- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
İğne olmadım canım ben sadece klomen kullandım gerek duymadı doktorum reglime kadar devam eden 2 hafta çok fazla kasık ağrım oldu halada varÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İğneden sonra belirtilerin varmıydı benim bugün 11. Günüm ama pek belirtim uok
Yumurtlamadan itibaren 2 hafta süren aşırı kasık ağrım vardı canım halada var afet ağrısıyla aynı ama daha fazlası batma kasılma sancı gibi ordan anladım zatenBelirtileriniz nelerdi
Siz ilk idrar testinizi ne zaman yaptınız benim bugün 12. Gün test yaptım ama umutlanmakta istemiyorumYumurtlamadan itibaren 2 hafta süren aşırı kasık ağrım vardı canım halada var afet ağrısıyla aynı ama daha fazlası batma kasılma sancı gibi ordan anladım zaten
Buda benim iğne gününü saymazsak 12. Gün testim sence umutlanmalımıyımGiderek silikleşti dünden daha silik maalesef. Senin daha erken bence en erken 13. Gün yap test. 14 ü beklesen daha iyi.
Canım kan versen çıkar aslında ama bi kaç gün daha bekle derimBuda benim iğne gününü saymazsak 12. Gün testim sence umutlanmalımıyım
Tam aradığım cevapCanım varsa da daha yerleşme bile olmamıstır. Yumurtan kac mm idi. İğneden sonra yumurtanın çatlaması bile 1-2 gün. Yumurta çatladıktan sonra yerleşme yaklaşık 8-10 gün arası. Yani en erken yerleşme iğneden sonra 9-10 gün. Ve idrarda çıkması da +1-2 gün ekle. Yani en erken iğneden sonra 11-12 gün sonra idrarda gebelik çıkabilir. İstisnalar tabii vardır ama geneli böyle bence.
tamamen iğne etkisi 11.12 gün testini yenile cnm inş.vardırEki Görüntüle 2822597 Kızlar bugün çatlatma iğnesi olalı 7 gün oldu vuruldugunu günü saymazsak 6 gün oldu,test yapmak istedim hafif silik çıktı acaba iğnenin etkisimidir hala yada iğnenin etkisi geçiyormu?
Anladım canım teşekkür ederim bende 30 unda hasta olmam gerekiyor öğüne kadar belliysem bakalım hayırlısıylaCanım kan versen çıkar aslında ama bi kaç gün daha bekle derim
Canım ben adetten iki gün önce öğrendim inşallah meleğin seninledir ben iğne olmadım sadece klomen kullandımSiz ilk idrar testinizi ne zaman yaptınız benim bugün 12. Gün test yaptım ama umutlanmakta istemiyorum
İkimizde aynı gün oluyoruz tabi inşallah gelmez kırmızılarAnladım canım teşekkür ederim bende 30 unda hasta olmam gerekiyor öğüne kadar belliysem bakalım hayırlısıyla
İnşallaj canım kaşık ağrılarım hala var benimde adetime 3 gün kalmış bakalımCanım ben adetten iki gün önce öğrendim inşallah meleğin seninledir ben iğne olmadım sadece klomen kullandım
İnşallahİkimizde aynı gün oluyoruz tabi inşallah gelmez kırmızılar
Ya sormayın başıma geleni dün beta ya baktırdım 17 çıktı doktor şüpheli bi durum varla yok arası yani henüz yeni de olabilir gibi bişeyler söyledi bilmiyorum adet gelmezse görücezİnşallahsiz test yaptınız mı
yarın tekrar yap yükselmişse olabilirYa sormayın başıma geleni dün beta ya baktırdım 17 çıktı doktor şüpheli bi durum varla yok arası yani henüz yeni de olabilir gibi bişeyler söyledi bilmiyorum adet gelmezse görücez
Artık Pazartesiye kaldıyarın tekrar yap yükselmişse olabilir
Nedene ben olsam çatlardım ozamana kadarArtık Pazartesiye kaldı
Nedene ben olsam çatlardım ozamana kadar
Hııadet günüm bugün ya gelirse boşuna gitmiş olurum
Bende günü gününe oluyorum saati bile şaşmazdı akşam beri gelen giden yok başlamak üzere diyor sıkıntıya sokuyor beni menetHııhadi hayırlısı ise kırmız görmezsin inşallah benimde adet günüm değişiyor gecen ay iğne yaptım 17. Günümde tam 28. Günde hasta oldum ama değişiyor bazen 28 29 30 35 e kadar yolu oluyor bende korkudan kan veremiyorum geciksin öyle vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?