• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi acilll

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eveeeet ilk canım. Bir senedir tedavi görüyorum klomen kullandım hiç gelişen folikül olmuyordu bir senede tek bitane gördüm inanırmısın.. hep hüsran psikolojim bozulmuştu ☹️ Aşılama tedavisine geçtim bu ay ve femara kullandım ve bugün kontrolüm vardı çok şükür baya bi gelişmiş bitane 🥰🥰 bugün iğne çarşamba günüde sperm enjeksiyon’u yapılacak inşallah ❤️❤️
Rabbim büyük 🙌
Rabbim yüzümüzü güldürsün gülüm bende çok geçtim o süreçten ve artık son aşamaya geldim yarın ilk tüp bebek deneme için tahliller vereceğim ve bu seferde tüp bebek serüvenim başlayacak 😣

Sebebi ne peki ne diyor doktorlar canım ?
Sebepsiz mi yoksa pkos filan mı var ?
Sebebsiz gülüm eşimde de bende sıkıntı yok 3 hastane değiştirdim hep aynı sonuç şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sebebsiz infertelite denildi sadece başka sonuç yok

Sebebsiz gülüm eşimde de bende sıkıntı yok 3 hastane değiştirdim hep aynı sonuç şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sebebsiz infertelite denildi sadece başka sonuç yok
2 ayrı ayrı özele gittim sonuç alamadım 2buçuk senedir de devlete gidiyorum

Verecek Allah canım benim var demekki bi vakti kimilerine sebep kimilerine sebepsiz bu demektir verecek olan Rabbimiz 🤲 sabır etcez Rabbim mükafatını verir bizlere 🥰🥰
Rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin inşallah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın... 😢

Evet benim de esim yapardi ama ramazanda kvdemgîlde yemek yedigimiz icin orda odaya kacar kendim yapardim
Hic korkmayin insan alisiyor
Acimiyor bile bir kere de biter
Canım oldumu bilemedim tam yaa iğnenin içine hava kaçtı bide iğneyi vurunca böyle köpürür su toplar gibi oldu hafif normalmi ??

Canım oldumu bilemedim tam yaa iğnenin içine hava kaçtı bide iğneyi vurunca böyle köpürür su toplar gibi oldu hafif normalmi ??
Igneyi cikardiginda tum bos gorduysen bisey olmaz Canim sallandigi icinmi kopurdu aceba
O kadarla hic bisey olmaz kalbini ferah tut insallah catlar sana tutunur mucizeler💙

Igneyi cikardiginda tum bos gorduysen bisey olmaz Canim sallandigi icinmi kopurdu aceba
O kadarla hic bisey olmaz kalbini ferah tut insallah catlar sana tutunur mucizeler💙
Eşim yapıyordu canım hepsi içinde dedi sadece orda konuşmaya çalıştım heycandan dilim dönmedi konuşamadim🤣 daha derin sok şu iğneyi diyemedim🤣🤣
Olmuştur inşallah canım sıvı geri cıkmadığına göre🤷🏻‍♀️
Çatlama ne zaman olur muhtemelen nasıl anlarım ?

Eşim yapıyordu canım hepsi içinde dedi sadece orda konuşmaya çalıştım heycandan dilim dönmedi konuşamadim🤣 daha derin sok şu iğneyi diyemedim🤣🤣
Olmuştur inşallah canım sıvı geri cıkmadığına göre🤷🏻‍♀️
Çatlama ne zaman olur muhtemelen nasıl anlarım ?
Catlama 36 saat icinde olur
Muhtelemen kasik agrisi hissedersin hafif batmalar olur
Olmustur birsey cikmadiktan once insallah sonu guzel olur

Catlama 36 saat icinde olur
Muhtelemen kasik agrisi hissedersin hafif batmalar olur
Olmustur birsey cikmadiktan once insallah sonu guzel olur
Catlatma hep 36 saat diyorlar ya bu kesin mi cunku ben iğneyi olduğum saatte feci catlama agrisi şişkinlik yasadim ve akintim hat safhadaydi sonraki günler ne agri ne akinti sanki herkeste 36 sonra olmuyor gibi ya ?

Back
X