- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
- Konu Sahibi Sevim_ KATKICI
-
Aynı senin gibi belirtilerim canım iğnenin 9. Günü mü senin bugünBenimde negatif cikti sabah yaptim yani cok az cizgi var yada yok gibi yani bakalim kismet artik ama afedersin iliski sirasinda kasik agrim oluyor bu iki gundurde bi sag bi sol kasik agrim oluyor memeler zaten hassas elleyince degil sizliyor senin belirtilerin var mi
Yok canim 8 benim insallah bizimde.pozitife donerAynı senin gibi belirtilerim canım iğnenin 9. Günü mü senin bugün
Insallah canım benim ignenin 9 asilamanin 8. Günü demek seninde erkenden negatife dönmüş vücut atmış yani ama böyle daha iyi kafa karisikligindan dolayıYok canim 8 benim insallah bizimde.pozitife doner
Aynen benim de erkekn negatif olduInsallah canım benim ignenin 9 asilamanin 8. Günü demek seninde erkenden negatife dönmüş vücut atmış yani ama böyle daha iyi kafa karisikligindan dolayı
Adet sancısı gibi sancim var belim kopuyo
İnşallah bekleyen herkes yıl bitmeden bu yılı güzel kapatır ❤ ben yarında test yapicam büyük ihtimalle negatif çıkar ama kendimi durduramıyorumAynen benim de erkekn negatif oldu
Bakalim gun gun neler cikicak karsimiza
Bende yapicam bakalim pazitife donecekmi buradan haberleselimİnşallah bekleyen herkes yıl bitmeden bu yılı güzel kapatır ❤ ben yarında test yapicam büyük ihtimalle negatif çıkar ama kendimi durduramıyorum
Haberleşelim canimBende yapicam bakalim pazitife donecekmi buradan haberleselim
Canim bugun test yaptin mi ben yaptim pozitif cikti sende yaptin mi 9 gun bugunHaberleşelim canim
Bak paylastimHaberleşelim canim
Yaa hayırlı olsun dün negatifti senin dimi bugün çıktıysa gebelik var o zaman çok sevindimCanim bugun test yaptin mi ben yaptim pozitif cikti sende yaptin mi 9 gun bugun
Evet dun yoktu ama bugun boyle.oldu sende.yaptin mi cnm insallah vardir ne diyimYaa hayırlı olsun dün negatifti senin dimi bugün çıktıysa gebelik var o zaman çok sevindim
Ben bugün sabah 6da yaptım negatif cikti
Canım yazmıştım ben sabah 6da yaptım negatif çıktı. Ama sen yarın bi kan ver bence çünkü dün negatifti bugün çok belli çıkmış testi ne zaman yaptin sabah mı akşam miEvet dun yoktu ama bugun boyle.oldu sende.yaptin mi cnm insallah vardir ne diyim
12.30 gibi yaptim oglen bence bekliyim boyle test yapmaya devam edeyim 15 gu gideyim ne bileyim belki hala igne etkisidir dunki testimide atiyorum simdi markalari degisik acaba ondanmi diyorum kafam karistiCanım yazmıştım ben sabah 6da yaptım negatif çıktı. Ama sen yarın bi kan ver bence çünkü dün negatifti bugün çok belli çıkmış testi ne zaman yaptin sabah mı akşam mi
Canım markaları farklı olsada kaset test sonucta biri erken gebelik degil ve senin dün yaptığın negatif çok hafif çizgi var gibi ama emin olamadım. Ama bugünkü bariz belli. Igne etkisi olsa ikiside aynı çıkardı mesela yada dün biraz daha koyu olurdu12.30 gibi yaptim oglen bence bekliyim boyle test yapmaya devam edeyim 15 gu gideyim ne bileyim belki hala igne etkisidir dunki testimide atiyorum simdi markalari degisik acaba ondanmi diyorum kafam karisti
Beklemekte hayir vardir belki bekliyim biraz daha hergun boyle test yapayim olurmu acabaCanım markaları farklı olsada kaset test sonucta biri erken gebelik degil ve senin dün yaptığın negatif çok hafif çizgi var gibi ama emin olamadım. Ama bugünkü bariz belli. Igne etkisi olsa ikiside aynı çıkardı mesela yada dün biraz daha koyu olurdu
Sen bilirsin canım ama bana göre var çünkü dün negatif belli yani bugünde çok belli çıkmış görülmeyecek gibi değil inşallah sağlıkla ilerler yarın sabah bir daha yaparsınBeklemekte hayir vardir belki bekliyim biraz daha hergun boyle test yapayim olurmu acaba
Oyle yapicamda ne bileyim 9 gun erken sanki yada kendimi gaza getiremiyorum sonra sonu husran olur diye bu isler belli olmuyor cunku bi bakmissin yarin var obirgun yok dimiSen bilirsin canım ama bana göre var çünkü dün negatif belli yani bugünde çok belli çıkmış görülmeyecek gibi değil inşallah sağlıkla ilerler yarın sabah bir daha yaparsın
Canım ben daha hiç böyle çizgi görmedim keşke görebilsem bundan daha silik testle öğrenen var ben koştura koştura kan testine giderdimOyle yapicamda ne bileyim 9 gun erken sanki yada kendimi gaza getiremiyorum sonra sonu husran olur diye bu isler belli olmuyor cunku bi bakmissin yarin var obirgun yok dimi
Rabbim sanada nasip etsin canim benim insallah seninde guzel haberlerini duyariz zaten hamile kalsak ayni gunler olucak hemen hemenCanım ben daha hiç böyle çizgi görmedim keşke görebilsem bundan daha silik testle öğrenen var ben koştura koştura kan testine giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?