- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Sonunda bebegin olacagini dusun bir kerede bas gitsin insallah guzel olur sonucuİnşallah canım dediğin gibi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda bebegin olacagini dusun bir kerede bas gitsin insallah guzel olur sonucuİnşallah canım dediğin gibi olur![]()
Rabbim yüzümüzü güldürsün gülüm bende çok geçtim o süreçten ve artık son aşamaya geldim yarın ilk tüp bebek deneme için tahliller vereceğim ve bu seferde tüp bebek serüvenim başlayacakEveeeet ilk canım. Bir senedir tedavi görüyorum klomen kullandım hiç gelişen folikül olmuyordu bir senede tek bitane gördüm inanırmısın.. hep hüsran psikolojim bozulmuştuAşılama tedavisine geçtim bu ay ve femara kullandım ve bugün kontrolüm vardı çok şükür baya bi gelişmiş bitane
bugün iğne çarşamba günüde sperm enjeksiyon’u yapılacak inşallah
Rabbim büyük![]()
Sebebi ne peki ne diyor doktorlar canım ?Rabbim yüzümüzü güldürsün gülüm bende çok geçtim o süreçten ve artık son aşamaya geldim yarın ilk tüp bebek deneme için tahliller vereceğim ve bu seferde tüp bebek serüvenim başlayacak![]()
Sebebsiz gülüm eşimde de bende sıkıntı yok 3 hastane değiştirdim hep aynı sonuç şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sebebsiz infertelite denildi sadece başka sonuç yokSebebi ne peki ne diyor doktorlar canım ?
Sebepsiz mi yoksa pkos filan mı var ?
2 ayrı ayrı özele gittim sonuç alamadım 2buçuk senedir de devlete gidiyorumSebebsiz gülüm eşimde de bende sıkıntı yok 3 hastane değiştirdim hep aynı sonuç şimdi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sebebsiz infertelite denildi sadece başka sonuç yok
Verecek Allah canım benim var demekki bi vakti kimilerine sebep kimilerine sebepsiz bu demektir verecek olan Rabbimiz2 ayrı ayrı özele gittim sonuç alamadım 2buçuk senedir de devlete gidiyorum
Rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin inşallah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın...Verecek Allah canım benim var demekki bi vakti kimilerine sebep kimilerine sebepsiz bu demektir verecek olan Rabbimizsabır etcez Rabbim mükafatını verir bizlere
![]()
Canım oldumu bilemedim tam yaa iğnenin içine hava kaçtı bide iğneyi vurunca böyle köpürür su toplar gibi oldu hafif normalmi ??Evet benim de esim yapardi ama ramazanda kvdemgîlde yemek yedigimiz icin orda odaya kacar kendim yapardim
Hic korkmayin insan alisiyor
Acimiyor bile bir kere de biter
Igneyi cikardiginda tum bos gorduysen bisey olmaz Canim sallandigi icinmi kopurdu acebaCanım oldumu bilemedim tam yaa iğnenin içine hava kaçtı bide iğneyi vurunca böyle köpürür su toplar gibi oldu hafif normalmi ??
Eşim yapıyordu canım hepsi içinde dedi sadece orda konuşmaya çalıştım heycandan dilim dönmedi konuşamadimIgneyi cikardiginda tum bos gorduysen bisey olmaz Canim sallandigi icinmi kopurdu aceba
O kadarla hic bisey olmaz kalbini ferah tut insallah catlar sana tutunur mucizeler![]()
Catlama 36 saat icinde olurEşim yapıyordu canım hepsi içinde dedi sadece orda konuşmaya çalıştım heycandan dilim dönmedi konuşamadimdaha derin sok şu iğneyi diyemedim
Olmuştur inşallah canım sıvı geri cıkmadığına göre
Çatlama ne zaman olur muhtemelen nasıl anlarım ?
Inşallah canım yarın aşılama olucak 2 hafta sonra görecez hayırlısıylaCatlama 36 saat icinde olur
Muhtelemen kasik agrisi hissedersin hafif batmalar olur
Olmustur birsey cikmadiktan once insallah sonu guzel olur
Ha seninki asilamaInşallah canım yarın aşılama olucak 2 hafta sonra görecez hayırlısıyla![]()
Evet canımHa seninki asilamaah insallah guzel sonuclar al haberini yaz mutlaka kendini cok yorma dinlenmeye ozen goster
Evet canim ama herzaman degil kisiye gore degisiyor belirtilerEvet canım
Yok yormicam dünden temizliğimi yaptım valla
Bu arada belirti veriyormu canım catlatma iğnesi ?
Tık yokta o yüzden sorayım dedimEvet canim ama herzaman degil kisiye gore degisiyor belirtiler
Genel olarak kasik agrisi kramplar bazen bel agrisi belirti olarak veriyor
Daha cok erken merak etme olur ha birde olmasa bile olur bazilarinda hic belirti yokTık yokta o yüzden sorayım dedim![]()
Kendiniz mi yapıyorsunuz ben 2 defa yaptırdım ama onlarıda doktor yaptı zatenAy ben eşime yaptırcaktım biraz korkuyorum acıkcası nasıl yapmam gerektiği konusunda
Ozaman wc’de yaparım bi şekil
Eşim yaptı vallaKendiniz mi yapıyorsunuz ben 2 defa yaptırdım ama onlarıda doktor yaptı zateneşim hiç yapamaz galiba şimdi düşündum de
![]()
Catlatma hep 36 saat diyorlar ya bu kesin mi cunku ben iğneyi olduğum saatte feci catlama agrisi şişkinlik yasadim ve akintim hat safhadaydi sonraki günler ne agri ne akinti sanki herkeste 36 sonra olmuyor gibi ya ?Catlama 36 saat icinde olur
Muhtelemen kasik agrisi hissedersin hafif batmalar olur
Olmustur birsey cikmadiktan once insallah sonu guzel olur