Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi 6 gun belirtiler normal mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı senin gibi belirtilerim canım iğnenin 9. Günü mü senin bugün

Canım yazmıştım ben sabah 6da yaptım negatif çıktı. Ama sen yarın bi kan ver bence çünkü dün negatifti bugün çok belli çıkmış testi ne zaman yaptin sabah mı akşam mi
12.30 gibi yaptim oglen bence bekliyim boyle test yapmaya devam edeyim 15 gu gideyim ne bileyim belki hala igne etkisidir dunki testimide atiyorum simdi markalari degisik acaba ondanmi diyorum kafam karisti

12.30 gibi yaptim oglen bence bekliyim boyle test yapmaya devam edeyim 15 gu gideyim ne bileyim belki hala igne etkisidir dunki testimide atiyorum simdi markalari degisik acaba ondanmi diyorum kafam karisti
Canım markaları farklı olsada kaset test sonucta biri erken gebelik degil ve senin dün yaptığın negatif çok hafif çizgi var gibi ama emin olamadım. Ama bugünkü bariz belli. Igne etkisi olsa ikiside aynı çıkardı mesela yada dün biraz daha koyu olurdu

Beklemekte hayir vardir belki bekliyim biraz daha hergun boyle test yapayim olurmu acaba

Sen bilirsin canım ama bana göre var çünkü dün negatif belli yani bugünde çok belli çıkmış görülmeyecek gibi değil inşallah sağlıkla ilerler yarın sabah bir daha yaparsın
Oyle yapicamda ne bileyim 9 gun erken sanki yada kendimi gaza getiremiyorum sonra sonu husran olur diye bu isler belli olmuyor cunku bi bakmissin yarin var obirgun yok dimi

Oyle yapicamda ne bileyim 9 gun erken sanki yada kendimi gaza getiremiyorum sonra sonu husran olur diye bu isler belli olmuyor cunku bi bakmissin yarin var obirgun yok dimi
Canım ben daha hiç böyle çizgi görmedim keşke görebilsem bundan daha silik testle öğrenen var ben koştura koştura kan testine giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…