- 17 Eylül 2020
- 189
- 105
- 53
- 35
Tedavide 3. Ayımdayım canım bebekte 7. Aya girdik 2 ayda hsg falan diye gecikme oldu reglmde öyle geçti . 2 ay femera bu ayda klomen denedik . 22 mm 20 mm ve 17 mm yumurta oluştu 2 tanesi olgun vardı bekliyorum . Doktor a söyledim acaba 1-2 ay daha deneyip tüp mü yaptırsak diye doktor yapmam çok erken dedi . Ne bileyim en iyi siz anlarsınız sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyorMerhaba canım benım subatta 2 yumurtam olmustu 316 idi degerım 3. Yumurtan belkı kucuktur ondan dolayı 400 cıkmısta olabılır bazen gerıden gelıyor. İnsallah hakkında hayırlısı olsun tedavıye başlayalı mi 7. Ayın benım de 4. Ayım tedavıye baslayalı İnsallah hepımızın bebişleri olurbeklemek cok zor
Canım senın de yenıymıs tedavıye baslayalı acıkcası ben de Hsg cektırdım hersey normal cıktı esımınde hersey normal fakat 1 yılı gebelık olmadı sonra araya korona gırdı hıc bır sekılde hastaneye gıdemedım ve tedavıye baslayamadık 1 yılda oyle cope gıttı ovulasyon gunu falan bılmıyordum konunun ıcıne gırınce işin piri oldum suan herseyı bılıyorum . Klomenle 2 yumurta olmustu asılama yaptırdım tutmadı ben asırı stres yaptım bu konuyu yanı bu da etkılıyomus kafaya takmamayı becerebılırsem eger olacaktır. Tüp bebek ıcın erken bak benım 2 yıl oldugu halde erken sayılıyo önden yardımcı tedavıler denenıyor hıc bı sekılde olmazsa yapılıyor tüp ama bana doktorum sen tüp denemıs olsan hemen tutar dedı yumurta konusunda iyisin dıyor hakkımızda hayırlısı canım adet tarıhın ne zamandı burdan haberleselımTedavide 3. Ayımdayım canım bebekte 7. Aya girdik 2 ayda hsg falan diye gecikme oldu reglmde öyle geçti . 2 ay femera bu ayda klomen denedik . 22 mm 20 mm ve 17 mm yumurta oluştu 2 tanesi olgun vardı bekliyorum . Doktor a söyledim acaba 1-2 ay daha deneyip tüp mü yaptırsak diye doktor yapmam çok erken dedi . Ne bileyim en iyi siz anlarsınız sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor
Benim Bi adet tarihim yok ki yılda 3-4 ay ancaAmin canım insallah ya bana dua edersen cok sevınırımsenın nasıl gıdıyor nasıl hıssedıyorsun adetın kacındaydı sormayı unuttım
İşte sıkıntı olmadıgı ıcın cok fazla yumurta cıkarabılıyorlar benım cok dusuk dozda 15 yumurta potansıyelı var dedı buyumeye ugrasan ama 4ü buyuk suan için. Asılama düşük ihtımal evet bızım de sperm sorunu yokta tüp bebek için erken dıye dusundugumuzden bari asılama deneyelım dedık 2. Asılamayı yapmayı düşünüyoruz. Benım özel sıgortam oldugu ıcın ben özelde muayene ye ve benzerı seylerı hıc bır para odemıyorum o yonden sorunum yok ama manevı olarak cok yıprandım her ay beklemek ve sorunumuz olmadıgı halde olmaması durumu benıcok üzüyor stres faktörünü ortadan kaldırmakta mumkun olmuyorYa evet çok erken olduğunu biliyorum ama her ay gün saymaktan bıktım açıkçası . Bende de eşimde de sorun yok 7. Aya girdik kasımdan beri korunmuyorum . Doktor bana da dedi sana iğne vursak tüpte 20 nin üstüne çıkar dedi amh 4.9 30 yaşındayım . Artık olsun istiyorum . Reglime şuan 1 hafta var bekleyeceğim bir kaç ay daha klomenle devam ederim tutmazsa . Aşılamayı istemiyorum şans çok az ve zaten sperm sorunum yok . Stres hepimizde var zaten en büyük düşmanımız boş yere para veriyoruz gibi oluyor . İnanın lucrin iğnesine 580 TL ödedim hapıdır randevusudur girmesi gelmesi tahlili 1.300 TL tuttu kolay değil . Tabi ki hem maddi hem manevi yoruluyoruz para gözüne gelmiyor insanın Rabbim sabrımızı arttırsın.
Ayy kuzum ya o da kötüymusBenim Bi adet tarihim yok ki yılda 3-4 ay ancavalla iyi gidiyor işte birşey yok belirti yok ağrı yok hissiyat yok yok yok sonuç var olarak çıkması umudu ile sende haber et bana :)
Sen de polıkıstık over sendromu mu var canımYa evet çok erken olduğunu biliyorum ama her ay gün saymaktan bıktım açıkçası . Bende de eşimde de sorun yok 7. Aya girdik kasımdan beri korunmuyorum . Doktor bana da dedi sana iğne vursak tüpte 20 nin üstüne çıkar dedi amh 4.9 30 yaşındayım . Artık olsun istiyorum . Reglime şuan 1 hafta var bekleyeceğim bir kaç ay daha klomenle devam ederim tutmazsa . Aşılamayı istemiyorum şans çok az ve zaten sperm sorunum yok . Stres hepimizde var zaten en büyük düşmanımız boş yere para veriyoruz gibi oluyor . İnanın lucrin iğnesine 580 TL ödedim hapıdır randevusudur girmesi gelmesi tahlili 1.300 TL tuttu kolay değil . Tabi ki hem maddi hem manevi yoruluyoruz para gözüne gelmiyor insanın Rabbim sabrımızı arttırsın.
Tamam denerim bunları şu 14 günüm geçsin de Bi :) ben 1 sene olmadığımı bilirim sanırım alıştım mesela adet oldum ve o gün sinirlendim diyelim kesilir hemen adetim o an da sonra tekrar aylarca bekleyiş baya hassas terazide yani ama baya baya alıştım ben artıkAyy kuzum ya o da kötüymusşişkinlik falanda yapar adet olamayınca. Aslan pencesı cayı iç çok yararlı bır ot. Yumurtan 16 mm de kalıyordu ya onun ıcınde c life macun veya çörek otu kürü yap cok faydalı . Sana dua edecegım ınsallah guzel sonuclar alıp bana burdan haber verırsın ben de sana yazarım olumlu veya olumsuz olsa da
Vucut işte herkeste ayrı ayrı ama adet olmamakta ayrı bir sorunTamam denerim bunları şu 14 günüm geçsin de Bi :) ben 1 sene olmadığımı bilirim sanırım alıştım mesela adet oldum ve o gün sinirlendim diyelim kesilir hemen adetim o an da sonra tekrar aylarca bekleyiş baya hassas terazide yani ama baya baya alıştım ben artık
Evet görünüm olarak var ama belirtileri yok hormon sonuçlarım da iyi çıktı . Doktor polikistik tam diyemem dedi . 1.60 boy 52 kilodayım bilmiyorum inşallahSen de polıkıstık over sendromu mu var canım
Ben de aynı durumdayım yumurtalık gorunumu polıkıstık ama hıc bır sendromunu yasamıyosun yumurtalıkların cevap verıyor dedi ben insülin direncıme baktırdm pco larda oluyomusta ben de yok yenı bakıldı hormonlarımda normal cıktı gunu gunune adet oluyorum 48 kıloyumEvet görünüm olarak var ama belirtileri yok hormon sonuçlarım da iyi çıktı . Doktor polikistik tam diyemem dedi . 1.60 boy 52 kilodayım bilmiyorum inşallahiyi sonuçlar alırız tedaviyle . Allahtan yumurta oluşuyor ve tedaviye cevap veriyorum bunun için bile şükretmek lazım bir arkadaşım polikistik benimde iğne olduğu halde yumurtası büyümüyor
Bu işler artık kesinlikle nasip işiBen de aynı durumdayım yumurtalık gorunumu polıkıstık ama hıc bır sendromunu yasamıyosun yumurtalıkların cevap verıyor dedi ben insülin direncıme baktırdm pco larda oluyomusta ben de yok yenı bakıldı hormonlarımda normal cıktı gunu gunune adet oluyorum 48 kıloyum
Ben de aynısını dıyorum nasıp işi yanı Allah bırgunu bıze yazdı sadece onu bekletıyor baska acıklaması yok bı sorunumuz yok yanı . Biz yaklasık 2 yıldır ıstıyoruz ılk 1. Yıl da rahım fılmı cekıldım hersey normal cıktı esımın sonuclarda hep normal cıkıyor subatta yıne baktırdık normal yanı. Rahım fılmımden hemen sonra korona patlak verdı 1 yıl hastaneye adım atamadık korkumuzdan o ara cok sık denemedık acıkcası bebek ıcın. Bır de ben ovulasyon nedır bılmıyordum suan herseyı cok ıyı ogrendım hamıle kalmak ıcın 1 gun catlama gunu cok degerlı . Neyse baktım bu koronanın bıtecegı yok goze alıp doktora gıttım tedavıye basladık 4. Ayımdayım tedavıyedeBu işler artık kesinlikle nasip işiolacağı varsa oluyor olmayacağı varsada olmuyor. Siz ne kadardır istiyorsunuz
Sen ne zamandıe ıstıyosunBu işler artık kesinlikle nasip işiolacağı varsa oluyor olmayacağı varsada olmuyor. Siz ne kadardır istiyorsunuz
Bizde kasım ayından beri istiyoruz 7. Aya girdik 2 ay femera tedavisi oldu martta hsg çekildim bu ayda klomenle tedavi oldum . 3 yumurta vardı bugün iğnenin 8. Günü . Yani stres yapmak istemiyorum ama belirsizlik beni deli ediyorSen ne zamandıe ıstıyosun
Aynen ben de aynı durumdayım belirsizlikten yoruldum sürekli sebep arıyorum neden neden dıye... şunun yararı olur yap dıyorlar bıtkısel hemen alıp yapıyorum bısey okuyorum alıp denıyorum bu yolda harcadıgım paraların haddi hesabı yok yani Allah kimseye çaresızlık vermesın cok zor bisey ben dıyorum bellı bır hastalık olsa tedavısı olurdu ama oyle bıseyımızde yok sebepsız yani.Bizde kasım ayından beri istiyoruz 7. Aya girdik 2 ay femera tedavisi oldu martta hsg çekildim bu ayda klomenle tedavi oldum . 3 yumurta vardı bugün iğnenin 8. Günü . Yani stres yapmak istemiyorum ama belirsizlik beni deli ediyor
İnşallah hep iyi haberler veririz . Bizim tek çaremiz sabır bence . Bu kadar herşey yolundayken olmamasının başka açıklaması yok . Perşembe günü test yaparım yazarım burayaAynen ben de aynı durumdayım belirsizlikten yoruldum sürekli sebep arıyorum neden neden dıye... şunun yararı olur yap dıyorlar bıtkısel hemen alıp yapıyorum bısey okuyorum alıp denıyorum bu yolda harcadıgım paraların haddi hesabı yok yani Allah kimseye çaresızlık vermesın cok zor bisey ben dıyorum bellı bır hastalık olsa tedavısı olurdu ama oyle bıseyımızde yok sebepsız yani.
İnsallah olumlu sonuc alırsın bana da haber ver
Haklısın kesınlıkle oyle canım. İnsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı paylastıgımız bır post olur burasıİnşallah hep iyi haberler veririz . Bizim tek çaremiz sabır bence . Bu kadar herşey yolundayken olmamasının başka açıklaması yok . Perşembe günü test yaparım yazarım buraya
Yumurta olmaz iptal yumurta olur iptal bende e2 için 3 gün içinde kan verdim . Valla yoruluyor insan artık Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur . Eşinizde sorun varmıydı aşılama için . Ben pek aşılamayı düşünmüyorum spermde sorun yoksa normal ilişkiyle aynı diyorlarHaklısın kesınlıkle oyle canım. İnsallah hayırlısıyla guzel haberlerımızı paylastıgımız bır post olur burasıben de kan verıp geldım tekrar degerıme bakacak doktor ve yıne yuksekse kucuk yumurtalar buyumeye devam edıyor anlamına gelecek bıraz sıkıntı yani asılamayı ıptal edebılırız cok yumurtam oldugu ıcın
Canım benım yumurtalarımın hepsı ayaklanınca yaklasık 15 tanesı o sebepten komplıkasyon yasarım dıye doktorum ilacı dırekt kestı persembe gunu e2 min dusmesını bekledık benım bırazda agrılarım vardı buyumelerıne baglı olarak cunku riske atmak ıstemedıgını soyledı hepsı buyurse yumurtalıgın kavun kadar şişer bu durumda aylarımızı alır dedı dusuk dozda bıle bu kadar hızlı tepkı vermem sasırtıcı oldu. O sebepten bu ayı iptal ettık cok uzulerek dunden kac gundur cok uzgunum stres ayrı bu durumlar ayrı. Esımın sperm sorunu yok aşılama nın avantajı var normal iyi bir sperm bıle olsa yıkanıp ayrıstırılınca hızı herseyı artıyor en ıyılerıne transfer edıyorlar oyle dusunme bence yani olumlu sonuc cıkma olasılıgı varYumurta olmaz iptal yumurta olur iptal bende e2 için 3 gün içinde kan verdim . Valla yoruluyor insan artık Allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur . Eşinizde sorun varmıydı aşılama için . Ben pek aşılamayı düşünmüyorum spermde sorun yoksa normal ilişkiyle aynı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?