- 2 Mart 2021
- 1.057
- 583
- 73
Canım subatta asılama olcagım zaman catlatma ıgnesı olmustum ben de de cok agrı oldu ama sonuc negatıftı agrı olunca tutacak dıye bısey yok oyuzden bence belırtılere hıc bakma olumlu dusunelım sadeceİnşallah herkesin ağrısı filan olmuş çatlatma iğnesi ile de bende tık yok sadece iki gün önce göğüs hassasiyetim vardı oda geçtiaslında yağlı filan değil de tek öğün çok yeme sorunum var sürekli oruç gibiyim kahvaltı yok akşam da gözüm doymuyor yeme alışkanlığı da kazanamıyorum sorun yaşıyoruz abur cubur da sadece Ülker çikolatalı gofret bide dondurma yani 10 tane yesem yedim demem bu da 2 aydır oldu anlam veremedim geçer inşallah toparlarım stres sanırım sende haber ver bana inşallah güzel büyür sağlıklı büyür
Tamam seni kırmamak adına an be an daha dikkatli olacağımCanım subatta asılama olcagım zaman catlatma ıgnesı olmustum ben de de cok agrı oldu ama sonuc negatıftı agrı olunca tutacak dıye bısey yok oyuzden bence belırtılere hıc bakma olumlu dusunelım sadeceınsallah olumlu guzel sonuclar alırız sana da dua edıyorum . Canım bak en kotusu o işte tek öğün yemek sen benı gorsen zayıfım ama cok sık yerım az yerım hızlı doyuyorum sen sımdı bekleyıp bırden yedıgın ıcın cok acıktıgından mıden buyuyo anıden yedıgınde ayrıca insülin tavan yapıyo ıyı bır durum degıl zorla kendını 3-4 öğüne alıstır az az ye hamur işi çikolata gıbı seylerde ölculu ol nacızane fıkrım bu canım ben o gofretın 1 tanesını tam bıtıremıyorum mıdem almıyor bence sen kesınlıkle onları stresten yıyorsun normalde yedıgını sanmıyorum cunku .
Ben burdan sana sonuclarımı yazarım son durumu sen de bana mutlaka haber ver yol arkadasıyız destek oluruz bırbırımıze
Çok tesekkur ederım canım beni dikkate aldıgın içinTamam seni kırmamak adına an be an daha dikkatli olacağımtabi ki söylerim sende dualarımdasin inşallah güzel haberler alırız. Bakalım 14 günlük Bi süreç var önümde nasıl geçicek yakı uygulaması okudum Bi kalça üstü bel yerine de yakı yapıştırıyorum belki iyi gelir
Aa cok ıyıymıs o zaman canımYumurta çatlatma için birde sıcak olduğu için tutunmada etkisi var filan filan gibi birsürü yazı okudum umarım işe yarar diye taktım 1 buçuk gün yarın sabah tekrar takıcam Allah izin verirse
Canım ben subatta asılama oldum o zaman catlatma iğnesı olmustum dedıgın sekılde ben de de sureklı agrı vardı hatta ayakta hıc duramadım karın agrısı bıle yapıyordu hergun uzandım mecburen vucudum bı tuhaf olmustu sanırım bırcok kişi de boyle oluyor tahmını olarak iğne etkısı vucuttan 10 gunden sonra azalıyor yok oluyorMerhabalar çatlatma iğnesinde 8.gunumdeyim çok fazla ağrım hassasiyet ve şişkinlik var kaçıncı günü geçiyor bu özelikle bugün tansiyonum 9/6ya kadar düştü dinlenmeden asla geçmiyor ağrılarım hep bı batma ağrısı var belime kadar normal mi acaba bilgisi olan var mi
Merhaba basıma gelmedı ama şöyle bir matematıgı var catladıgı gunun ustunden 14 gum sayınca adet gunun ortaya cıkıyor hangı gun catladı senın ? Peki doktorun ultrasonda bakalım gel demedi mi hiçMerhaba çatlatma iğnemin 14. Günü ve pembe akıntım geliyor. Geçen ay 20 nisanda adet olduğum için doktor bu kadar erken adet olamazsın diyor daha 1 hafta var. Ne yapmam lazım başına böyle bir şey gelen var mı?
Ya yeni gördüm bunu dikkatinden kaçmış özür olsun çok sevindim bu duruma benden hiç e2 folik asit filan filan destek ilaçları hiç.i.birşey yok doktorun ilgiliymiş bak. Çok yumurta büyüdüğünde süreci iptal ediyorlar çoğul gebelikten muhtemelen ondan ama sevindim senin yumurtaşıkların dirençli değil bak hemen minnoşlar ataktaAa cok ıyıymıs o zaman canımbu arada bugun doktora gıttım kucukler de buyumeye calısıyor ınatla dıyor bugun iğne olmadım toplam 7 gun iğne oldum. Bugun iğne olma iğneyı kesıyoruz dedı e2 hormonum 3000 çıktı bugun. Yarın da e2 hormonu testını yaptırıp bana foto at dedı hayırlısı ınsallah bıraz dusmesı lazımmıs küçükler sönmeli dedi
Yok canım benım estagfurullahYa yeni gördüm bunu dikkatinden kaçmış özür olsun çok sevindim bu duruma benden hiç e2 folik asit filan filan destek ilaçları hiç.i.birşey yok doktorun ilgiliymiş bak. Çok yumurta büyüdüğünde süreci iptal ediyorlar çoğul gebelikten muhtemelen ondan ama sevindim senin yumurtaşıkların dirençli değil bak hemen minnoşlar atakta
Çatlayacak kadar büyüklüğü oluştu mu valla bu soruya mantıklı bir açıklamam bulunmamakta ama inançla belki gerek kalmadan olacak Allah bu diyebilirimYok canım benım estagfurullahbenımkı bakıyor sagolsun ilgili ama dedıgın gıbı cogul gebelık rıskınden kaynaklı asılama iptal edılebılıyor pazartesı tekrar cagırdı bakalım ne dıyecek cok sukur yumurtalarımsa direnc yok ama hızlı cevap verıyor o da ayrı bır dert benım kafama takılan sey şu 4 tane buyuklerdeb catlayan olursa ne olacak sonucta ılıskı yasıyoruz bi kısıtlama koymadı yani
Dün ultrasonda baktı 16-18-18-17 mm 4 tane baskın yumurta varmıs haricinde miniklerde var ama kucukler dedi baskın yumurtaların boyutunu soyledı oyuzden . Ayy sorma canım sürec kaygımız bıtmıyor kiÇatlayacak kadar büyüklüğü oluştu mu valla bu soruya mantıklı bir açıklamam bulunmamakta ama inançla belki gerek kalmadan olacak Allah bu diyebilirimkendisi umutsuzluğumuzun en güzel umudu bende sen gibiyim süreç kaygısı bitmiyor ki niye ağrım yok diye düşünmekten sabahı sabah ediyorum,
Yaaa minnoş lar ne güzel büyümüş maşallah.. Bakalım valla sen ilişkinr devam et tekrar ne zaman gideceksin attın mı doktora tahliliniDün ultrasonda baktı 16-18-18-17 mm 4 tane baskın yumurta varmıs haricinde miniklerde var ama kucukler dedi baskın yumurtaların boyutunu soyledı oyuzden . Ayy sorma canım sürec kaygımız bıtmıyor kipozitif olayım dedıkce yani bıseyler cıkıyor
Aynen ya minnoslarım buyumusYaaa minnoş lar ne güzel büyümüş maşallah.. Bakalım valla sen ilişkinr devam et tekrar ne zaman gideceksin attın mı doktora tahlilini
İnşallah olmaz da tedavi olumlu ve güzel bir şekilde gider. Hadi bakalım pazartesi güzel haberlerleAynen ya minnoslarım buyumusattım e2 halen 3000 bırazcık dusmesi gerekıyor pazartesı gıdecegım kontrole ben ilişkiye devam edıyorum işimi sansa bırakmıyorum doktor bana nazar degdırecek cok verimlisin diyor ama şu ohss fazla uyarılma sendromu yasamaktan korkuyorum ınsallah oyle bısey olmaz
Merhaba canım benım subatta 2 yumurtam olmustu 316 idi degerım 3. Yumurtan belkı kucuktur ondan dolayı 400 cıkmısta olabılır bazen gerıden gelıyor. İnsallah hakkında hayırlısı olsun tedavıye başlayalı mi 7. Ayın benım de 4. Ayım tedavıye baslayalı İnsallah hepımızın bebişleri olurKızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay 3 ad yumurtam oluştu . E2 değerim 400 küsür dü dr yumurtlarım çok iyi dedi daha öncesinde femera denedim 2 ay ondada yumurta sağlandı ama olmadı sonrasında hsg çekildim her şey iyi çıktı . Sperm testite iyi (90 milyon iyi sperm. Hareketlilik %60 ) bu ayda klomen denedik doktor 10. Günde bu kadar kaliteli yumurta çok iyi dedi çatlatma iğnesi lucrin 3.75 verdi . Ovarilete yetmez 3 yumurtaya dedi . Bekliyorum bugün iğne olalı 8. Günüm akıntı var beyaz ama bilmiyorum artık 7. Aya girdik rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım insallah ya bana dua edersen cok sevınırımİnşallah olmaz da tedavi olumlu ve güzel bir şekilde gider. Hadi bakalım pazartesi güzel haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?