Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki geç olur tam saatinde yapın .iğneyi yanınıza alıp WC ye geçip 2 saniye de yapabilirsiniz . Bende çalışırken yanıma alıp tam saatine alarm kurup tuvalette yapardım . Sakın saatinizi geçirmeyinKızlar doktor çatlatma iğnesi akşam 22.30’da yapmam gerektini söyledi ya ama misafirlikte olucam eve gelince yapsam geç olurmu ki bilemedim ilk kez yapıcam
Ay ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusundaKızlar doktor çatlatma iğnesi akşam 22.30’da yapmam gerektini söyledi ya ama misafirlikte olucam eve gelince yapsam geç olurmu ki bilemedim ilk kez yapıcam
Tam saatinde yapmanız gerekir dikkat edilen saat çok önemliKızlar doktor çatlatma iğnesi akşam 22.30’da yapmam gerektini söyledi ya ama misafirlikte olucam eve gelince yapsam geç olurmu ki bilemedim ilk kez yapıcam
Ben ne kendim yapabildim nede eşimeAy ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusunda
Ozaman wc’de yaparım bi şekil
Saati soylediyse geciktirmeyin gerekirse gitmeyinTabi ki geç olur tam saatinde yapın .iğneyi yanınıza alıp WC ye geçip 2 saniye de yapabilirsiniz . Bende çalışırken yanıma alıp tam saatine alarm kurup tuvalette yapardım . Sakın saatinizi geçirmeyin
Heyvahhhhh stres ettim şimdi millet içinde duramazsam bideBen ne kendim yapabildim nede eşimegittim hastanede belirlenen saate yaptırdım eve geldim uyudum Allah yardımcınız olsun
Zaten hazır ilaç hiç korkmayın ucu çok ince olduğu için acıtmıyor bile ben defalarca kendi kendime yaptım . Tabi ilk yaptığımda hemşireye yaptırdım ama boşuna oraya gitmiş oldum o kadar rahat ki her şekilde yaparsın . Kendini korkutma Allah yardımcın olsunAy ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusunda
Ozaman wc’de yaparım bi şekil
Bi video izledimde tedirginim yinede kendiniz yapabildinizmi siz?Saati soylediyse geciktirmeyin gerekirse gitmeyin
Onceden vidéo izleyin netten korkuyorsaniz sonra tuvalete yapin
Pardon yanlis alintilamisim![]()
Her hangi bir ağrısı sızı olmuyor canım ben 3 kez yaşadım malesef 3nde de hastaneye gidip yaptırdım cesaret edemedim kendi açımdanHeyvahhhhh stres ettim şimdi millet içinde duramazsam bide![]()
Allah razı olsun sağolun inşallahZaten hazır ilaç hiç korkmayın ucu çok ince olduğu için acıtmıyor bile ben defalarca kendi kendime yaptım . Tabi ilk yaptığımda hemşireye yaptırdım ama boşuna oraya gitmiş oldum o kadar rahat ki her şekilde yaparsın . Kendini korkutma Allah yardımcın olsun![]()
![]()
Aynen kesinlikle korkmana gerek bir durum yok canım kendinde yapabilirsin ben çok cesaretsizim onun için gittim hastade yaptırdımZaten hazır ilaç hiç korkmayın ucu çok ince olduğu için acıtmıyor bile ben defalarca kendi kendime yaptım . Tabi ilk yaptığımda hemşireye yaptırdım ama boşuna oraya gitmiş oldum o kadar rahat ki her şekilde yaparsın . Kendini korkutma Allah yardımcın olsun![]()
![]()
inşallah beceririm canımHer hangi bir ağrısı sızı olmuyor canım ben 3 kez yaşadım malesef 3nde de hastaneye gidip yaptırdım cesaret edemedim kendi açımdan
Evet benim de esim yapardi ama ramazanda kvdemgîlde yemek yedigimiz icin orda odaya kacar kendim yapardimBi video izledimde tedirginim yinede kendiniz yapabildinizmi siz?
İnşallah canım hakkında hayırlısı ilk deneme sanırım ondan bu tedirginlikinşallah beceririm canım![]()
Ben şimdi başka bir iğne kullanıyorum onu da karnımdan yapıyorum . Biraz kilom olduğu için belki de karın çevrem yağlı olduğu için iğneyi az az batırıyorum bakıyorum ki acımıyor devam ediyorum siz de öyle yapabilirsiniz . Rabbim size de güç kuvvet versin. Biz kadınlar her şeyi başarırızAllah razı olsun sağolun inşallah![]()
İnşallah canım dediğin gibi olurEvet benim de esim yapardi ama ramazanda kvdemgîlde yemek yedigimiz icin orda odaya kacar kendim yapardim
Hic korkmayin insan alisiyor
Acimiyor bile bir kere de biter
Eveeeet ilk canım. Bir senedir tedavi görüyorum klomen kullandım hiç gelişen folikül olmuyordu bir senede tek bitane gördüm inanırmısın.. hep hüsran psikolojim bozulmuştuİnşallah canım hakkında hayırlısı ilk deneme sanırım ondan bu tedirginlik
Gerçekten öyle canım çok güçlüyüz biz kadınlar neleri aşıyoruz şu hayatta Allaha şükürBen şimdi başka bir iğne kullanıyorum onu da karnımdan yapıyorum . Biraz kilom olduğu için belki de karın çevrem yağlı olduğu için iğneyi az az batırıyorum bakıyorum ki acımıyor devam ediyorum siz de öyle yapabilirsiniz . Rabbim size de güç kuvvet versin. Biz kadınlar her şeyi başarırız![]()