• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi acilll

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar doktor çatlatma iğnesi akşam 22.30’da yapmam gerektini söyledi ya ama misafirlikte olucam eve gelince yapsam geç olurmu ki bilemedim ilk kez yapıcam

Kızlar doktor çatlatma iğnesi akşam 22.30’da yapmam gerektini söyledi ya ama misafirlikte olucam eve gelince yapsam geç olurmu ki bilemedim ilk kez yapıcam
Tabi ki geç olur tam saatinde yapın .iğneyi yanınıza alıp WC ye geçip 2 saniye de yapabilirsiniz . Bende çalışırken yanıma alıp tam saatine alarm kurup tuvalette yapardım . Sakın saatinizi geçirmeyin

Ay ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusunda 🙁
Ozaman wc’de yaparım bi şekil

Ay ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusunda 🙁
Ben ne kendim yapabildim nede eşime 😂 gittim hastanede belirlenen saate yaptırdım eve geldim uyudum Allah yardımcınız olsun

Tabi ki geç olur tam saatinde yapın .iğneyi yanınıza alıp WC ye geçip 2 saniye de yapabilirsiniz . Bende çalışırken yanıma alıp tam saatine alarm kurup tuvalette yapardım . Sakın saatinizi geçirmeyin
Saati soylediyse geciktirmeyin gerekirse gitmeyin
Onceden vidéo izleyin netten korkuyorsaniz sonra tuvalete yapin
Pardon yanlis alintilamisim 🙈

Zaten hazır ilaç hiç korkmayın ucu çok ince olduğu için acıtmıyor bile ben defalarca kendi kendime yaptım . Tabi ilk yaptığımda hemşireye yaptırdım ama boşuna oraya gitmiş oldum o kadar rahat ki her şekilde yaparsın . Kendini korkutma Allah yardımcın olsun🤲🏻 😇

Zaten hazır ilaç hiç korkmayın ucu çok ince olduğu için acıtmıyor bile ben defalarca kendi kendime yaptım . Tabi ilk yaptığımda hemşireye yaptırdım ama boşuna oraya gitmiş oldum o kadar rahat ki her şekilde yaparsın . Kendini korkutma Allah yardımcın olsun🤲🏻 😇
Allah razı olsun sağolun inşallah 🥰

Aynen kesinlikle korkmana gerek bir durum yok canım kendinde yapabilirsin ben çok cesaretsizim onun için gittim hastade yaptırdım

Allah razı olsun sağolun inşallah 🥰
Ben şimdi başka bir iğne kullanıyorum onu da karnımdan yapıyorum . Biraz kilom olduğu için belki de karın çevrem yağlı olduğu için iğneyi az az batırıyorum bakıyorum ki acımıyor devam ediyorum siz de öyle yapabilirsiniz . Rabbim size de güç kuvvet versin. Biz kadınlar her şeyi başarırız 😇

İnşallah canım hakkında hayırlısı ilk deneme sanırım ondan bu tedirginlik
Eveeeet ilk canım. Bir senedir tedavi görüyorum klomen kullandım hiç gelişen folikül olmuyordu bir senede tek bitane gördüm inanırmısın.. hep hüsran psikolojim bozulmuştu ☹️ Aşılama tedavisine geçtim bu ay ve femara kullandım ve bugün kontrolüm vardı çok şükür baya bi gelişmiş bitane 🥰🥰 bugün iğne çarşamba günüde sperm enjeksiyon’u yapılacak inşallah ❤️❤️
Rabbim büyük 🙌

Ben şimdi başka bir iğne kullanıyorum onu da karnımdan yapıyorum . Biraz kilom olduğu için belki de karın çevrem yağlı olduğu için iğneyi az az batırıyorum bakıyorum ki acımıyor devam ediyorum siz de öyle yapabilirsiniz . Rabbim size de güç kuvvet versin. Biz kadınlar her şeyi başarırız 😇
Gerçekten öyle canım çok güçlüyüz biz kadınlar neleri aşıyoruz şu hayatta Allaha şükür 🥰
Bakalım akşam haber ederim canım😁

Back
X