Benim tek yumurta 21 mm. Sizin şansınız cok yüksekAynen dediğin gibi sabırla beklemek düşüyor bizede,yumurtalarım 21 cm,17,18 cm 3 taneydi
İnşallah canım senin yumurtanda iyi büyümüş inşallah rabbim yüreğimizdekini hayır eylesinBenim tek yumurta 21 mm. Sizin şansınız cok yüksek
İnşallah canım benim rabbim büyük inşallah nasip olur tüm isteyenlereYumurtaların çok güzel bebeğim takipteyim bat ne zaman inşallah güzel haberler alırız birlikte bende beklemedeyim benim postta konuşmuştuk
İnşallah canım benim rabbim büyük inşallah nasip olur tüm isteyenlereBat 23 Nisan canım seninde aynıydı sanırım
Amin canım.İnşallah canım senin yumurtanda iyi büyümüş inşallah rabbim yüreğimizdekini hayır eylesin
İnşallah inşallahEvet evet aynı birlikte güzel haberler alırız insallah
Maşallah canım inşallah dahada koyulaşır çizgilerimizBu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.
Canım iğne oldugun günü saydınmı 11. Günü? Ve yeni test yaptınmıBu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.
Aynen öyle yaptınızmı yeniden testBenim 12. Günüm. Regl ağrılarım başladı :// yalancı da olsa o pozitifleri görmek güzeldi vallahi :))
Şimdi işten gelince 5 liralık testlerden yaptım. Negatif. Bence regl olucam zaten agrılarım basladı. Hadi bir de yarın sabah denerim. Fakirin ekmeği umut :)Aynen öyle yaptınızmı yeniden test
Ucuz testte gölge gibi bir şey görünce erken gebelik testi aldım çoook silik bir çizgi çıktı yine bilmem görebilir misiniz ? Ben çıplak gözle bariz görüyorum ama büyük ihtimalle iğne etkisi. Bugün 12. Gün tam bu saatlerde iğne olmustum.Aynen öyle yaptınızmı yeniden test
Evet hayalet çizgi,benim bugün 9. Gün negatif çıktı benim etkisi çabuk geçmiş ozamanTes
Ucuz testte gölge gibi bir şey görünce erken gebelik testi aldım çoook silik bir çizgi çıktı yine bilmem görebilir misiniz ? Ben çıplak gözle bariz görüyorum ama büyük ihtimalle iğne etkisi. Bugün 12. Gün tam bu saatlerde iğne olmustum.
Evet herkeste farklı. Benim ilk iğnemdi. Bundan sonraki iğnelerde 14. Gün anca yaparım testi.Evet hayalet çizgi,benim bugün 9. Gün negatif çıktı benim etkisi çabuk geçmiş ozaman
Ama 12. Günde negatif çıkıp sonra yükselende var moral bozma belki koyulaşırEvet herkeste farklı. Benim ilk iğnemdi. Bundan sonraki iğnelerde 14. Gün anca yaparım testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?