Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 6. Gün test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün test yaptım canım 11. Günüm iğneden sonra negatif çıktı
Genelde 14 ve sonrasında çıktığını okudum az daha sabır o zaman inşallah meleğin seninledir üzülme

Sen bekle daha ben adet oldum maalesef. İlk kullanısımdı klomen. İnşallah bir sonraki ay hamile kalırım. Yine kullanmak istiyorum.
Hadi ya diğer ay olur inşallah canım ümit kesme biz 1.5 senedir deniyoruz yorucu bir süreç bende olucam sanırım ya.. içimde hiç umut yok mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim nasip etsin tüm isteyene

Hadi ya diğer ay olur inşallah canım ümit kesme biz 1.5 senedir deniyoruz yorucu bir süreç bende olucam sanırım ya.. içimde hiç umut yok mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim nasip etsin tüm isteyene
Şimdiden anlaşılmaz adet mi gebelik mi. Amin canım. Allah yüzümüzü güldürür inşallah bir gün. Sonucunu yaz canım buraya merak ederim.

Sen ne durumdasın canım bugün 12. Günüm testim negatif çıktı
Canım dayanamadım erken olduğunu bildiğim halde dün test yaptım negatif tabiki sabah tekrar baktığımda çok çok silik bı çizgi gördüm muhtemelen kuruma çizgisi prodoctor ile yaptim testi hayırlısı ya üzüldüm ama erken olmasına bağladım inşallah vardır

Senin kacıncı günündü canım

Sonucunuz nedir

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İğneden sonra belirtilerin varmıydı benim bugün 11. Günüm ama pek belirtim uok
Benim olmadı canım regl oldum tam adet günümde,11. Gün benimde yoktu 11-12. Gün zaten iğnenin etkisi geçmişti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…