Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 6. Gün test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin şuan belirtilerin nelerdir
Kasıklarda ağrı var 3 gündür onun dışında bi belirtim yok sabah 11 gibi de peçeteye koyu sarımı desen kahverengi mi desem bi akıntı geldi çok küçük adet oluyorum heralde

Kasıklarda ağrı var 3 gündür onun dışında bi belirtim yok sabah 11 gibi de peçeteye koyu sarımı desen kahverengi mi desem bi akıntı geldi çok küçük adet oluyorum heralde
Benimde kasıklarımda agrı oluyor ara ara ve sarı akıntım var biraz hasta olucam dedim sanırım dedim umutla beklemeyeyim gidip tekrar gebelik testi yaptım çıkan bu bugünde kan vericem

Eklentiler

• FDE33F96-8471-4943-BA6D-A451D56EC432.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 163
İğnenin 14. Günü kızlar sizce

Eklentiler

• 41A9ACDC-FB1B-4F71-9D47-8DCF9AC0EDC7.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 138
Benimde kasıklarımda agrı oluyor ara ara ve sarı akıntım var biraz hasta olucam dedim sanırım dedim umutla beklemeyeyim gidip tekrar gebelik testi yaptım çıkan bu bugünde kan vericem
Ayy hayırlı olsun gözün Aydın canım kanda ki sonucu haber ver

aminn..Sağol canım Rabbi tüm isteyenlere nasip eylesin tez zamanda..Tamam canım bakalım doğrumudur bu sonuç
Tabiki baya belirgin çıkmış iğnenin etkisi değildir korkma darısı benim başıma

Ben de 2 nisanda iğne oldum. Fotografta silik cıkmıs. Sanırım 14. Gün bile etkisi tam geçmeyecek.
Merhaba bende predictor marka erken genelik testi kullanıyorum.Suan hamilemisiniz acaba durum nedir ??çizgi çok net belli.Bende ilk kez iğne oldum şuan 9.gun siz kaçıncı gün yaptınız bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…