Çatlatma iğnesi 16. Gün

Pardon canım karıştırdım yardımcı olabileceksek nedir sorunun
Aslındda çok büyük bir şey olmadığını söylemişti doktor şu an bilinen tsh yüksekliği sorunu yaşıyordum o da haplarla normal seviyeye geldi. Gebe kalmak için biraz daha düşmesi gerek sanırım. Tsh bir ay önce 3.20 falandı. Ama muhakkak düşmüştür bir ayda. Yarın adet günüm bugün dayanamayıp iki test yaptım negatif

Merhaba hanımlar benimde bugün 16. günüm testlerim negatif kan vermedim hafif ağrılarım var bir kaç gun sonra adet olacğim ama bir umut bekliyorum

Benimde yüksekti tiroidim 1 ayda hemen düştü bir daha da yükselmedi Allah'a şükür benim prolaktin yüksek çıktı bu ay ilaç kullanmaya başladım inşallah hamile kalırız hiç belirti var mı bazen çıkmıyor testte

Bu arada 0.45 ile 4.12 referans aralığı benimkide geçen ay 2.95 çıktı yani seninki normal değil mi

Ne ilaç kullandın düştü? Ben yüksek olduğunu eylülde öğrendim ama nisanaa kadar kullandığım ilaçlar yan etki yapmıştı daha da çıkmıştı sonra ilaçlar azalınca çok şükür etkisini gösterdi düşüyor şimdi. Sana da geçmiş olsun. İnşallaah hepimiz hamile kalırız. Bi umut işte. Belirti de adet belirtim pek yok sadece bel ağrısı var benim genelde karnım ağrır. Bu ay belim ağrıyor belki psikolojik

Bu arada 0.45 ile 4.12 referans aralığı benimkide geçen ay 2.95 çıktı yani seninki normal değil mi
Benim 10 a çok yakındı nisanın sonunda 4.78 oldu. 1 haziranda 3.29. Şu an bir sorun yoksa düşmüştür. Ama sağlıklı bir gebelik için 2 diyorlar

Levotıron 25 mg lık kullanmıştım ben benimde belirtiler var ama banada psikolojik geliyor

Levotıron 25 mg lık kullanmıştım ben benimde belirtiler var ama banada psikolojik geliyor
Ben de levotiron 50 ve 75 kullanıyorum. Bence de psikolojik düün burda bi yazı okudum hamilelik belirtilerini yazmış diş hassasiyeti bel ağrısı.. inanır mısın okuduktan sonra dişim ağrımaya başlaadı

Geç döllenme durumu olabilir mi ki insallah hamilesinizdir ağrılariniz var mı?
Sanmıyorum canım ayın 15 inde doktora gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi ondan sonra 2 kere daha ilişki yazdı yani son ilişki 18 inde oldu bazı belirtiler var ama psikolojik gibi geliyor

Hiç güleceğim yoktu valla bakalım inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…