Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 6. Gün test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İğneden sonra belirtilerin varmıydı benim bugün 11. Günüm ama pek belirtim uok
İğne olmadım canım ben sadece klomen kullandım gerek duymadı doktorum reglime kadar devam eden 2 hafta çok fazla kasık ağrım oldu halada var

Yumurtlamadan itibaren 2 hafta süren aşırı kasık ağrım vardı canım halada var afet ağrısıyla aynı ama daha fazlası batma kasılma sancı gibi ordan anladım zaten
Siz ilk idrar testinizi ne zaman yaptınız benim bugün 12. Gün test yaptım ama umutlanmakta istemiyorum

Eklentiler

• 42187EC5-B73C-4213-BFDC-00E4B4610388.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 211
Giderek silikleşti dünden daha silik maalesef. Senin daha erken bence en erken 13. Gün yap test. 14 ü beklesen daha iyi.
Buda benim iğne gününü saymazsak 12. Gün testim sence umutlanmalımıyım

Eklentiler

• 00D1F9A6-CFED-462F-9C4D-817677720FE9.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 176
Tam aradığım cevap

İğneden sonra 10 gün var banada bu sefer tutacam kendimi yapmayacam kesinlikle

tamamen iğne etkisi 11.12 gün testini yenile cnm inş.vardır

Siz ilk idrar testinizi ne zaman yaptınız benim bugün 12. Gün test yaptım ama umutlanmakta istemiyorum
Canım ben adetten iki gün önce öğrendim inşallah meleğin seninledir ben iğne olmadım sadece klomen kullandım

Anladım canım teşekkür ederim bende 30 unda hasta olmam gerekiyor öğüne kadar belliysem bakalım hayırlısıyla
İkimizde aynı gün oluyoruz tabi inşallah gelmez kırmızılar

İnşallah siz test yaptınız mı
Ya sormayın başıma geleni dün beta ya baktırdım 17 çıktı doktor şüpheli bi durum varla yok arası yani henüz yeni de olabilir gibi bişeyler söyledi bilmiyorum adet gelmezse görücez

Ya sormayın başıma geleni dün beta ya baktırdım 17 çıktı doktor şüpheli bi durum varla yok arası yani henüz yeni de olabilir gibi bişeyler söyledi bilmiyorum adet gelmezse görücez
yarın tekrar yap yükselmişse olabilir

adet günüm bugün ya gelirse boşuna gitmiş olurum
Hıı hadi hayırlısı ise kırmız görmezsin inşallah benimde adet günüm değişiyor gecen ay iğne yaptım 17. Günümde tam 28. Günde hasta oldum ama değişiyor bazen 28 29 30 35 e kadar yolu oluyor bende korkudan kan veremiyorum geciksin öyle vereyim diyorum

Bende günü gününe oluyorum saati bile şaşmazdı akşam beri gelen giden yok başlamak üzere diyor sıkıntıya sokuyor beni menet

Eklentiler

• 3788E068-F0C5-4718-9F44-A2F18BDA0754.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…