Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi 6 gun belirtiler normal mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aciya dayanikliyimdir dis gebeligimden sonra cok aci cektim agri falan rahim flimi anestesisiz o yuzde aci cekmem de daha o asamaya gelmedim insallah gerektw kalmaz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin oglum cok kardes istiyor korunmayi gecen ay biraktim dis gebeliktwn sonra bir daha yapmicam demistim cunku

Allahim bir an önce nasip eder bi kardeş inşallah dış gebelikten sonra bir hasar kaldı mı peki? Benimde cikolata kıstım var korkuyorum açıkçası

Allahim bir an önce nasip eder bi kardeş inşallah dış gebelikten sonra bir hasar kaldı mı peki? Benimde cikolata kıstım var korkuyorum açıkçası
Yok hasar kalmadi sukur ama az kalsin öluyordumdoktor anlamadi dis gebelik gecirdigimi 20 gun boyunca kanama gecirdim evde hem bayiliyordum ustune bide dusuk olmasin diye ilaclar son gece yogun sanciyla bayildim hastaneye kaldirdi esim cok iyi bi dr. Ilgilendi kanima kadar zehirlenmisim sabaha kadar gitmesem ölūrmusum belklde 3 gun yattim kurtaj falan yaptilar kanimi temizlediler ama dis gebeligim devam ediyirdu kemotwrapi igneleriyle dusurdum cok zor bi surecti 6 ay korundum sonra rahim flimi cektirdim temizdi ama yinede korunmayi birakmadim 3 ayda oyle korundum gecen ay biraktim yumurtlama takibine girdim adetin 17 gunu 18 mm buyudu yumurtam doktor pko var ama cok yeni dedi bu ayda klomen ve igne oldum beklemedeyim yani cok uzun oldu dimi

Yok uzun olmadı estağfurullah ben sordum zaten. Allah iyi doktorla karşılaştırsın gerçekten ölümden dönmüşsünüz çok tehlikeli sonrasında da hasar bırakıyor tüpü alınanlar var şükür sizin öyle olmamış. Benimde dediğim gibi kistim var hiç hamile kalamadım ama o yönden korkutuyor beni. Allah sağlığımızı arattirmasin çok zoor

Amin canim olur olur olumsuz dusunme kistini neden almiyorlar madem hamileligine engel

Amin canim olur olur olumsuz dusunme kistini neden almiyorlar madem hamileligine engel
Canım çikolata kisti kendi geçmiyor. Ameliyata da sıcak bakmiyorlar çünkü alırken yumurtalık zarar görüyor rezerv azalıyor yine sıkıntı
Dogum kontrol hapı verip kucultmeye çalışıyorlar onu da hamilelik düşünürken kullanamam
Anca hamile kalabilirsem adet görmeyince kist küçülebiliyormuş, tabi kalamiyorumda 1 buçuk senedir
Hiç olmazsa tüp bebek artık

Uzulme canim benim hersey rabbimden hic beklemedigin bir anda olur anneligi hakeden herkeze Rabbim versin insallah tup bebege gerwk kalmaz bu tatar burada bizimle paylasirsin ne zman test yap dedi doktorun peki

Uzulme canim benim hersey rabbimden hic beklemedigin bir anda olur anneligi hakeden herkeze Rabbim versin insallah tup bebege gerwk kalmaz bu tatar burada bizimle paylasirsin ne zman test yap dedi doktorun peki
Allah razı olsun canım. Allah hasretiyle tutusan herkese bir an önce nasip etsin.15 gün sonra yap dedi aşılamadan sonra ama ben dayanamam ki

Öyle yapıyorum canım sıcak su torbası belime koydum. Birbirine yakın tarihlerimiz haberleşelim insallahh
Evet benim 6 gunum iste birada bu yazinin altinda etiketler8m seni ben 9..11...14.. gunler tesk yapicam yine merakim gitsin sonucta varsa veya yoksa belli olur suprize gerek yok merakim gitsin dimi bide kan vericem 11 gunden itibaren bakalim sonuc ne olursa yazarim bu posun altindan sende yaz ama merak ederim insallah hamileyizdir ikimizde

Yazarım canım ben daha emin değilim 4 gün sonra da yapabilirim yarın da pskilojime bağlı inşallah bu bekleyisimizin sonu güzel olur canım haberdar ederim

Canım merhaba iğnenin 9. Asilamanin 8. Günü negatif çıktı sen de ne var ne yok
Benimde negatif cikti sabah yaptim yani cok az cizgi var yada yok gibi yani bakalim kismet artik ama afedersin iliski sirasinda kasik agrim oluyor bu iki gundurde bi sag bi sol kasik agrim oluyor memeler zaten hassas elleyince degil sizliyor senin belirtilerin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…