Ama 7 gün oldu erken olduguna rağmen daha koyu çıkması gerekmezmiydi? Silik çıktıİğne etkisi 13 gün falan surer
Silik çıkar genelde tam bir hcg niz yok sadece ek hcg yükleniyor bu yüzden kopkoyu beklemeyin zatenAma 7 gün oldu erken olduguna rağmen daha koyu çıkması gerekmezmiydi? Silik çıktı
Anladım teşekkürler erken davrandım dayanamayıpSilik çıkar genelde tam bir hcg niz yok sadece ek hcg yükleniyor bu yüzden kopkoyu beklemeyin zaten
Sizi çok iyi anlıyorum ancak malesef erken igne günü saymayın üstünden 15 gün geçmeden test yapmanızı önermemAnladım teşekkürler erken davrandım dayanamayıp
Daha aydınlıkta çektimBen de 2 nisanda iğne oldum. Fotografta silik cıkmıs. Sanırım 14. Gün bile etkisi tam geçmeyecek.
Canım ama daha 8 gün olmuş 14 gün değil ki 2 Nisan da igne oldum diyorsun bugun ayın 11 iBen de 2 nisanda iğne oldum. Fotografta silik cıkmıs. Sanırım 14. Gün bile etkisi tam geçmeyecek.
İğnenin etkisi canım daha çok erken benimde böyleydi 8. Gün etkisi geçti ama kişiden kişiye değişiyorEki Görüntüle 2822597 Kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu vuruldugunu günü saymazsak 6 gün oldu,test yapmak istedim hafif silik çıktı acaba iğnenin etkisimidir hala yada iğnenin etkisi geçiyormu?
Evet farkındayım. bence bende 14. Günde bile yalancı pozitif verebilir demek istedim. Çünkü hala baya etkisi var.Canım ama daha 8 gün olmuş 14 gün değil ki 2 Nisan da igne oldum diyorsun bugun ayın 11 i
Evet daha çok erken biliyorum ama yinede test ettim işte her gün test edip artıp artmadıgına bakmak istiyorumİğnenin etkisi canım daha çok erken benimde böyleydi 8. Gün etkisi geçti ama kişiden kişiye değişiyor
Garanti olsun diye 13. Gun yapın bakalım genelde herkeste 12 _ 13 günde geçiyor çok nadiren 14. Güne etkisi devam eden oluyorEvet farkındayım. bence bende 14. Günde bile yalancı pozitif verebilir demek istedim. Çünkü hala baya etkisi var.
Canım sen testine devam et artarsa anlamış olursun artmazsa zaten silinir,ama 11. Gün yani az kalmış 14 e yinede belli olmaz benim ilk denememde 13. Gün negatifti bidaha pozitif olmadıDaha aydınlıkta çektim
Ağrıların oluyormu?Daha aydınlıkta çektim
Hiç ağrım yok ama uykulu ve hamile gibiyim iğne etkisiyle.Ağrıların oluyormu?
Benim baskı var gibi kasıklarım da bende 5 nisanda oldum,12. Gün bile negatif olup 13-14 de pozitife dönen var şuan bizimki iğne etkisi sanırımHiç ağrım yok ama uykulu ve hamile gibiyim iğne etkisiyle.
Canım varsa da daha yerleşme bile olmamıstır. Yumurtan kac mm idi. İğneden sonra yumurtanın çatlaması bile 1-2 gün. Yumurta çatladıktan sonra yerleşme yaklaşık 8-10 gün arası. Yani en erken yerleşme iğneden sonra 9-10 gün. Ve idrarda çıkması da +1-2 gün ekle. Yani en erken iğneden sonra 11-12 gün sonra idrarda gebelik çıkabilir. İstisnalar tabii vardır ama geneli böyle bence.Benim baskı var gibi kasıklarım da bende 5 nisanda oldum,12. Gün bile negatif olup 13-14 de pozitife dönen var şuan bizimki iğne etkisi sanırım
Aynen dediğin gibi sabırla beklemek düşüyor bizede,yumurtalarım 21 cm,17,18 cm 3 taneydiCanım varsa da daha yerleşme bile olmamıstır. Yumurtan kac mm idi. İğneden sonra yumurtanın çatlaması bile 1-2 gün. Yumurta çatladıktan sonra yerleşme yaklaşık 8-10 gün arası. Yani en erken yerleşme iğneden sonra 9-10 gün. Ve idrarda çıkması da +1-2 gün ekle. Yani en erken iğneden sonra 11-12 gün sonra idrarda gebelik çıkabilir. İstisnalar tabii vardır ama geneli böyle bence.
Yumurtaların çok güzel bebeğim takipteyim bat ne zaman inşallah güzel haberler alırız birlikte bende beklemedeyim benim postta konuşmuştukAynen dediğin gibi sabırla beklemek düşüyor bizede,yumurtalarım 21 cm,17,18 cm 3 taneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?