Bende günü gününe oluyorum saati bile şaşmazdı akşam beri gelen giden yok başlamak üzere diyor sıkıntıya sokuyor beni menet
Senin şuan belirtilerin nelerdirBende günü gününe oluyorum saati bile şaşmazdı akşam beri gelen giden yok başlamak üzere diyor sıkıntıya sokuyor beni menet
Kasıklarda ağrı var 3 gündür onun dışında bi belirtim yok sabah 11 gibi de peçeteye koyu sarımı desen kahverengi mi desem bi akıntı geldi çok küçük adet oluyorum heraldeSenin şuan belirtilerin nelerdir
Benimde kasıklarımda agrı oluyor ara ara ve sarı akıntım var biraz hasta olucam dedim sanırım dedim umutla beklemeyeyim gidip tekrar gebelik testi yaptım çıkan bu bugünde kan vericemKasıklarda ağrı var 3 gündür onun dışında bi belirtim yok sabah 11 gibi de peçeteye koyu sarımı desen kahverengi mi desem bi akıntı geldi çok küçük adet oluyorum heralde
Ayy hayırlı olsun gözün Aydın canımBenimde kasıklarımda agrı oluyor ara ara ve sarı akıntım var biraz hasta olucam dedim sanırım dedim umutla beklemeyeyim gidip tekrar gebelik testi yaptım çıkan bu bugünde kan vericem
aminn..Sağol canım Rabbi tüm isteyenlere nasip eylesin tez zamanda..Tamam canım bakalım doğrumudur bu sonuçAyy hayırlı olsun gözün Aydın canımkanda ki sonucu haber ver
Tabiki baya belirgin çıkmış iğnenin etkisi değildiraminn..Sağol canım Rabbi tüm isteyenlere nasip eylesin tez zamanda..Tamam canım bakalım doğrumudur bu sonuç
Merhaba bende predictor marka erken genelik testi kullanıyorum.Suan hamilemisiniz acaba durum nedir ??çizgi çok net belli.Bende ilk kez iğne oldum şuan 9.gun siz kaçıncı gün yaptınız bu testiBen de 2 nisanda iğne oldum. Fotografta silik cıkmıs. Sanırım 14. Gün bile etkisi tam geçmeyecek.
Selam hamile değilim maalesef. Ben de 14. Güne kadar pozitif cıktı.Merhaba bende predictor marka erken genelik testi kullanıyorum.Suan hamilemisiniz acaba durum nedir ??çizgi çok net belli.Bende ilk kez iğne oldum şuan 9.gun siz kaçıncı gün yaptınız bu testi
Kaç yumurtan vardı canımYumurtlamadan itibaren 2 hafta süren aşırı kasık ağrım vardı canım halada var afet ağrısıyla aynı ama daha fazlası batma kasılma sancı gibi ordan anladım zaten
Siizin kaç yumurtanız olgunlaşmıştıKasıklarda ağrı var 3 gündür onun dışında bi belirtim yok sabah 11 gibi de peçeteye koyu sarımı desen kahverengi mi desem bi akıntı geldi çok küçük adet oluyorum heralde
1Siizin kaç yumurtanız olgunlaşmıştı
İki sağda bir Solda toplam 3Kaç yumurtan vardı canım
Yumurtalarının boyları neydi canımİki sağda bir Solda toplam 3
İki sağda bir Solda toplam 3
Boyutu neydi canım
yumurtanın boyutu neydi acaba
19 mmBoyutu neydi canım
14 17 19 mmBoyutu neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?