmıyorum sıcak tuttugunu bılıyorum yalnızca

Yumurta çatlatma için birde sıcak olduğu için tutunmada etkisi var filan filan gibi birsürü yazı okudum umarım işe yarar diye taktım 1 buçuk gün yarın sabah tekrar takıcam Allah izin verirse

Merhabalar çatlatma iğnesinde 8.gunumdeyim çok fazla ağrım hassasiyet ve şişkinlik var kaçıncı günü geçiyor bu özelikle bugün tansiyonum 9/6ya kadar düştü dinlenmeden asla geçmiyor ağrılarım hep bı batma ağrısı var belime kadar normal mi acaba bilgisi olan var mi

Merhaba çatlatma iğnemin 14. Günü ve pembe akıntım geliyor. Geçen ay 20 nisanda adet olduğum için doktor bu kadar erken adet olamazsın diyor daha 1 hafta var. Ne yapmam lazım başına böyle bir şey gelen var mı?

Yumurta çatlatma için birde sıcak olduğu için tutunmada etkisi var filan filan gibi birsürü yazı okudum umarım işe yarar diye taktım 1 buçuk gün yarın sabah tekrar takıcam Allah izin verirse
Aa cok ıyıymıs o zaman canım bu arada bugun doktora gıttım kucukler de buyumeye calısıyor ınatla dıyor bugun iğne olmadım toplam 7 gun iğne oldum. Bugun iğne olma iğneyı kesıyoruz dedı e2 hormonum 3000 çıktı bugun. Yarın da e2 hormonu testını yaptırıp bana foto at dedı hayırlısı ınsallah bıraz dusmesı lazımmıs küçükler sönmeli dedi

Canım ben subatta asılama oldum o zaman catlatma iğnesı olmustum dedıgın sekılde ben de de sureklı agrı vardı hatta ayakta hıc duramadım karın agrısı bıle yapıyordu hergun uzandım mecburen vucudum bı tuhaf olmustu sanırım bırcok kişi de boyle oluyor tahmını olarak iğne etkısı vucuttan 10 gunden sonra azalıyor yok oluyor

Merhaba basıma gelmedı ama şöyle bir matematıgı var catladıgı gunun ustunden 14 gum sayınca adet gunun ortaya cıkıyor hangı gun catladı senın ? Peki doktorun ultrasonda bakalım gel demedi mi hiç

Kızlar bende şimdi ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum erken mi bilmiyorum ama hiç. Bir ağrı belirti yok sadece meme uçlarım çok hassastı şuan ada azaldı yanlış giden birşey var mı sizce. Böyle ağrısız geçiren oldu mu ağrısa Bi dert ağrımasa Bi dert valla

Ya yeni gördüm bunu dikkatinden kaçmış özür olsun çok sevindim bu duruma benden hiç e2 folik asit filan filan destek ilaçları hiç.i.birşey yok doktorun ilgiliymiş bak. Çok yumurta büyüdüğünde süreci iptal ediyorlar çoğul gebelikten muhtemelen ondan ama sevindim senin yumurtaşıkların dirençli değil bak hemen minnoşlar atakta

Yok canım benım estagfurullah benımkı bakıyor sagolsun ilgili ama dedıgın gıbı cogul gebelık rıskınden kaynaklı asılama iptal edılebılıyor pazartesı tekrar cagırdı bakalım ne dıyecek cok sukur yumurtalarımsa direnc yok ama hızlı cevap verıyor o da ayrı bır dert benım kafama takılan sey şu 4 tane buyuklerdeb catlayan olursa ne olacak sonucta ılıskı yasıyoruz bi kısıtlama koymadı yani

Çatlayacak kadar büyüklüğü oluştu mu valla bu soruya mantıklı bir açıklamam bulunmamakta ama inançla belki gerek kalmadan olacak Allah bu diyebilirim kendisi umutsuzluğumuzun en güzel umudu bende sen gibiyim süreç kaygısı bitmiyor ki niye ağrım yok diye düşünmekten sabahı sabah ediyorum,

Dün ultrasonda baktı 16-18-18-17 mm 4 tane baskın yumurta varmıs haricinde miniklerde var ama kucukler dedi baskın yumurtaların boyutunu soyledı oyuzden . Ayy sorma canım sürec kaygımız bıtmıyor ki pozitif olayım dedıkce yani bıseyler cıkıyor

Kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay 3 ad yumurtam oluştu . E2 değerim 400 küsür dü dr yumurtlarım çok iyi dedi daha öncesinde femera denedim 2 ay ondada yumurta sağlandı ama olmadı sonrasında hsg çekildim her şey iyi çıktı . Sperm testite iyi (90 milyon iyi sperm. Hareketlilik %60 ) bu ayda klomen denedik doktor 10. Günde bu kadar kaliteli yumurta çok iyi dedi çatlatma iğnesi lucrin 3.75 verdi . Ovarilete yetmez 3 yumurtaya dedi . Bekliyorum bugün iğne olalı 8. Günüm akıntı var beyaz ama bilmiyorum artık 7. Aya girdik rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yaaa minnoş lar ne güzel büyümüş maşallah.. Bakalım valla sen ilişkinr devam et tekrar ne zaman gideceksin attın mı doktora tahlilini

Yaaa minnoş lar ne güzel büyümüş maşallah.. Bakalım valla sen ilişkinr devam et tekrar ne zaman gideceksin attın mı doktora tahlilini
Aynen ya minnoslarım buyumus attım e2 halen 3000 bırazcık dusmesi gerekıyor pazartesı gıdecegım kontrole ben ilişkiye devam edıyorum işimi sansa bırakmıyorum doktor bana nazar degdırecek cok verimlisin diyor ama şu ohss fazla uyarılma sendromu yasamaktan korkuyorum ınsallah oyle bısey olmaz

İnşallah olmaz da tedavi olumlu ve güzel bir şekilde gider. Hadi bakalım pazartesi güzel haberlerle

Merhaba canım benım subatta 2 yumurtam olmustu 316 idi degerım 3. Yumurtan belkı kucuktur ondan dolayı 400 cıkmısta olabılır bazen gerıden gelıyor. İnsallah hakkında hayırlısı olsun tedavıye başlayalı mi 7. Ayın benım de 4. Ayım tedavıye baslayalı İnsallah hepımızın bebişleri olur beklemek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…