Çatlatma iğnesi 16. Gün

Sanmıyorum canım ayın 15 inde doktora gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi ondan sonra 2 kere daha ilişki yazdı yani son ilişki 18 inde oldu bazı belirtiler var ama psikolojik gibi geliyor
Olabilir bir süre sonra insan kendini çok dinlemeye belirti aramaya çalışıyor kafamız boyle karışacağina en iyisi kan vermek Allah bizlerede hayırlı bebişler nasip etsin insallah

Yaarın canım. Dediim ya iki test yaptım bugün ama negatif. Erken gebelik teste su karıştı bozulmuştur o. Öyle teselli ediyorum. Diğeri de normal gebeelik testi o da negatif
Anladım canım adet olursan yazarsın yine belki bakarsın sürpriz olur ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez

Canım bende progestan kullanıyorum o mg a göre değişiyor gecikme yapmaz kaç mg içiyorsun günde kaç kere ve keşke bırakmasaydın doktora sormadan tehlikeli olabilir
Günde 3 kere 100 mg içiyordum. Çok moralim bozuldu bıraktım valla. Gebelik yoksa bi faydası yok diye düşünmüştüm

Benimde asilama 9 günü 6 cıktı kan ama idrar testleri hep pozitif bir koyu bir silik şeklinde bugün iğneden sayarsak 12.gün test gene silik acaba benimde yükselir mi kan testi

Kızlar progesteronj kestim 2 gündür. Bugün adetim başladı akşam. Salı günü kontrole gideceğim. Bu ay 2.kez klomen tedavisi alsam mı kafam karışık

Merhaba hanımlar bugün çatlatma iğnesinin 18.günü kan verdim ama beta hcg olarak değilde hormon olarak L.H 4,5 Estradiol 17 Progesterone 13,54 değerler doktora gitmedim henüz sizce bu degerler nasil?

Kızlar bugün aşılama gününüde sayarsam 11. Gün test yaptım negatif çıktı 8.günü yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sizce hala ümit varmı

Kızlar bugün aşılama gününüde sayarsam 11. Gün test yaptım negatif çıktı 8.günü yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sizce hala ümit varmı
22 hazıranda mı yaptırdın bende 22 hazıranda yaptırdım 2 gundur kasık agrım var bugun dune gore daha şiddetlı ve sarımsı akıntı var 7 temmuzda test yapcam ogunu beklıyorum ıdrarda cıkmazmıs silik cıkması ıgne ve ılaclardan olabılırmıs
benımkı 2 aşılamam

Evet canım 22 haziranda oldu benimde 3 gündür aşırı kasık ağrım vardı bugün birden geçti arada sızı gibi oluyor bi yokluyor gidiyor test yaptım bende negatif çıktı eşimde sağolsun üzüldüm diye iki üç sonra bidaha yapalım belki vardır stres yapma diyor da sabahtan beri ağlaya ağlaya mahvoldum göbeğimde farklı bi sızı var bide çizgisinin olduğu yerde benim akıntım yok pek canım inşallah öyledir canım bilemiyorum doktorum 14. Günü bekle demişti bekleyemedim ben çok üzüldüm ama inşallah senin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…