- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
Genelde 14 ve sonrasında çıktığını okudum az daha sabır o zaman inşallah meleğin seninledir üzülmeBugün test yaptım canım 11. Günüm iğneden sonra negatif çıktı
İnşallahGenelde 14 ve sonrasında çıktığını okudum az daha sabır o zaman inşallah meleğin seninledir üzülme
Giderek silikleşti dünden daha silik maalesef. Senin daha erken bence en erken 13. Gün yap test. 14 ü beklesen daha iyi.Etki değildir hala canım 14 gün oldu sanırım
Aynen olsa bile şuan daha ilk ilişki olalı 10 gün oldu..Giderek silikleşti dünden daha silik maalesef. Senin daha erken bence en erken 13. Gün yap test. 14 ü beklesen daha iyi.
Sen bekle daha ben adet oldum maalesef. İlk kullanısımdı klomen. İnşallah bir sonraki ay hamile kalırım. Yine kullanmak istiyorum.Aynen olsa bile şuan daha ilk ilişki olalı 10 gün oldu..
Hadi yaSen bekle daha ben adet oldum maalesef. İlk kullanısımdı klomen. İnşallah bir sonraki ay hamile kalırım. Yine kullanmak istiyorum.
Şimdiden anlaşılmaz adet mi gebelik mi. Amin canım. Allah yüzümüzü güldürür inşallah bir gün. Sonucunu yaz canım buraya merak ederim.Hadi yadiğer ay olur inşallah canım ümit kesme biz 1.5 senedir deniyoruz yorucu bir süreç bende olucam sanırım ya.. içimde hiç umut yok mübarek ramazan ayı hürmetine rabbim nasip etsin tüm isteyene
Yazarım mutlaka canımŞimdiden anlaşılmaz adet mi gebelik mi. Amin canım. Allah yüzümüzü güldürür inşallah bir gün. Sonucunu yaz canım buraya merak ederim.
Sen ne durumdasın canım bugün 12. Günüm testim negatif çıktıGenelde 14 ve sonrasında çıktığını okudum az daha sabır o zaman inşallah meleğin seninledir üzülme
Canım dayanamadım erken olduğunu bildiğim halde dün test yaptım negatif tabiki sabah tekrar baktığımda çok çok silik bı çizgi gördüm muhtemelen kuruma çizgisi prodoctor ile yaptim testi hayırlısı ya üzüldüm ama erken olmasına bağladım inşallah vardırSen ne durumdasın canım bugün 12. Günüm testim negatif çıktı
Senin kacıncı günündü canımCanım dayanamadım erken olduğunu bildiğim halde dün test yaptım negatif tabiki sabah tekrar baktığımda çok çok silik bı çizgi gördüm muhtemelen kuruma çizgisi prodoctor ile yaptim testi hayırlısı ya üzüldüm ama erken olmasına bağladım inşallah vardır
Sonucunuz neMaşallah canım inşallah dahada koyulaşır çizgilerimiz
Canım dayanamadım erken olduğunu bildiğim halde dün test yaptım negatif tabiki sabah tekrar baktığımda çok çok silik bı çizgi gördüm muhtemelen kuruma çizgisi prodoctor ile yaptim testi hayırlısı ya üzüldüm ama erken olmasına bağladım inşallah vardır
Sonucunuz nedirAmin canım.
Sonucunuz nedirCanım dayanamadım erken olduğunu bildiğim halde dün test yaptım negatif tabiki sabah tekrar baktığımda çok çok silik bı çizgi gördüm muhtemelen kuruma çizgisi prodoctor ile yaptim testi hayırlısı ya üzüldüm ama erken olmasına bağladım inşallah vardır
Sonucunuz nedirBu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.
Hamileyim canımSonucunuz nedir
Bu da benim 11. Gün testim. Testleri bosa harcadım ama bu marka testte çift çizgi çok güzel görünüyor.
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İğneden sonra belirtilerin varmıydı benim bugün 11. Günüm ama pek belirtim uokHamileyim canım
Benim olmadı canım regl oldum tam adet günümde,11. Gün benimde yoktu 11-12. Gün zaten iğnenin etkisi geçmişti bendeÇok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İğneden sonra belirtilerin varmıydı benim bugün 11. Günüm ama pek belirtim uok
Belirtileriniz nelerdiHamileyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?