• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ 6. GÜN

nisatpkoglu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
92
15
8
26
Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlıyor bebeğin tutunduğunu nasıl anlarız BAT 6 EYLÜL ve benim bugün iğnenin 6. Günü daha. Ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oluyor yumurtalıklarımda falan. Hamilelik belirtisi olabilir mi

İğne vurulduktan sonra cıkan belirtiler iğnenin etkisi mi yoksa gebelik belirtisi mi anlamak mümkün değil gibi. İğneden 14 gün sonra test yapın direkt

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan kaç gün sonra hamilelik belirtileri başlıyor bebeğin tutunduğunu nasıl anlarız BAT 6 EYLÜL ve benim bugün iğnenin 6. Günü daha. Ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oluyor yumurtalıklarımda falan. Hamilelik belirtisi olabilir mi
Benim de bugün karnımda şişlik oldu bugün 3. Gün çok fazla akıntım yok normal. Bugün çat 4. Gün karnımda hafif bir kasılma gibi var başka bir durum yok belirti progestana başladım

Benim de bat 7 Eylül 23 Ağustos da çatlatma iğnesi vuruldum 2 adet 21 mm yumurtam vardı beraber takip edelim su an alıntım var sadece

Benim göğüs ucu ağrım arttı git gide özellikle sol göğüs ucuma dokunamiyorum bile akıntım da fazla kasığıma ara ara sancı giriyor ama hemen geçiyor geri

Benim de bugün çatlatma ignesinin 6. Günü. Kasıklarım da ağrı var. Halsizlik var ve çok fazla derece de bel ağrısı var. Sizce bu gebelik belirtisi mi 🤔

Test yaptınız mı acaba
Evet dün yaptım gebelik testi iki çizgi çıktı fakat daha kan vermedim bugün daha 14. Günüm ve dün 13. Günümde kahverengi leke geldi kesildi bugün sabah iç çamaşırımda herhangi bir leke yoktu az önce baktım 1 damla kadar yine gelmiş yerleşme lekesi olabilir mi sizce

Evet dün yaptım gebelik testi iki çizgi çıktı fakat daha kan vermedim bugün daha 14. Günüm ve dün 13. Günümde kahverengi leke geldi kesildi bugün sabah iç çamaşırımda herhangi bir leke yoktu az önce baktım 1 damla kadar yine gelmiş yerleşme lekesi olabilir mi sizce
Yerleşme kanaması da olabilir şimdi gidip kan verseniz yarın sonucu çıkabilir. Siz femara mı kullandınız. Benim 8.günüm çok sabırsızım. Gebelik belirtiniz var mıydı

Hayır estrofem ve duphaston kullandım çatlatma iğnesinden önce de klomen ve letu kullandım. Sadece göğüslerimde hassasiyet var uçlarında ağrı vs. Halkalarinda koyulaşma var kasıklarımda hafif ağrı var birde ama ara ara oluyor. Eğer mideniz bulanmaz ise resim atabilir miyim değerlendirseniz lekeyi

Ben vurulduğu günden itibaren sayıyorum bugün 15. Günüm mesela sabah ilk idrarla test yaptım pozitif çıktı

Kızlar ben 12 eylülde catlatma iğnesi vuruldum 6 gün olsu sırt ağrısı ve kasık ağrım çok sizce nezaman test yapayım cok sabırsızım umarım tutmuştur 🙏🏻❤️

Back
X