- 6 Kasım 2021
- 83
- 63
- 3
- 32
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Insallah vardir ne diyim nasibimizde varsa olurÇatlatma iğnesinden olabilir. Yüksek hormon veriliyor ya hamilelik belirtileri olabiliyor. Eğer hamileyseniz de belirtiler için henüz erken inşAllah vardır 1 hafta sonra belli olur ancak
İlk catlatma ignemin 2. Gününde ani baş dönmesi uyku hali olmuştu sonra geçti. 2. kez de 1 hafta önce atıldım yine hafif uyku hali oldu 2. Gununde başka da belirtim olmamıştı. Biraz psikolojik etkiliyorsunuzdur kendiniziMerhaba arkadaslar yeni uye oldum ve ilk sorum olucak simdi klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun catlatmanin 6 gunu ve hep uyku hali var dunden beride gaz ve sık idrar var bugun 2 ye kadar uyudum ve birsey yiyip icmeden sabah5..10...12...2 bu saatlerde wcye zor yetistim ignenin etkisinden bu kadar belirti normalmi anneler beni bilgilendirirmisiniz
Evet 10.gune kadar anca geçerBuvun yaptim cok silik cikti acaba hala ignenin etkisimi dir
Psikolojik degilde nasil diyim ogluma hamileyken de boyle olmistu ama simdi ignenin etkiside var tabi oglum dogal yollarla olmistu bu igne hormon yukledigi icin boyle oldum galiba normalde erkwn kalkarim 2 gundur uyku duzenim bile bozuldu yataktan cikamiyorumİlk catlatma ignemin 2. Gününde ani baş dönmesi uyku hali olmuştu sonra geçti. 2. kez de 1 hafta önce atıldım yine hafif uyku hali oldu 2. Gununde başka da belirtim olmamıştı. Biraz psikolojik etkiliyorsunuzdur kendinizi
Anladim bakalim haftaya kadar ne olucakEvet 10.gune kadar anca geçer
Olabilir her insan da farklı gösteriyor sonuçlar zaten çok normal. Bende aşılama oldum onu bekliyorum 6. Günüm denedim silik çizgi çıktı 10 gune anca geciyorPsikolojik degilde nasil diyim ogluma hamileyken de boyle olmistu ama simdi ignenin etkiside var tabi oglum dogal yollarla olmistu bu igne hormon yukledigi icin boyle oldum galiba normalde erkwn kalkarim 2 gundur uyku duzenim bile bozuldu yataktan cikamiyorum
Asilama derken catlatma ignesimi yoksa rahimden asilama miOlabilir her insan da farklı gösteriyor sonuçlar zaten çok normal. Bende aşılama oldum onu bekliyorum 6. Günüm denedim silik çizgi çıktı 10 gune anca geciyor
Malesef iğne etkisidir. 10.günde anca gidiyor çatlatma iğnesinin etkisi. Net anlamak istiyorsanız 10.günden sonra 2 gün üst üste kan verin ben o şekilde öğrendimBuvun yaptim cok silik cikti acaba hala ignenin etkisimi dir
Kacinci gunlerde kan verdiniz bide kan degerleri ilk kac cikti sonra kaca ciktiMalesef iğne etkisidir. 10.günde anca gidiyor çatlatma iğnesinin etkisi. Net anlamak istiyorsanız 10.günden sonra 2 gün üst üste kan verin ben o şekilde öğrendim
Göbekten iğne kullandım yumurta gelişince catlatma iğnesi verdiler. 28 saat sonra da alttan muayene gibi aşılamayı yaptılarAsilama derken catlatma ignesimi yoksa rahimden asilama mi
Himm insallah tutar ben klomen ve catlatma ignesi kullandimGöbekten iğne kullandım yumurta gelişince catlatma iğnesi verdiler. 28 saat sonra da alttan muayene gibi aşılamayı yaptılar
Aci oluyormu peki o islemde bide kendini sicak tutman lazim mis dikkat et canim kendine insallah bebisine kavusursinGöbekten iğne kullandım yumurta gelişince catlatma iğnesi verdiler. 28 saat sonra da alttan muayene gibi aşılamayı yaptılar
10. Gün 2.8Kacinci gunlerde kan verdiniz bide kan degerleri ilk kac cikti sonra kaca cikti
Sagolasin canım. Aksine bende üsüttum böbreklerim ağrıyor. İnşallah tutar ümitsizlik var ama. Bazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor canım çok korkarsan anestezili isteyebilirsin ama 5dklik işlemAci oluyormu peki o islemde bide kendini sicak tutman lazim mis dikkat et canim kendine insallah bebisine kavusursin
Bende vericem kan insallah boyle.cikar10. Gün 2.8
11.gün 9.2
15.gün 62.1
Bu sekilde canım
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın10. Gün 2.8
11.gün 9.2
15.gün 62.1
Bu sekilde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?