- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Çizgi var canım masallah ben gördüm. Benim negatif çıktı bu sabah yaptım
Benim de iğne etkisi olabilir canım hiç negatife dönmedim ki :/ sen iki gün sonra adet olmazsan tekrar yapabilirsin. Daha kesin negatif diyemeyiz.Çizgi var canım masallah ben gördüm. Benim negatif çıktı bu sabah yaptım
Ben 17. Gun oluyorum iğneden sonra yani en azından geçen ay öyle oldu pazartesi regl olurum ben eminim canim regl olmadığıma olsa hayali mayali bi şeyler mutlaka çıkmalı inşallah seninki giderek koyulasir kan mı vercen regl ye kadar test ile koyulasma mı takip etcen?Benim de iğne etkisi olabilir canım hiç negatife dönmedim ki :/ sen iki gün sonra adet olmazsan tekrar yapabilirsin. Daha kesin negatif diyemeyiz.
Benim de iğne etkisi olabilir canım hiç negatife dönmedim ki :/ sen iki gün sonra adet olmazsan tekrar yapabilirsin. Daha kesin negatif diyemeyiz.
Kızlar benimde bugün 10. Günüm iğneden sonra.. Dünki testimden bir tık daha koyu çıktı ama tabiki yinede silik dünki test varla yok gibiydi.yok denilebilir yani. Acaba iğne etkisi mi hala?Ben 17. Gun oluyorum iğneden sonra yani en azından geçen ay öyle oldu pazartesi regl olurum ben eminim canim regl olmadığıma olsa hayali mayali bi şeyler mutlaka çıkmalı inşallah seninki giderek koyulasir kan mı vercen regl ye kadar test ile koyulasma mı takip etcen?
Canim kişiden kişiye degisirmis benim geçen ay 12. Gun geçti etkisi bu ay 11. Gun geçti etkisi o yüzden bi sey diyemiyorum çünkü doktorlar bile catlatma iğnesi sonrası 14. Günden önce test yapmayın yanıltır diyorKızlar benimde bugün 10. Günüm iğneden sonra.. Dünki testimden bir tık daha koyu çıktı ama tabiki yinede silik dünki test varla yok gibiydi.yok denilebilir yani. Acaba iğne etkisi mi hala?
İlk idrarla mı yaptın ikisini de öyleyse iğne etkisi olmayabilir ama emin olmanın tek yolu da beklemek.Kızlar benimde bugün 10. Günüm iğneden sonra.. Dünki testimden bir tık daha koyu çıktı ama tabiki yinede silik dünki test varla yok gibiydi.yok denilebilir yani. Acaba iğne etkisi mi hala?
Beklıycem canım ben de yani emin değilim iğne etkisi olup olmadıgına. 1 günde de koyulaşma olmamasında normal zaten varsa da değer çok küçük. Beklemekten baska care yok :/Ben 17. Gun oluyorum iğneden sonra yani en azından geçen ay öyle oldu pazartesi regl olurum ben eminim canim regl olmadığıma olsa hayali mayali bi şeyler mutlaka çıkmalı inşallah seninki giderek koyulasir kan mı vercen regl ye kadar test ile koyulasma mı takip etcen?
İlk iğnede 13. Gün yapmıştım negatif çıktı,bunda dün daha silik ama bugün bir tık daha koyu gibi oldu anlamadım bende stres ediyor insan yaCanim kişiden kişiye degisirmis benim geçen ay 12. Gun geçti etkisi bu ay 11. Gun geçti etkisi o yüzden bi sey diyemiyorum çünkü doktorlar bile catlatma iğnesi sonrası 14. Günden önce test yapmayın yanıltır diyor
Sahurdan yani saat 5 den sonra ilk idrardı canım dediğin gibi beklemek,daha bat 8 gün varİlk idrarla mı yaptın ikisini de öyleyse iğne etkisi olmayabilir ama emin olmanın tek yolu da beklemek.
Maşallah vardır inşallah ozaman canım kan ver bence yarın filan garanti olsunBu arada bu da fortune marka 5 tl lik gebelik testi. Prediktörün yakaladıgını o da yakaladı çok takdir ettim
Işığa tutunca prediktörden de başarılı :)))Bu arada bu da fortune marka 5 tl lik gebelik testi. Prediktörün yakaladıgını o da yakaladı çok takdir ettim
Yarın da yaparım koyulaşma varsa veririm kan. İğnenin 13.-14. Günü silik çıkıp sonra negatif gören de çok canım.Maşallah vardır inşallah ozaman canım kan ver bence yarın filan garanti olsun
Hayırlısı olsun inşallah canımYarın da yaparım koyulaşma varsa veririm kan. İğnenin 13.-14. Günü silik çıkıp sonra negatif gören de çok canım.
Yeniden baktınmı canımBu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.
Yine silik pozitif canım. Dünkü gibi. Koyulaşma yok. İğne etkisi takıldı kaldı bünyemde herhalde. Karnımda da adet ağrısı var.Yeniden baktınmı canım
Etki değildir hala canım 14 gün oldu sanırımYine silik pozitif canım. Dünkü gibi. Koyulaşma yok. İğne etkisi takıldı kaldı bünyemde herhalde. Karnımda da adet ağrısı var.
Canısı varmı bı gelişme aklimdasinEtki değildir hala canım 14 gün oldu sanırım
Bugün test yaptım canım 11. Günüm iğneden sonra negatif çıktıCanısı varmı bı gelişme aklimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?