• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çatlatma iğnesi acilll

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlatma hep 36 saat diyorlar ya bu kesin mi cunku ben iğneyi olduğum saatte feci catlama agrisi şişkinlik yasadim ve akintim hat safhadaydi sonraki günler ne agri ne akinti sanki herkeste 36 sonra olmuyor gibi ya ?
Vallah bilimsel olarak herkes 36 saat yaziyor ama catlarken illa agri olacak diye bisey yok kimileri hissetmiyor bile

Vallah bilimsel olarak herkes 36 saat yaziyor ama catlarken illa agri olacak diye bisey yok kimileri hissetmiyor bile
Ben her ay catladigini hisdediyirum sağlı sollu sekilde ovulasyon ile de hep teyit ederdim. Ovulasyon pik yapar sancim baslardi kisa surerdi ertesi gün silik olurdu çatlardı. Bu ay klomen kullandik dr birisi cok buyumus bu aksam igneyi vurun ertesi aksam ilişki dedi. Igneyi vurmasam bile catlayardi vurar vurmaz her ayki sancimin siddetlisi oldu ZATEN igne etkisinde yaziyordu agri okursa catllama belirtisi dite ve ovulasyanda en pik günüydü:( maalesef dr önceki iki gun de ilişki yasaklamisti ertesi gunede gec oldu sanki tüm tedavi boşa gitti gibi geldi 36.saati dinlemeyip ilişkiye girenler hep hamile kaldigini yazmış bir daha dr dinlemicem ,tahmini dogru cikarsa 22. Saatte yakaladim dr da ilk 12 saat onemli demisti ...

Ben her ay catladigini hisdediyirum sağlı sollu sekilde ovulasyon ile de hep teyit ederdim. Ovulasyon pik yapar sancim baslardi kisa surerdi ertesi gün silik olurdu çatlardı. Bu ay klomen kullandik dr birisi cok buyumus bu aksam igneyi vurun ertesi aksam ilişki dedi. Igneyi vurmasam bile catlayardi vurar vurmaz her ayki sancimin siddetlisi oldu ZATEN igne etkisinde yaziyordu agri okursa catllama belirtisi dite ve ovulasyanda en pik günüydü:KK43: maalesef dr önceki iki gun de ilişki yasaklamisti ertesi gunede gec oldu sanki tüm tedavi boşa gitti gibi geldi 36.saati dinlemeyip ilişkiye girenler hep hamile kaldigini yazmış bir daha dr dinlemicem ,tahmini dogru cikarsa 22. Saatte yakaladim dr da ilk 12 saat onemli demisti ...
Off doktor neden yasak koyduki onceki gunlere asiri sacma olmus bu insallah tutunur ya

Off doktor neden yasak koyduki onceki gunlere asiri sacma olmus bu insallah tutunur ya
3 günlük sperm olsun diye yasakladi, insan bence kendi vücudunun doktoru olmali bazi doktorlar böyle yanılıyor misal baska doktorlar igne günü ilişki demis demekki 36 saat öncede çatlayabiliyor bilginiz olsun:)

3 günlük sperm olsun diye yasakladi, insan bence kendi vücudunun doktoru olmali bazi doktorlar böyle yanılıyor misal baska doktorlar igne günü ilişki demis demekki 36 saat öncede çatlayabiliyor bilginiz olsun:)
Benim doktorym igneden Iki gun once igne den 2 gun sonra arti igne gunu geri gunu birlik iliski dedi seninki baya tuhaf konusmus

Benim doktorym igneden Iki gun once igne den 2 gun sonra arti igne gunu geri gunu birlik iliski dedi seninki baya tuhaf konusmus
Maalesef ilk acemiliğimdi eşim de vardiyali gececiydi o da bahane oldu evde olsaydi degerlendirirdik ama iste nasip olmayınca olmuyor, insallah yanılırım da 36 saat sonra çatlamıştır:)))

Maalesef ilk acemiliğimdi eşim de vardiyali gececiydi o da bahane oldu evde olsaydi degerlendirirdik ama iste nasip olmayınca olmuyor, insallah yanılırım da 36 saat sonra çatlamıştır:)))
Insallah gene de sen umidini kaybetme birde ne olursa olsun doktordan sonra kkye sor bazen doktorlarîn bilmedigini burda duyuyoruz hadi insallah

Back
X