Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 6. Gün test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtaların çok güzel bebeğim takipteyim bat ne zaman inşallah güzel haberler alırız birlikte bende beklemedeyim benim postta konuşmuştuk
İnşallah canım benim rabbim büyük inşallah nasip olur tüm isteyenlere Bat 23 Nisan canım seninde aynıydı sanırım

Bende bide grip gibi bişey başladı boğazlarım ağrıyor,burnum akıyor ilgisi yoktur sanırım belirtilerde yeni bir çağ açtım

Bugün 8. Gün iğnenin vuruldugunu sayarsak 9. Gün test yaptım silik çıktı 14. Güne kadar adet olmazsam test yapıcam

Bu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.

Eklentiler

• 4AE9ECD9-7574-4529-B909-6E7CAA02B04C.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 163
Bugün iğne oldugum günüde sayarsak 10. Günüm ve testim negatif çıktı..

Tes
Aynen öyle yaptınızmı yeniden test
Ucuz testte gölge gibi bir şey görünce erken gebelik testi aldım çoook silik bir çizgi çıktı yine bilmem görebilir misiniz ? Ben çıplak gözle bariz görüyorum ama büyük ihtimalle iğne etkisi. Bugün 12. Gün tam bu saatlerde iğne olmustum.

Eklentiler

• 81686F13-C5CA-428E-831F-65A6AEC79F50.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 264
Evet hayalet çizgi,benim bugün 9. Gün negatif çıktı benim etkisi çabuk geçmiş ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…