- 3 Haziran 2021
- 2
- 2
- 36
- 30
- Konu Sahibi eskisehir026
-
yanında estrofem tarzı bir ilaç verdi mi kullanman içinMerhaba hanımlar 5. Ayın 18inde çatlatma iğnesi oldum göbekten 12. Gün kan testi yaptım ve negatif maalesef. Bugün 16. Gün hala adet olmadım ve iğneden beri kaşık ve göğüs ağrım var dokturma randevu aldım fakat daha 5-6 gün var . Daha önce çatlatma iğnesi olup benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba ?
Klomen kullanmıştım iğneden önceyanında estrofem tarzı bir ilaç verdi mi kullanman için
kist oluşmuş olabilir 2 gün daha ekleyip doktora görünKlomen kullanmıştım iğneden önce
benimde dün iğnenin 11. günüydü ve kan sonucum negatif çıktıMerhaba hanımlar 5. Ayın 18inde çatlatma iğnesi oldum göbekten 12. Gün kan testi yaptım ve negatif maalesef. Bugün 16. Gün hala adet olmadım ve iğneden beri kaşık ve göğüs ağrım var dokturma randevu aldım fakat daha 5-6 gün var . Daha önce çatlatma iğnesi olup benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba ?
merhaba testlerinizi fotoğrafı var mı acaba ?Merhaba benimde 9.gunu 10. idrar testi pozitif çıktı 9gun kan 8.8 çıktı doktor şüpheli iki gün sonra tekrarla dedi 11 gün 43.5 çıktı doktor gebelik var artıs yaptı dedi benimde çok ağrım olmuştu adet belirtisiyle birebirdi haylada agriyo kasiklarim
Merhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini yaptıktan sonraki 16. Günüm regl olmam gerekiyor ama henüz olmadım 3 4 günden beri sürekli bel ağrısı ve regl olacakmışım gibi hissediyorum.. Sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bu şekilde bir durum yaşayıp sonrasında kan testiyle hamile olduğunu öğrenen var mıMerhaba hanımlar 5. Ayın 18inde çatlatma iğnesi oldum göbekten 12. Gün kan testi yaptım ve negatif maalesef. Bugün 16. Gün hala adet olmadım ve iğneden beri kaşık ve göğüs ağrım var dokturma randevu aldım fakat daha 5-6 gün var . Daha önce çatlatma iğnesi olup benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba ?
Benim de 16.gününm regl gününm yarın.Testim negatif çıktı. Regl öncesi gibi ödem var her yerimde. Ama regl belirtisi kanama vs yok daha. Umutlanıyorum ama sonradan pozitife dönşuor mu bilmiyorumMerhaba arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini yaptıktan sonraki 16. Günüm regl olmam gerekiyor ama henüz olmadım 3 4 günden beri sürekli bel ağrısı ve regl olacakmışım gibi hissediyorum.. Sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bu şekilde bir durum yaşayıp sonrasında kan testiyle hamile olduğunu öğrenen var mılütfen yardımcı olabilir misiniz 5 yıldır bekliyorum
İnşallah benimde sizinde olumlu sonuçlanır o zaman, şuan bende pek belirti kalmadı gibi sadece ara ara karın ağrısı oluyor biraz ve şeffaf akıntı var tam anlayamadım beklemekten başka çarem yok..Benim de 16.gününm regl gününm yarın.Testim negatif çıktı. Regl öncesi gibi ödem var her yerimde. Ama regl belirtisi kanama vs yok daha. Umutlanıyorum ama sonradan pozitife dönşuor mu bilmiyorum
benim de aynı şekilde şeffaf akıntım var sadece. inşallah güzel haberler alırız.İnşallah benimde sizinde olumlu sonuçlanır o zaman, şuan bende pek belirti kalmadı gibi sadece ara ara karın ağrısı oluyor biraz ve şeffaf akıntı var tam anlayamadım beklemekten başka çarem yok..
İnşallahbenim de aynı şekilde şeffaf akıntım var sadece. inşallah güzel haberler alırız.
İnşallahyarın sanırım kan testi vereceğim siz ne zaman düşünüyo
Anladım hayırlı haberler alırsınız inşallahnormal adet tarihim yarın ama 1-2 gün gecikme payı da bekleyeceğim çünkü tekrar negatif görmek yine üzer. yarın ve cuma regl olmazsam ctesi sabah özel hastanede kan testi veririm diye düşündüm
Merhaba benimde bugün 22.gün oldu iğneyi vurulalı hâlâ adet olmadım dün evde test yaptım negatif çıktı sizin durum nedirMerhaba hanımlar 5. Ayın 18inde çatlatma iğnesi oldum göbekten 12. Gün kan testi yaptım ve negatif maalesef. Bugün 16. Gün hala adet olmadım ve iğneden beri kaşık ve göğüs ağrım var dokturma randevu aldım fakat daha 5-6 gün var . Daha önce çatlatma iğnesi olup benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba ?
Benimde 22.gün bugün dün test yaptım negatif çıktı sizin durum nedir acabaBenim de 16.gününm regl gününm yarın.Testim negatif çıktı. Regl öncesi gibi ödem var her yerimde. Ama regl belirtisi kanama vs yok daha. Umutlanıyorum ama sonradan pozitife dönşuor mu bilmiyorum
18.gün kan testi verdim negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti. Şu an adetimin 4.günü olmalıydı ama hala olmadı. Progesteron kullandım ona bağlı gecikebilir dedi burada bi arkadaş. Dün bıraktım ilacı. Bakalım ne zaman gelecek bilmiyorum. Gelmezse de ptesi ya da salı doktora gideceğimBenimde 22.gün bugün dün test yaptım negatif çıktı sizin durum nedir acaba
Testi tekrarladın mı ??Benim de 16.gününm regl gününm yarın.Testim negatif çıktı. Regl öncesi gibi ödem var her yerimde. Ama regl belirtisi kanama vs yok daha. Umutlanıyorum ama sonradan pozitife dönşuor mu bilmiyorum
Canım bende progestan kullanıyorum o mg a göre değişiyor gecikme yapmaz kaç mg içiyorsun günde kaç kere ve keşke bırakmasaydın doktora sormadan tehlikeli olabilir18.gün kan testi verdim negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti. Şu an adetimin 4.günü olmalıydı ama hala olmadı. Progesteron kullandım ona bağlı gecikebilir dedi burada bi arkadaş. Dün bıraktım ilacı. Bakalım ne zaman gelecek bilmiyorum. Gelmezse de ptesi ya da salı doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?